|
306 XS 1.6 Hakkında Birkaç Soru |
Yanıt Yaz | Sayfa 123 4> |
Yazar | ||||||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 07 Ağustos 2011 Saat 21:49 |
|||||
Gti ler ne kadar yakıyo acaba abi benimki bu kadar yakıyosa bunlara uçak benzini lazım...
|
||||||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|||||
Kaputu kaldırmadan olmuyorkı ama
|
||||||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|||||
Abi ne yaptınız siz kaputu kaldırmayın dedim ama
|
||||||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|||||
O farkı ben bır kere yasadım tavsıye etmıyorum hemde kadranın sonunda yasadım Vıdeo ıle de kayıt edılmıstır
|
||||||
Emre Ekrem
1. Vites 17 - Eylül - 1980 Kayıt Tarihi: 07 Şubat 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 358 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Emre Ekrem
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
|||||
Bir otobanda denk gelirsek, farkı fark edersiniz.
|
||||||
ph2 stock 306 gti
|
||||||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|||||
Neyse hayırlı sahurlar saat kaç olmuş yau :/
|
||||||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|||||
http://img43.imageshack.us/i/3061u.jpg/
Bak abi kaputu kaldırmadığın sürece ne farkı var :) hatta kare plaka taktım fazlası var şu an Düzenleyen cafridion - 07 Ağustos 2011 Saat 03:33 |
||||||
forewer_fb
1. Vites 20 - Ocak - 1985 Kayıt Tarihi: 05 Mart 2011 Konum: üsküdar/küçüksu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 844 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı forewer_fb
|
|||||
alet mükemmel ya. bende maşpiyel felan ön tampon aynı ama GTI değil bende GTI istiyorum.
|
||||||
İETT, metrobüs, dolmuş, vapur :)hala peugeot sevdalısı
B Rh(+) 0533 484 26 08 |
||||||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|||||
http://www.sivastuning.com/showthread.php/8965-Sat%C4%B1l%C4%B1k-Orjinal-306-GTI
Abi bakar mısınız maşpiyelin güzelliğine aynısından istiyorum bide jant lastik nası heveslendim yaaauu
|
||||||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|||||
BAkalım abi biraz daha zaman geçsin de belli olacak...
|
||||||
forewer_fb
1. Vites 20 - Ocak - 1985 Kayıt Tarihi: 05 Mart 2011 Konum: üsküdar/küçüksu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 844 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı forewer_fb
|
|||||
yok ya neden atıyosun anlaşırız seninle ben anahtarı alırsam sende aynalarını değiştirecek olursan takas yada ortak bir fiyata anlaşbiliriz. tabi ilk olarak sıkıntını masrafsız olarak halletmeni canı gönülden isterim |
||||||
B Rh(+) 0533 484 26 08 |
||||||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|||||
merak etme fiyatlar zaten belli pazarlık mazarlık alırız yeterki bulalım :))) |
||||||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|||||
Eyvallah ersin abi uygun bi vaktinde inşallah görüşelim, valla kendimi bi güvende hissettim ya kazıklanma korkusu falan kötü oluyodu eksik olmayasınız :) :)
|
||||||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|||||
efede yada efenin olduğu sanayi sitesinde bulunabilir ....bakmak lazım.. orda çıkma marşpiyerde var ise ucuz yollu bakar alırız esasında ....ne zaman gideceksen banda haber ver akünün üst kapak koruması ile o elektirik kutusunun üst kapağı ba bakıcam tekrar belki gelmiştir ... |
||||||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|||||
Bi araştırabiliriz hocam yoksa kırıp atıcam aynaları falan yumurta ayna takıcam artık... Elektrikli aynamız var aynayı elimizle ayarlıyoruz...
|
||||||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|||||
ben derimki bi ara görüşelim ben bi bakayım ... olayı çözeriz yani marşpiyer konusu basit... sürtmezsin kolay kolay merak etme ....
|
||||||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|||||
Oksit olayı değil abi gecen kapı soketini falan temizlettim elektrikçiye 60 kağıt bayıldım :D
tuş sağa sola dönmüyo adam olacak gibi gözükmüyo zaten. Ki ona da 160 lira verecek değilim şuan çıkma falan bulursam artık.
|
||||||
forewer_fb
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı forewer_fb
|
|||||
ben 200-220 arası fiyat almıştım. bende elektrikli ayna ve o anahtardan alıp takmak istiyorum kışın çok rahat oluyor ısıtmalı ayna. acaba 2 adet alsak indrim yaparlarmı? |
||||||
B Rh(+) 0533 484 26 08 |
||||||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|||||
Doğru diyosun abi, kalınlık demişsin de arabanın altındaki o siyah çıkıntıyı geçmesin diyorum zaten alcak ben onu çok sürterim.
|
||||||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|||||
abi bi bakalım ona müsait zamanda ... 160 tl çok para cam kaldırma indirme tuşundan bahsediyorsun sanırım... bi bakalım ona bence ... yazık günah söker temizleriz oksit varsa...
|
||||||
Yanıt Yaz | Sayfa 123 4> |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
|
|||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |