![]() |
|
106 quiksilver sis farı sorunu |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
kaderim@61 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 03 - Nisan - 1987 Kayıt Tarihi: 21 Haziran 2011 Konum: ankara/merkez Durum: Aktif Değil Mesajlar: 205 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı kaderim@61
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 30 Aralık 2011 Saat 18:21 |
arkadaşlar qiklerde uzunları yakınca sislerde yanıyo evet sisler için farkolunda zaten bi fonksiyon var ortadaki ayrıca kısa ları yakınca o fonk siyonu cevirince gene yanıyo ben ne yaptım gittim elektirik çiye sisleri bagımzız yaptım farlar kapalı olsa bile hatta parklar, sisleri yakabiliyorum en güzeli bu tavsiye edrim elektirik çiye ugramanız lazım
![]() |
|
bize her yer trabzon /206 xs 2003/elyapımı coilover/pionner 8300/kenwwod subwofer
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Senin sıkıntını bende yaşıyorum bizim sisler gerçeekten gözü kör ediyo :) ilk aldıgım sıralar sürekli sisle gidiyorum..Bigün karşımdan sis farlı bi araç gelince kötü bi durum oldugunu anladım :D o yüzden çok nadir kullanıyorum...Bence sizde öle yapın ;)
|
|
![]() |
|
Ego_Ist ![]() 2. Vites ![]() ![]() 20 - Mart - 1982 Kayıt Tarihi: 30 Ekim 2009 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 164 |
bende ayarlattım sisleri koldan açıyorum kısalarla beraber ,ama onda bile sıkıntı çıkarıyor karşı tarafı çok rahatsız ediyor...sürekli sellektör alıyorum :)))) o yüzden çok fazla kullanamıyorum,
|
|
![]() |
|
ilicik ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Aralık 2009 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 23 |
benim 2001 quiksilver toldan tek kademeli sisleri acınca hem ön hem arkalar yanıyor sanırım böyle olması gerekli....muayenede bi sıkıntı olmadı böyle bende.... 3 yıldır kullanıyorum 2 kez muayeneye girdim hiç takılmadı maşallah
volkan ilicik merak edenler face den bakabilir..........
|
|
![]() |
|
Benimde tek kademe ilerliyor 2 kademe yok aç yansın kapat sönsün arka ön bir yanıyor |
|
![]() |
|
toprak ![]() 2. Vites ![]() ![]() 27 - Şubat - 1984 Kayıt Tarihi: 22 Haziran 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 143 |
sorun etme. çünki hafif kusur olarak geçer
|
|
FGRDFG FSDGDSFG DSG
|
|
![]() |
|
brutal ![]() 2. Vites ![]() ![]() 01 - Mart - 1986 Kayıt Tarihi: 19 Ağustos 2011 Konum: Pendik Durum: Aktif Değil Mesajlar: 435 |
Benım kolda tek sıs acma yerı var ve farları mı yakmadan sıslerı acamıorum arka sıslerı o koldan nasıl acıyorsunuz ? sıs acma yerı tek kademe ılerı gıdıyor ve sısler yanıyor arka sısler yanmıyor :S
|
|
106 Xr 1.4 5K
106 Qs 1.4 3K 307 Xs 1.6 5K Alfa Romeo 147 1.6 Dist Alfa Romeo 156 1.6 T.S Vw Golf TSI 1.4 Pulse |
|
![]() |
|
kolda iki kademe mevcuttur biri ilk acıldıgında ön sis farlarını yakar digeri ise arka sis lambalarını yakar kardeşim daha sonra kapatıldıgında ise arka sis lambası kapanır ama ön sis kalır sen kapatıp acarsın iki kademeli anlayacagın ve aracında elektirksel bi arıza muhtebelen sis kablosunu uzun a bagladılar...
|
|
![]() |
|
mehmetaydinpug ![]() 2. Vites ![]() ![]() 13 - Ekim - 1985 Kayıt Tarihi: 02 Şubat 2011 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 100 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı mehmetaydinpug
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
ben elektirikçide ayırtırdım :D sisler bağımsız şuan
|
|
2000 106 Quicksilver
HAYAT SENİNLE GÜZEL PUG |
|
![]() |
|
AG930 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16 Kasım 2011 Konum: A Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9 |
sorun yok 106 serısınde fabrıkasyon çıkısı ön sisleri dırek
yakamıyorsun. ancak sellektorde sısler devreye gırıyor.. aslında bır
106 sahıbı olmadan gereklı bılgılerı edınseydınız bunun neden bu
sekılde olduğunun bılıncınede varırdınız :)
|
|
![]() |
|
GiTaRRa ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Kasım 2010 Konum: 106 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 725 |
aynısı bendede var dostum 106 hepsi öyle saçma ama öyle :)
|
|
Peugeot 106 XR..
1 saat yürüsem 5 km bu sirada 2 sigara içsem 75 kuruş,75 bölü 5 desek km de 15 kuruş yakiyorum PuG gibi adamım.:) KONYA |
|
![]() |
|
tayfur ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Nisan 2011 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 106 |
çok ilginç yani sisleri yakmadan sellektör yada uzunu açamıycakmıyım, hepsinden öte muayneye girince sorun olmazmı yani sisler ayrı açılması gerekmezmi
kendimi tanıtma bölümünü hızlı geçtiğim için atladım özür ![]() |
|
![]() |
|
özbilek ![]() 1. Vites ![]() ![]() 19 - Mayıs - 1987 Kayıt Tarihi: 09 Kasım 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 52 |
arkadaşım sis farlarında sorun yok 106 quiklerin sis farları sellektör yapıldığında yanar ve uzunlarda yanar ,yani fabrika çıkışı öyle , arka sisler koldan açılıyo.
birde kendini tanışma bölümünd tanıtsaydın daha iyi olurdu.
|
|
![]() |
|
tayfur ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Nisan 2011 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 106 |
selam arkadaşlar,
4-5 gün önce 106 quiksilver aldım ve aracın muaynesi geçmiş durumdaydı, şuan muayneye sokacağım fakat sis farlarında bir sorun var. sorun şöyle: sis farları uzun farlarla aynı anda yanıyor far kolunda sadece arka sis farlarını açmak için tek seçenek var, kullanma klavuzunda görülen resimde kolda 2 kademe var görünüyor, 106 quik kullanan arkadaşlara sormak istiyorum far kolunda sisleri açmak için kaç kademe var, elektrikçiye götürdüm baktı baktı anlayamadı bende kurcalatmak istemedim geri geldim. aracı ilk sahibinden aldım bayandı ve 49.500 km yetkili servis dışında servise girmemiş, aklıma far kolunun değiştiği geliyor ama yetkili servis böyle bir hata yapmış olabilirmi diye soruyorum kendi kendime, ön sisleri açmak için bir düğme yok. uzunları açınca hem uzun farlar hemde sisler açılıyor. ![]() |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |