Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

306 XS 1.6 Hakkında Birkaç Soru

Nereden Yazdırıldığı: Peugeot Turkey Fan Club
Kategori: PEUGEOT MODELLERİ (ARIZALAR VE ÇÖZÜMLERİ)
Forum Adı: 306
Forum Tanımlaması: 306, 1993'ten 2002'ye 309'u değiştiren küçük bir aile otomobilidir, ancak 2001'de 307 ile değiştirilmiştir.
URL: https://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=13866
Tarih: 01 Aralık 2024 Saat 05:28
Program Versiyonu: Web Wiz Forums 12.07 - http://www.webwizforums.com

Konu: 306 XS 1.6 Hakkında Birkaç Soru
Mesajı Yazan: Guests
Konu: 306 XS 1.6 Hakkında Birkaç Soru
Mesaj Tarihi: 02 Nisan 2011 Saat 22:32

Tekrar selamlar... Tanışma kısmında da bahhsettiğim gibi yeni aldığım 1998 model 306 xs 1.6 aracım hakkında birkac sorum olacak;

Yakıt tüketimi: Henüz 50 km yol gittim ancak aldığım 70 liralık benzin kar etmedi kırmızı ışık yanmakta bo da beni korkulara kapılmama neden olmakta... (aracım 190.000 km de ancak yeni komple motor bakım yapıldı) ve abart eksozun yakıt tüketimine etkisi var mıdır varsa dişe dokunur bi maliyet midir?

Cevaplar:
Mesajı Yazan: 106_arts
Mesaj Tarihi: 02 Nisan 2011 Saat 22:47
70 liralık benzınle en az 200 220 kılometre yapman lazım dostum

Mesaj Tarihi: 02 Nisan 2011 Saat 22:49
egsoz aracın yakıtını artırır ama sıkıştırırsan aracın yakıtını cok az mıktarda oynatır ama normal kullanımda etkılemez
benım aracımda komple duz boru var araba normal kullanımda cok rahattı yakıtı hiç değişmemişti

Mesaj Tarihi: 02 Nisan 2011 Saat 22:49

esasında 1.6 makınelerın yakıtları cok degıldır. tabı kullanımın nasıl onuda bılemıyoruz. yenı bakım yapıldıgını soylemıssın. ateslemesı vs duzgunse cok yakmaması lazım...

abart egzozunda yakıta etkısı olabılır. egzozdan egzoza fark olabılıyor...

Mesaj Tarihi: 02 Nisan 2011 Saat 22:54
motor bakımı yapıldı dıyor motor yapıldı demıyor arkadas bence 190bın vaktı gelmıs olabılır aracının:)

Mesaj Tarihi: 02 Nisan 2011 Saat 22:58
Orjinalini yazan: 106_arts 106_arts Yazdı:

motor bakımı yapıldı dıyor motor yapıldı demıyor arkadas bence 190bın vaktı gelmıs olabılır aracının:)

evet haklısın muhtemelen. dıkkat etmemısım :)

Mesaj Tarihi: 02 Nisan 2011 Saat 22:59
Gerçekten teşekkür ediyorum yardımlarınız için bu rodaj olayını düşünmemiştim. Birde aracı aldığım gün kısmet işte 20 km yol gittikten sonta yakıt pompasının kömürü bittiği için yaklaşık 1.5 km itmek zorunda kaldık, aldığım arkadaş peugeut servisi olduğu için aradım geldi yakıt pompasını söktü parçayı değiştirip taktı. Balata spreyinden dolayı halen eksozdan duman geliyor. tekrar teşekkür ediyorum hepinize sizlerden çok şey öğreneceğim :)

Mesaj Tarihi: 02 Nisan 2011 Saat 23:01
dostum motor komple rektefıyemı edıldı yoksa bakımmı yapıldı

Mesaj Tarihi: 02 Nisan 2011 Saat 23:01
Aracımda yapılanların listesini hazırlamıştım yazma gereği hissettim;

KOMPLE MOTOR

ŞANZIMAN BİLYELERİ

DEBRİYAJ SET

ROTİLLER

ROT BAŞLARI

SALINCAK BURÇLARI

ASKI ROTLARI

ÖN DİSK BALATA

ARKA BALATA

TORSİYON TAM TAKIM

YAĞ VE FİLTRELER

TRİGER SET

ALTERNATÖR SET

ANTİFİRİZ

ROT BALANS

SİLECEK MOTORU

ÖN ARKA SİLECEK

FARLAR

SOL STOP

İÇ IŞIKLANDIRMA AMPÜLLERİ

ROT BALANS

ABART EKSOZ

ÖN ARKA TAMPON BOYAMA

KAPI KOLLARI VE ÇITALAR BOYAMA

YAKIT POMPASI

Mesajı Yazan: koliva
Mesaj Tarihi: 02 Nisan 2011 Saat 23:04
Yapilmayanlari yazsaymissin daha ufak bir liste olacakmis Gülme

Mesaj Tarihi: 02 Nisan 2011 Saat 23:08
sorması ayıp bu liste kaca cıktı

Mesaj Tarihi: 02 Nisan 2011 Saat 23:11
Orjinalini yazan: koliva koliva Yazdı:

Yapilmayanlari yazsaymissin daha ufak bir liste olacakmis Gülme

Yapılmayanlar :)
Arka cam silecek motoru
Elektrikli ayna motorları (ayarları elle yapıyorum) :)
Koltuk döşemeleri
Bagajdaki ayrımda kolon delikleri var o değişecek
direksiyon simidi bildisayarlarda oyun çin kullanılan direksiyon gibi küçük değişmek gerekiyor
Bir de müzik sıkıntım var kolon ve teyp
Anlaşılacağı üzre ufak işler...
Bir de açık konuşayım motor hakkında pek bilgiye sahip değilim Motorcu birkaç dost tavsiyesi üzerine, hiçbir motor masrafının olmadığının garanti edilmesi üzerine aldım.

Mesaj Tarihi: 02 Nisan 2011 Saat 23:14

sorması ayıp bu liste kaca cıktı

Söylediğim gibi aldığım arkadaş motorcu kendisine almış ekonomik sıkıntıdan dolay sattı. yani bu masrafları ben yapmadım araç fiyatında hepsi.

Mesaj Tarihi: 02 Nisan 2011 Saat 23:27
komple motor sıfırmı yapılmış 1.6 90 hp mı

Mesaj Tarihi: 02 Nisan 2011 Saat 23:37

komple motor sıfırmı yapılmış 1.6 90 hp mı

anlasılan motor komple yenı yapılmıs :)

ayrıca 306 larda 1.6 motorda 16v yok. yanı tek secenek 1.6 8V 90bg... 2001 yılında 1.6 16v motor uretıldı. bu motor ılk olarak 2001 206 larda ve 2002 307 lerde cıktı...

Mesaj Tarihi: 02 Nisan 2011 Saat 23:48
eet 2001 307lerdede var ama bence buyuk eksıklık olmuş bu motorun 306 ya koyulmaması

Mesaj Tarihi: 02 Nisan 2011 Saat 23:54

sadece 2001 yılında 306 lardakı bu 8v makıneyı ufak bır revıze ıle 100bg yapmıslar dıye bılıyorum. bu motorun hava fıltre kutusu falan farklı. eskılerı gıbı yuvarlak olmayıp koselı bır yapıya sahıp. tek bakısta anlasılıyor... yakın sure once bır tanıdıgımıza 2001 xr platınıum aldık. ama sanzımıza o arabada eskı motor cıktı :)

Mesaj Tarihi: 03 Nisan 2011 Saat 00:04
platınıum modelını 98 hp yapmıslar sanırım düz xr ise eskı tıptır

Mesaj Tarihi: 03 Nisan 2011 Saat 00:17

platınıum modelını 98 hp yapmıslar sanırım düz xr ise eskı tıptır

hayır. platınıumların hepsı degıl sadece 2001 lerın bazıları 98hp ıste :)) yıne cogu eskı makınelı.
dedım ya ıste arkadasa aldıgımız 2001 platınıumda bıle eskı makıne vardı. bende yenı makıne vardır dıye dusunerek gıdıp bakmıstık ama motoru ıcın almamazlık etmedık. arac cok duzgundu aldık :)

xr adı 99 yılında bıttı ve xr platınıum adı 2000 yılında basladı. fakat 2000 modellerde motor yıne aynıydı ıste.

Mesajı Yazan: insomnia
Mesaj Tarihi: 03 Nisan 2011 Saat 00:43
arkadaş arabaya çok masraf etmişsin kaça aldın sorması ayıp

-------------
306 1.6 XR şeytan kırmızı
Alpıne S serıes 30 cm Subwoofer & Sony Xplod 500w XM-SD14 Amphı & Pıoneer DEH-4250 sab bass 4*50w & Kıcker DS 650.2 Mıd Bass &
O RH+ bayariin haa

Mesaj Tarihi: 03 Nisan 2011 Saat 00:45
Orjinalini yazan: insomnia insomnia Yazdı:

arkadaş arabaya çok masraf etmişsin kaça aldın sorması ayıp

arkadas para harcamamıs aldıgı vatandas yapmıs bu masraflarıSırıtma

Mesaj Tarihi: 04 Nisan 2011 Saat 11:42
Benim arabamdan bahsediyorsunuz. Dahil olmadan edemedim. Eski motor, yeni motor nasıl anlaşılır. Arabamın hava filtresi yuvarlak kutu içerisindedir. Kaç beygir bilmem. Zaten beygir de sevmemDil Çıkarma

Mesaj Tarihi: 04 Nisan 2011 Saat 11:42
Hem 200.000 de motor mu yapılır. Puglada birde.

Mesaj Tarihi: 04 Nisan 2011 Saat 11:44
Orjinalini yazan: badires badires Yazdı:

Benim arabamdan bahsediyorsunuz. Dahil olmadan edemedim. Eski motor, yeni motor nasıl anlaşılır. Arabamın hava filtresi yuvarlak kutu içerisindedir. Kaç beygir bilmem. Zaten beygir de sevmemDil Çıkarma

tamam ıste senınkı eskı halı... yanı 90bg :)

yenılerde hava fıltre kutusu koselı ve borusu onden duz gelıp dırek kutuya gırıyor...

Mesaj Tarihi: 04 Nisan 2011 Saat 12:15
Neyse canıııım? Aldım bir kere. Bundan sonra dövünmenin anlamı yok. Ben palio 1.4 den buna getim ki, bana ferrari gibi geliyor.

Mesaj Tarihi: 04 Nisan 2011 Saat 12:23
Orjinalini yazan: badires badires Yazdı:

Neyse canıııım? Aldım bir kere. Bundan sonra dövünmenin anlamı yok. Ben palio 1.4 den buna getim ki, bana ferrari gibi geliyor.

tabı kı abı :)) zaten 98 bg olanda ucmuyor yanı :) o kadar onemlı degıl... 98 bg lerden az sayıda var zaten :)

Mesaj Tarihi: 05 Ağustos 2011 Saat 01:15
benim aracım cecoli arkadasımızın bahsettiginde kac beygir peki ....

Mesaj Tarihi: 05 Ağustos 2011 Saat 01:16
Valla Ben benim arabada 2. Vitesde Lpg de 120 Gördüm sonra kesici girdi devreye ama benzinde resmen ucuyor durduramıyorum ama modifiye etcez işte bekliyoz bakalım...

Mesajı Yazan: ErcaNKarşI
Mesaj Tarihi: 05 Ağustos 2011 Saat 01:35
1999 model 306xs 3k 1.6 90 hp lik aracımda benzinde 370kuruş yakıyorum acık hava filtrem ve abart egzozum var lpgde ise 170kuruş yakıyorum ki yüksek devirde kullanmayı ve arada köprü altlarında elekrik kesmeyi seviyorum çünkü çıkan sese hayranım diyebilirim. aracım 224bin oldu kmsi 2008de 160binde aldım 64bin yaptım sadece zamanı geldiginde bakımlarını yaptırdım daha bi sıkıntısını görmedim eğer aracınıza bakarsanız o da size bakar.abart egzozun cok yaktırması diye bişey yoktur tamamen kullanıcıya baglıdır cok ötüyor diye sehir trafiginde düşük devirde kullandıgımda (polis korkusu) daha az yakıyor maddiyatı düşünürsen poliside düşünürsen ceza felan düşük devirlerde seyredersen yakıtına kastı olmaz :) çünkü bagırdıgında vites büyütüyorsun devir saatine bakmana gerek kalmıyor :=) bana en büyük faydasıda bu :) aracın hayırlı olsun ona bakarsan maddi manevi o da sana bakar :) 

-------------
06 BK 6032   1999 Model 306XS 1.6- Manuel - Gri
Tel : 05334194902
Msn : techno_erc@hotmail.com
Desibel Çılgınlığı

Mesaj Tarihi: 05 Ağustos 2011 Saat 03:02
ben 2000motor aracıma cok yakıyor dıyorum bıde ya

Mesaj Tarihi: 05 Ağustos 2011 Saat 17:48
http://imageshack.us/photo/my-images/850/05082011196.jpg/" rel="nofollow">

aracımın motoru budur kac beygir bakalım....Ruhsatta 98 YAZIYOR......................

Mesaj Tarihi: 05 Ağustos 2011 Saat 17:52
Ibrahım tamam bu motor 98 bg olanlardan ıste. Anlayacak o kadar cok yer varkı...

Ilkı hava fıltre kutusu bıle yeterlı. Eskılerde yuvarlak sende koselı tıp.
Sende katalıtık konvertor manıfoldun hemen altında motor ıle radyator arasında dıkıne duruyor.
Oksıjen sensoru senınkınde ustte eskılerden bıraz altta ve yandan gırıyor.
Yag cubugu farklı yerde
Yag fıltresının kendısıde farklı yerıde. eskıler metalken senınkı plastık kapak ıcınde kagıt tıp. Aynı 307 ler gıbı
Emme manıfolduda farklı
vs vs ıste

Mesaj Tarihi: 05 Ağustos 2011 Saat 18:03
ama gideri var yani ......güzel gidiyor....ama bide kac valf oluyor bu yaaa bazıları 8 bazıları 16 diyorlar....

Mesaj Tarihi: 05 Ağustos 2011 Saat 18:06
Orjinalini yazan: CeCoLi CeCoLi Yazdı:

sadece 2001 yılında 306 lardakı bu 8v makıneyı ufak bır revıze ıle 100bg yapmıslar dıye bılıyorum. bu motorun hava fıltre kutusu falan farklı. eskılerı gıbı yuvarlak olmayıp koselı bır yapıya sahıp. tek bakısta anlasılıyor... yakın sure once bır tanıdıgımıza 2001 xr platınıum aldık. ama sanzımıza o arabada eskı motor cıktı :)

bu konularda red tazzın arabasını örnek gösterebilirim dersen tadındna yenmez abi Sırıtma

Mesaj Tarihi: 05 Ağustos 2011 Saat 18:07
Orjinalini yazan: ibrahim Aslan ibrahim Aslan Yazdı:

ama gideri var yani ......güzel gidiyor....ama bide kac valf oluyor bu yaaa bazıları 8 bazıları 16 diyorlar....

mesela benim makina yedek parçaçılarda şase no girildiğinde 16+ valf çıkıo :))) ama araç 8 valf 100 bgEmbarrassed

Mesaj Tarihi: 05 Ağustos 2011 Saat 18:10
muhtemelen benim arac da öle 8 valf ....

Mesaj Tarihi: 06 Ağustos 2011 Saat 00:00
Orjinalini yazan: ibrahim Aslan ibrahim Aslan Yazdı:

muhtemelen benim arac da öle 8 valf ....

+ 999 Göz Kırpma

Mesaj Tarihi: 06 Ağustos 2011 Saat 01:19
306 larda kesınlıkle 1.6 16V motor yok...

Sayacak olursak;
1.4 8V
1.6 8V 90 ve 98bg
1.8 8V 103bg
1.8 16V 115bg
2.0 8V 125bg XSI
2.0 16V 150bg S16
2.0 16V 167bg GTI

Mesaj Tarihi: 06 Ağustos 2011 Saat 16:28

1. Yan maşpiyel

2. Sol kapı cam acma düğmesi(elektrikli ayna)

Bunlara nasıl ulaşabilirim en kısa zamanda acaba....

Elektrikli aynaları çalıştırabilmek için o düğmeleri değiştirmem gerekiyormuş tesisatına baktırdım halletti elektrikçi hatta kapı soketi oksitlenmiş onu da temizledi. Aksarayda sordum 3 tane düğmeciğe 160 lira gibi faiş bi fiyattan bahsettiler... Please help me :)

Mesaj Tarihi: 06 Ağustos 2011 Saat 19:06

Yasın kardesım acaba tusu sokup baktımı usta temassızlık olmasın. Hanı tusun kolay kolay bozulacagını dusunmuyorumda ondan yanı... Kapı soketınde belkı temassızlık var. Yapmıs olsada belkı temas etmıyor olabılır

Ama Efe de 125 lıraya vardı galıba. Kalmamıssada baska yerden bakarız...

Yan marspıyelde orjınal olarak Efe de vardı. Eger satmadıysa tabı..

Mesaj Tarihi: 07 Ağustos 2011 Saat 01:41

Yasın kardesım acaba tusu sokup baktımı usta temassızlık olmasın. Hanı tusun kolay kolay bozulacagını dusunmuyorumda ondan yanı... Kapı soketınde belkı temassızlık var. Yapmıs olsada belkı temas etmıyor olabılır

Ama Efe de 125 lıraya vardı galıba. Kalmamıssada baska yerden bakarız...

Yan marspıyelde orjınal olarak Efe de vardı. Eger satmadıysa tabı..

Abi öncelikle ilgin için teşekkür ediyorum çok çok... Bi ersin abimiz vardı bize yakın yardımcı olur, öksüz bırakmaz dedik ama hayırsız çıktı :) :)
Abi tuşu sen de görsen bozuk olduğunu anlarsın zaten sağa sola geçmiyor, yine ona da baktı elektirkçi adam olmaz dedi tabii sen usta ellerinle bi bakayım dersen ayrı...

Maşpiyel işine de şu sıra çook heves ettim abi valla acil hevesimi gidermem lazım ersin abide de gördüm maşallah çok güzel hem diyorum onları boyatırken sol arka çamurlukta bi çatlak var onu da hallederim aracı olursan çok sevinirim...

Mesaj Tarihi: 07 Ağustos 2011 Saat 01:44
aşkolsun kardeşim ya ..ne zaman aradında yardımcı olmadık... istediğin zaman ara gel çağır görüşelim adımlık yerdeyiz... 

Mesaj Tarihi: 07 Ağustos 2011 Saat 01:52
Eyvallah abim yaaa valla bu sıcaklık harbi abi kardeş arasında olmuyor beh :) maşpiyelleri boyatacağım zaman varsa yakınlarda iyi bi boyacın tavsiye alabilirim abi senden bide vanalı eksoz taktırayım diyorum şu iş bitince o konu da da engin tecrübelerinden faydalanmak isterim...

Mesaj Tarihi: 07 Ağustos 2011 Saat 02:10
vallahi işin açıkcası ben boyacı + panzotçu arıyorum  ve hala bulamadım aracı aldğımdan beri tek marşpiyerle dolaşıyorum... bakalım kısmet... en önemlisi panzotçu bulmak... sen marşpiyermi aldın ???

Mesaj Tarihi: 07 Ağustos 2011 Saat 02:15
Orjinalini yazan: by_ersin by_ersin Yazdı:

vallahi işin açıkcası ben boyacı + panzotçu arıyorum  ve hala bulamadım aracı aldğımdan beri tek marşpiyerle dolaşıyorum... bakalım kısmet... en önemlisi panzotçu bulmak... sen marşpiyermi aldın ???

Yok abi henüz almadım ama arayıştayım, cem abi bişey desin ona göre hareket edicem internette baktım 160 lira falan, 125 se eğer güzel olur yarın bi efe ye de sorayım bakalım...

Mesaj Tarihi: 07 Ağustos 2011 Saat 02:17
sen orjinal marşpiyermi arıyorsun ?? plastik olandan ?? 

Mesajı Yazan: forewer_fb
Mesaj Tarihi: 07 Ağustos 2011 Saat 02:21
Orjinalini yazan: cafridion cafridion Yazdı:

1. Yan maşpiyel

Elektrikli aynaları çalıştırabilmek için o düğmeleri değiştirmem gerekiyormuş tesisatına baktırdım halletti elektrikçi hatta kapı soketi oksitlenmiş onu da temizledi. Aksarayda sordum 3 tane düğmeciğe 160 lira gibi faiş bi fiyattan bahsettiler... Please help me :)

bu sol cam açma ve ayna kontrol anahtarına mı 160 tl fiyat verdiler?

-------------
İETT, metrobüs, dolmuş, vapur :)hala peugeot sevdalısı
B Rh(+) 0533 484 26 08

Mesaj Tarihi: 07 Ağustos 2011 Saat 02:22
ikiz sahura kalktın sanırım :)))

Mesaj Tarihi: 07 Ağustos 2011 Saat 02:24

sen orjinal marşpiyermi arıyorsun ?? plastik olandan ?? 

abi olmuşken orjinali olsun sağlam olsun diyorum...

Mesaj Tarihi: 07 Ağustos 2011 Saat 02:25
Orjinalini yazan: forewer_fb forewer_fb Yazdı:

1. Yan maşpiyel

Evet aksarayda 2 yere sordum siparişle getiririz 160 civarında dediler.

Mesaj Tarihi: 07 Ağustos 2011 Saat 02:26
efede varmıdır bilmiyorum.. sormak lazım ama.. olsada oda çok para ister.. yazık günah.. fiberden yapılmışlard al derim.. onlarında kalite kalitesi var.. incesi ortası kalını vs... orta yollu 100 tl ye astarlı bulunabilir sadece boyatırsın diye düşünüyorum.... 

Mesaj Tarihi: 07 Ağustos 2011 Saat 02:27
abi bi bakalım ona müsait zamanda ... 160 tl  çok para cam kaldırma indirme tuşundan bahsediyorsun sanırım... bi bakalım ona bence ... yazık günah söker temizleriz oksit varsa...

Mesaj Tarihi: 07 Ağustos 2011 Saat 02:30

efede varmıdır bilmiyorum.. sormak lazım ama.. olsada oda çok para ister.. yazık günah.. fiberden yapılmışlard al derim.. onlarında kalite kalitesi var.. incesi ortası kalını vs... orta yollu 100 tl ye astarlı bulunabilir sadece boyatırsın diye düşünüyorum.... 

Doğru diyosun abi, kalınlık demişsin de arabanın altındaki o siyah çıkıntıyı geçmesin diyorum zaten alcak ben onu çok sürterim.

Mesaj Tarihi: 07 Ağustos 2011 Saat 02:31

1. Yan maşpiyel

ben 200-220 arası fiyat almıştım. bende elektrikli ayna ve o anahtardan alıp takmak istiyorum kışın çok rahat oluyor ısıtmalı ayna. acaba 2 adet alsak indrim yaparlarmı?

-------------
B Rh(+) 0533 484 26 08

Mesaj Tarihi: 07 Ağustos 2011 Saat 02:32

abi bi bakalım ona müsait zamanda ... 160 tl  çok para cam kaldırma indirme tuşundan bahsediyorsun sanırım... bi bakalım ona bence ... yazık günah söker temizleriz oksit varsa...

Oksit olayı değil abi gecen kapı soketini falan temizlettim elektrikçiye 60 kağıt bayıldım :D
tuş sağa sola dönmüyo adam olacak gibi gözükmüyo zaten. Ki ona da 160 lira verecek değilim şuan çıkma falan bulursam artık.

Mesaj Tarihi: 07 Ağustos 2011 Saat 02:33
ben derimki bi ara görüşelim ben bi bakayım ... olayı çözeriz yani marşpiyer konusu basit... sürtmezsin kolay kolay merak etme ....

Mesaj Tarihi: 07 Ağustos 2011 Saat 02:34

1. Yan maşpiyel

ben 200-220 arası fiyat almıştım. bende elektrikli ayna ve o anahtardan alıp takmak istiyorum kışın çok rahat oluyor ısıtmalı ayna. acaba 2 adet alsak indrim yaparlarmı?

Bi araştırabiliriz hocam yoksa kırıp atıcam aynaları falan yumurta ayna takıcam artık... Elektrikli aynamız var aynayı elimizle ayarlıyoruz...

Mesaj Tarihi: 07 Ağustos 2011 Saat 02:35

Oksit olayı değil abi gecen kapı soketini falan temizlettim elektrikçiye 60 kağıt bayıldım :D
tuş sağa sola dönmüyo adam olacak gibi gözükmüyo zaten. Ki ona da 160 lira verecek değilim şuan çıkma falan bulursam artık.

efede yada efenin olduğu sanayi sitesinde bulunabilir ....bakmak lazım.. orda çıkma marşpiyerde var ise ucuz yollu bakar alırız esasında ....ne zaman gideceksen banda haber ver  akünün üst kapak koruması ile  o elektirik kutusunun üst kapağı ba bakıcam tekrar belki gelmiştir ...

Mesaj Tarihi: 07 Ağustos 2011 Saat 02:37

ben derimki bi ara görüşelim ben bi bakayım ... olayı çözeriz yani marşpiyer konusu basit... sürtmezsin kolay kolay merak etme ....

Eyvallah ersin abi uygun bi vaktinde inşallah görüşelim, valla kendimi bi güvende hissettim ya kazıklanma korkusu falan kötü oluyodu eksik olmayasınız :) :)

Mesaj Tarihi: 07 Ağustos 2011 Saat 02:38

Eyvallah ersin abi uygun bi vaktinde inşallah görüşelim, valla kendimi bi güvende hissettim ya kazıklanma korkusu falan kötü oluyodu eksik olmayasınız :) :)

merak etme fiyatlar zaten belli pazarlık mazarlık  alırız yeterki bulalım :)))Embarrassed

Mesaj Tarihi: 07 Ağustos 2011 Saat 02:41

1. Yan maşpiyel

Bi araştırabiliriz hocam yoksa kırıp atıcam aynaları falan yumurta ayna takıcam artık... Elektrikli aynamız var aynayı elimizle ayarlıyoruz...

yok ya neden atıyosun anlaşırız seninleGöz Kırpma ben anahtarı alırsam sende aynalarını değiştirecek olursan takas yada ortak bir fiyata anlaşbiliriz. tabi ilk olarak sıkıntını masrafsız olarak halletmeni canı gönülden isterim

-------------
B Rh(+) 0533 484 26 08

Mesaj Tarihi: 07 Ağustos 2011 Saat 02:52

1. Yan maşpiyel

yok ya neden atıyosun anlaşırız seninleGöz Kırpma ben anahtarı alırsam sende aynalarını değiştirecek olursan takas yada ortak bir fiyata anlaşbiliriz. tabi ilk olarak sıkıntını masrafsız olarak halletmeni canı gönülden isterim

BAkalım abi biraz daha zaman geçsin de belli olacak...

Mesaj Tarihi: 07 Ağustos 2011 Saat 03:05
http://www.sivastuning.com/showthread.php/8965-Sat%C4%B1l%C4%B1k-Orjinal-306-GTI" rel="nofollow - http://www.sivastuning.com/showthread.php/8965-Sat%C4%B1l%C4%B1k-Orjinal-306-GTI

Abi bakar mısınız maşpiyelin güzelliğine aynısından istiyorum bide jant lastik nası heveslendim yaaauu Embarrassed

Mesaj Tarihi: 07 Ağustos 2011 Saat 03:12
alet mükemmel ya. bende maşpiyel felan ön tampon aynı ama GTI değil bende GTI istiyorum.   

-------------
B Rh(+) 0533 484 26 08

Mesaj Tarihi: 07 Ağustos 2011 Saat 03:26

http://img43.imageshack.us/i/3061u.jpg/" rel="nofollow - http://img43.imageshack.us/i/3061u.jpg/

http://b1108.hizliresim.com/11/8/7/2866.jpg" rel="nofollow - http://b1108.hizliresim.com/11/8/7/2866.jpg
http://a1108.hizliresim.com/11/8/7/2918.jpg" rel="nofollow - http://a1108.hizliresim.com/11/8/7/2918.jpg

Bak abi kaputu kaldırmadığın sürece ne farkı var :) hatta kare plaka taktım fazlası var şu anStar

Mesaj Tarihi: 07 Ağustos 2011 Saat 03:36
Neyse hayırlı sahurlar saat kaç olmuş yau :/

Mesajı Yazan: Emre Ekrem
Mesaj Tarihi: 07 Ağustos 2011 Saat 08:09

http://img43.imageshack.us/i/3061u.jpg/" rel="nofollow - Bak abi kaputu kaldırmadığın sürece ne farkı var :) hatta kare plaka taktım fazlası var şu anStar

Bir otobanda denk gelirsek, farkı fark edersiniz. Evil Smile

-------------
ph2 stock 306 gti

Mesaj Tarihi: 07 Ağustos 2011 Saat 08:48
Orjinalini yazan: undertaker undertaker Yazdı:

http://img43.imageshack.us/i/3061u.jpg/" rel="nofollow - http://img43.imageshack.us/i/3061u.jpg/

http://b1108.hizliresim.com/11/8/7/2866.jpg" rel="nofollow - http://b1108.hizliresim.com/11/8/7/2866.jpg
http://a1108.hizliresim.com/11/8/7/2918.jpg" rel="nofollow - http://a1108.hizliresim.com/11/8/7/2918.jpg

Bak abi kaputu kaldırmadığın sürece ne farkı var :) hatta kare plaka taktım fazlası var şu anStar

Bir otobanda denk gelirsek, farkı fark edersiniz. Evil Smile

O farkı ben bır kere yasadım tavsıye etmıyorum EmbarrassedEmbarrassedEmbarrassed  hemde kadranın sonunda yasadımSırıtmaSırıtmaSırıtma Vıdeo ıle de kayıt edılmıstırKahkaha

Mesaj Tarihi: 07 Ağustos 2011 Saat 21:45
Abi ne yaptınız siz kaputu kaldırmayın dedim ama Wall

Mesaj Tarihi: 07 Ağustos 2011 Saat 21:47

Kaputu kaldırmadan olmuyorkı ama Göz KırpmaSırıtma

Mesaj Tarihi: 07 Ağustos 2011 Saat 21:49

Kaputu kaldırmadan olmuyorkı ama Göz KırpmaSırıtma

Gti ler ne kadar yakıyo acaba abi benimki bu kadar yakıyosa bunlara uçak benzini lazım...

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.07 - http://www.webwizforums.com
Copyright ©2001-2018 Web Wiz Ltd. - https://www.webwiz.net