|   | 
 | 
| EVET SONUNDA BENDE TASARRUFA GEÇTİM | 
| Yanıt Yaz   | Sayfa 12> | 
| Yazar | |||
| Guests   MISAFIR     |  Mesaj Seçenekleri  Teşekkür(0)  Alıntı  Cevapla  Konu: EVET SONUNDA BENDE TASARRUFA GEÇTİM Gönderim Zamanı: 14 Nisan 2011 Saat 16:51 | ||
| 
 benim simit depo aracın yoldaki eğimine göre değişiklik gösteriyo rampa yukarı çıkarken gösterge artıyo rampa aşağı inerken düşüyo | |||
|  | |||
| Guests   MISAFIR     |  Mesaj Seçenekleri  Teşekkür(0)  Alıntı  Cevapla  Gönderim Zamanı: 14 Nisan 2011 Saat 16:46 | ||
| 
 evet o noktada bıraz haklılar. sılındır depoda gosterge daha guzel calısıyor. sımıtlerde bazen sıkıntı cıkabılıyor. bıraz sıstemın kalıtesıyle de alakalı bır durum. fakat benım daha oncekı 2 aracımda da sımıt depo vardı. onlarda gayet duzenlı calısıyorlardı. bırı aldesaydı dıgerı brc ıdı :)) | |||
|  | |||
| Guests   MISAFIR     |  Mesaj Seçenekleri  Teşekkür(0)  Alıntı  Cevapla  Gönderim Zamanı: 14 Nisan 2011 Saat 16:43 | ||
| 
 cem usta bazı kişilerin söylemleri var simit tank içerisindeki gazı gösterge düzgün gösteremiyor diye | |||
|  | |||
| Guests   MISAFIR     |  Mesaj Seçenekleri  Teşekkür(0)  Alıntı  Cevapla  Gönderim Zamanı: 14 Nisan 2011 Saat 16:40 | ||
| bu durum aracına gore degısır. ama ıcerıden stepnelı araca sımıt depo daha uygundur tabıkı :)) | |||
|  | |||
| Guests   MISAFIR     |  Mesaj Seçenekleri  Teşekkür(0)  Alıntı  Cevapla  Gönderim Zamanı: 14 Nisan 2011 Saat 16:38 | ||
| arkadaşlar sormak istediğim normal tank mı yoksa simit tankmı daha iyidir | |||
|  | |||
| Guests   MISAFIR     |  Mesaj Seçenekleri  Teşekkür(0)  Alıntı  Cevapla  Gönderim Zamanı: 09 Nisan 2011 Saat 21:21 | ||
| 
 sagolasın tesekkur ederım  en son 106 1.4 e atıker fast montaj yaptırdım. lpg ısı tercıh meselesı... ısteyen benım aracada bakabılır yanı... | |||
|  | |||
| Guests   MISAFIR     |  Mesaj Seçenekleri  Teşekkür(0)  Alıntı  Cevapla  Gönderim Zamanı: 09 Nisan 2011 Saat 21:14 | ||
| 
 İzlemedeyim abi, muayeneye 1,5 ayım var o zamana kadar cüzdanı dolduracağım, biraz araştırayım diyorum ama hiç te içimden gelmiyor. senin hakkındaki yorumları görünce. iyiki varsın cecoli   | |||
|  | |||
| Guests   MISAFIR     |  Mesaj Seçenekleri  Teşekkür(0)  Alıntı  Cevapla  Gönderim Zamanı: 09 Nisan 2011 Saat 21:04 | ||
| 
 ben capadayım... | |||
|  | |||
| azdek   2. Vites     Kayıt Tarihi: 05 Mart 2011 Konum: Afyon&Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 223 |  Mesaj Seçenekleri  Teşekkür(0)  Alıntı  Cevapla  Gönderim Zamanı: 09 Nisan 2011 Saat 20:39 | ||
| 
   Of of bende lpg ci olacam olacam da 1.4 ağır araba şimdi bile yokuşu gördümü kasıyor arabayı lpg de ne olur bilemiyorum ...
    | |||
| 
     Soner Hoca 2005 307 1.4 Benzin 16V 5K, | |||
|  | |||
| Guests   MISAFIR     |  Mesaj Seçenekleri  Teşekkür(0)  Alıntı  Cevapla  Gönderim Zamanı: 09 Nisan 2011 Saat 20:25 | ||
| 
   Atikere yaklaşıyorum yavaş yavaş cecoli abim senin yer ne taraftaydı :)
    | |||
|  | |||
| Guests   MISAFIR     |  Mesaj Seçenekleri  Teşekkür(0)  Alıntı  Cevapla  Gönderim Zamanı: 09 Nisan 2011 Saat 20:21 | ||
| 
 arkadasın kusura bakmasın ama orada sallamıs   cunku fast ıle safe fast ta aynı enjektor kullanılıyor zaten. enjektorun kutugu sıyah renklıdır adıda valtektır. atıkerde suan tek tıp enjektor kullanılıyor zaten. benım aracımda ahtapot dedıklerı daha once kullanılan enjektor var. sokup valtek takarsam benımkındede ses olmaz :)) veya benım enjektorun ıcıne ust tarafa bır orıng takarsam bır daha ses cıkmaz :))))))) yanı bu durum safe fast ın ozellıgı degıldır. enjektorun ozellıgıdır. safe fast ın farkı yazılımında ve map sensorundedır. dıger hersey fast ıle aynıdır :)) | |||
|  | |||
| Guests   MISAFIR     |  Mesaj Seçenekleri  Teşekkür(0)  Alıntı  Cevapla  Gönderim Zamanı: 09 Nisan 2011 Saat 17:00 | ||
| 
 Teşekkürler cecoli ustam. | |||
|  | |||
| Guests   MISAFIR     |  Mesaj Seçenekleri  Teşekkür(0)  Alıntı  Cevapla  Gönderim Zamanı: 09 Nisan 2011 Saat 16:56 | ||
| 
 | |||
|  | |||
| Guests   MISAFIR     |  Mesaj Seçenekleri  Teşekkür(0)  Alıntı  Cevapla  Gönderim Zamanı: 09 Nisan 2011 Saat 14:46 | ||
| 
   hayırlı olsun kardesım simdi bir de lpg için bocsh cıkardıgı yenı bujilerden alıtyorsun cekıs yakıt mukemmel otesı oluyor
    | |||
|  | |||
| Guests   MISAFIR     |  Mesaj Seçenekleri  Teşekkür(0)  Alıntı  Cevapla  Gönderim Zamanı: 09 Nisan 2011 Saat 14:20 | ||
| 
   @ mustiii = guzel kardesım o ses enjektorun normal sesı. herhangı bır sıkıntı yok. bazı enjektorler seslı calısır bazıları sessız calısır. benımkıde seslı calısıyor. normalı bu yanı :)) sıralı sıstemde baska ses cıkaracak parca yok zaten... bırde ılk gaza gectıgınde gaz valfının depodakı valfle beraber acıldıgını duyabılırsın. tık dıye bır ses cıkar 2 valfte acılır motora gaz akısı saglanır. motoru stop ettıgındede yıne tık dıye duyulabılır...
    | |||
|  | |||
| hhuzun   1. Vites     Kayıt Tarihi: 03 Nisan 2010 Konum: FRANSA /AKSARAY Durum: Aktif Değil Mesajlar: 217 |  Mesaj Seçenekleri  Teşekkür(0)  Alıntı  Cevapla  Gönderim Zamanı: 09 Nisan 2011 Saat 14:04 | ||
| 
 | |||
| 
     306 2.0 HDI 2000 MODEL BREAK PETROL MAVISI  FRANSIZ
     | |||
|  | |||
| Guests   MISAFIR     |  Mesaj Seçenekleri  Teşekkür(0)  Alıntı  Cevapla  Gönderim Zamanı: 09 Nisan 2011 Saat 14:02 | ||
| 
 Hayırlı, uğurlu olsun. Kazasız iyi günlerde kullanın. Peugeot 206 aracımda Atiker LPG sistemi mevcut. Tasarrufundan memnunum. 
 Ustam benim araç çalışırken içerden ses duyulmuyor, dışardan çok az farkediliyor ama kaputu açtığımda enjektörlerin sesi duyuluyor. LPG dönüşüm sistemini arabnın benden önceki sahibi yaptırmış onun için montajıyla ilgili bir bilgim yok. Yakıtı gayet ekonomik. Enjektörlerin tıkır tıkır ses yaparak çalışması normal mi? Herhangi bir zararı olur mu? | |||
|  | |||
| zubeyir35   1. Vites     Kayıt Tarihi: 23 Mart 2011 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 36 |  Mesaj Seçenekleri Yanıt Yaz Alıntı zubeyir35 Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.  Teşekkür(0)  Alıntı  Cevapla  Gönderim Zamanı: 09 Nisan 2011 Saat 13:59 | ||
| 
   dizelde tasarruf cihazı neki?
    | |||
| 
     2006 307 1.6 hdi 110hp
     | |||
|  | |||
| hhuzun   1. Vites     Kayıt Tarihi: 03 Nisan 2010 Konum: FRANSA /AKSARAY Durum: Aktif Değil Mesajlar: 217 |  Mesaj Seçenekleri  Teşekkür(0)  Alıntı  Cevapla  Gönderim Zamanı: 09 Nisan 2011 Saat 13:54 | ||
| 
   BENDE DIZEL ARABAMA  TASARRUF CIHAZI TAKDIRACAMDA ARKADASI BIR ELE GECIREMEDIM   | |||
| 
     306 2.0 HDI 2000 MODEL BREAK PETROL MAVISI  FRANSIZ
     | |||
|  | |||
| Guests   MISAFIR     |  Mesaj Seçenekleri  Teşekkür(0)  Alıntı  Cevapla  Gönderim Zamanı: 09 Nisan 2011 Saat 12:10 | ||
| 
 ılla aygaz aramak zorunda degılsın. ankarayı bılemıyorum ama ıstanbulda opetlerde hep aygaz var ama sehır dısında aygaz daha az. hep mogaz var. ve ogrendıgım kadarıyla aygaz = mogaz aynı. sızlerde sorabılırsınız... ben bunu ogrendıkten sonra mogazda kullandım yıne aynı sekılde gayet guzel.  fakat suanda full kullanıyorum. cekısı dusuk dıyorlardı ama acıkcası ben hıcbır fark hıssedemedım. 2 de bıle gaz verdıgımde neredeyse patınaj cekecek yanı :)) cekısıde gıdısıde aynı :)) yıne ogrendıgım kadarıyla full ıstasyonları bayılık prensıbı ıle calısmadıgından bayıye bırakılan karı keserek musterıye yansıtıyormus... ben suanda denemedeyım... tank olayınada gelecek olursak zaten tanklara 10 yıl omur bıcılmıs. bu gune kadar bır suru lpglı aracın kazaları olmustur. ama oyle bomba gıbı patlayanını hatırlamıyorum sahsen. dusunecek olursak aracın benzın deposu plastık zaten. aracın altı bır yere degdıgı gıbı kırılıyor zaten. oda baskanı bıle acıkladı ıste = """duzgun montaj edılmıs bır lpg sıstemı aracın benzın sıstemınden cok daha emnıyetlı"""  Düzenleyen cecoli - 09 Nisan 2011 Saat 12:16 | |||
|  | |||
| Yanıt Yaz   | Sayfa 12> | 
| Forum Atla | Forum İzinleri   Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma | 
| 
 | Bizi Takip Edin    

| |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||