![]() |
|
206 xt de lastik sorunu acil yardımlarınızı .... |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123> |
Yazar | |
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 13 Nisan 2011 Saat 00:02 |
yanak ıncelınce sertlesmesı kacınılmaz bır durum. cekısten memnunsan devam et boyle...
aracının bılgılerını detaylı olarak ımzana ve ıl-ılce bılgınıde profılıne yazarsan kolayca gormus oluruz...
|
|
![]() |
|
onur1980 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 25 - Haziran - 1980 Kayıt Tarihi: 30 Mart 2011 Konum: -1 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 25 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
anladım cok sagolun. jantlarım gti jantı cok kollu olanlardan. arabayı yenı aldım ustunde bu lastıkler vardı. degıssemmı dıye dusundum 45 yanakla ama buseferde ıyıce sertlesıcek araba.
|
|
![]() |
|
senınkı 195 oldugu ıcın yanagı daha alcaktır... fakat 206 ıcın 195 45 16 en ıdealıdır aklında olsun. alcaltsanda ofsetın dogru ıse surtmez...
yanak kalınlıgı tabanla dırekt baglantılı. cunku ;
50 dedıgımız olcu taban genıslıgının %50 sını ıfade eder. 195 ın %50 sı farklıdır 205 ın %50 sı farklıdır. cogu kısı 50 olcusunu yanagın yukseklıgı zanneder... ama degıl... Düzenleyen cecoli - 12 Nisan 2011 Saat 23:28 |
|
![]() |
|
onur1980 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 25 - Haziran - 1980 Kayıt Tarihi: 30 Mart 2011 Konum: -1 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 25 |
bugun yay taktırıcaktım 5 lik cesaret edemedım son anda vaz gectım surtme olur dıye
|
|
![]() |
|
bendede 16 jant var 195 50 16 lastık var ama bukadar kalın durmuyor lastık sanırım taban olcusuyle orantılımı oluyor yanak kalınlıgı
|
|
![]() |
|
16""""""
hem taban 205 hemde yanak olcusu %50 olunca yanak ıyıcene kalınlasıyor tabı :))
|
|
![]() |
|
106_arts ![]() 1. Vites ![]() Forumdan Banlandı. Kayıt Tarihi: 23 Mart 2011 Konum: niğde ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
yanak inanılmaz kalın durmus birde gti tampon şart
birde arac nasıl 118hp oldu_?:)
|
|
![]() |
|
bu jant 15 mi 16 mı
|
|
![]() |
|
jant guzel gorunuyor. bende begenıyorum bunları. fakat lastıgın buyuk oldugu gayet bellı. bırde bu jantın ofsetı kac ??? bıraz dısarıda duruyor gıbı... bırde soyle dıreksıyonu duz yapıp aracın onunden camurluk hızasından cekmıs olsaydın. jantın hızasını gorebılırdık...
|
|
![]() |
|
106_arts ![]() 1. Vites ![]() Forumdan Banlandı. Kayıt Tarihi: 23 Mart 2011 Konum: niğde ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
aracı ne zaman aldınız sız_? birde 118hp ye nasıl cıktı:)_?
|
|
![]() |
|
yusuf206 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22 Şubat 2011 Konum: Tekirdağ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 197 |
Uploaded with ImageShack.us |
|
206 XT 118 HP
|
|
![]() |
|
yusuf206 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22 Şubat 2011 Konum: Tekirdağ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 197 |
yarın çekerim resmini.....
|
|
206 XT 118 HP
|
|
![]() |
|
arabanın ustunde resmı yokmu nasl durmus |
|
![]() |
|
|
|
206 XT 118 HP
|
|
![]() |
|
http://img834.imageshack.us/i/resim1iy.jpg/
http://img94.imageshack.us/i/resim2b.jpg/
|
|
206 XT 118 HP
|
|
![]() |
|
http://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=7793&FID=55&PR=3&title=siteye-resim-nasl-eklenir
cok basıt...
fakat ımageshack e uye olursan cok daha guzel olur. sonra logın yapıpta resımlerı yukle...
|
|
![]() |
|
resim varda nasıl buraya koycaz.....
|
|
206 XT 118 HP
|
|
![]() |
|
bende 195 50 16 lastıgın dogru ofsette jant kullanıldıgı surece sorun cıkaracagını sanmıyorum. jaten 16" gtı jantı 206 da 10 numara gorunuyor... yada 16" replıka 308 gt jantı :) |
|
![]() |
|
resim varsa koyabılırmısınız_?
|
|
![]() |
|
bende de 195 50 16 lastik var. sanırım aracın uzerındekı jantlar gti larda kullanılıyor. cok kollu. su an aracta orj. yaylar var. sürtme yok ama bu ay içinde 3.5 luk yay takmayı düşünüyorum. umarım sürtme olmaz. lastıkleri 45 yanak yapmak istemiyorum malum yolların durumu. ayrıca arac ıyıcene sertleşicek 45 olunca
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |