![]() |
|
buji secimi !!! |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 24 Nisan 2011 Saat 18:00 |
arkadaslar bujıler taktım 50 tl gaz aldım aracım suanda 165 km yaptı ama gaz heran bitebilir yakıt artı yanı neden boyle oldu kullanan varsa yardım
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
arkadaslar 206 xs için buji numarasını verıyorum 0242240653 bosch bunla aratın cıkıyor
|
|
![]() |
|
d3Li ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Ağustos 2010 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 153 |
206 xs için bende istiyorum tam adını falan hatta sıparıs ettıgınız urunun lınkını atarsanız bende dırek sıparıs vereyım :)
|
|
![]() |
|
kardesım ozelden gonderdım nerden nasıl bulacagını ins isine yarar:))
|
|
![]() |
|
helot ![]() 1. Vites ![]() ![]() 25 - Ocak - 1984 Kayıt Tarihi: 04 Nisan 2011 Konum: Manisa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 119 |
benim aslana hangi buji olur acaba?
|
|
![]() |
|
süper bence deger her lpg li arabaya sart:))))
|
|
![]() |
|
Bende geçen cumartesi sipariş verdirdim. Burdaki bosch bayisinde kalmamış. Merkezin deposuna baktı. Orda da yokmuş .Siparişi verdi ama gelmesi bir ayı bulur dedi. Fiyatını da internet sitesinden gördüm 5,50 €/adet miş. Gelince kura göre bişeyler ödeyeceğiz artık.
|
|
![]() |
|
evet bujılerı taktım sonunda ve alt devırlen delı gıbı canlandı arabadakı heyecanı hıssedebılıyorum:))))
|
|
![]() |
|
d3Li ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Ağustos 2010 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 153 |
ben takıpteyım yorumlarını beklıorum
|
|
![]() |
|
konu öodü kapandı gibi ama takıp eden arkadaslara bugun bujılerın sıparısını verdım ne zaman gelir biliyorum ama en kısa zamanda sızlerle paylasırım...
|
|
![]() |
|
evet cecoli kardes hala senden haber bekliyoruz nerelerdesin :)))
|
|
![]() |
|
normal bujiyle fazla fark yokmus bende alıcam cecoli bey 206 xs uyarmı lınkteki :)
|
|
![]() |
|
![]() |
|
50-60 4 tanesı için mi yoksa adet fiyatımı simdi nette bakıyorum da tanesı 150-200 olan bujıler bıle var ya bu olay eskıden bujı degısımı 20-30 du normaldı sımdı bıldıgın chip isi gibi olmus :D cecoli ne yapalım hangisinden alalım ya
![]() |
|
![]() |
|
ben o ayar konusunda sunu ıfade etmek ıstedım.
aracımın suandakı lpg ayarı normal bujılerıne gore test ederek yapılmıs durumda. fakat bujı degısınce karısımıda ona gore bıraz ayarlamak gerekır dıye dusunuyorum.
|
|
![]() |
|
pıyasada 50-60 tl cıvarında... ınternette de herhangı bır yerde gormedım ben... |
|
![]() |
|
cecoli ben bubujileri ıspartada bulamadım bunları alabilecegimiz internet sitesi var mı ve fiyatları ortalama ne kadar
|
|
![]() |
|
alt devırlerdeki canlanma için alınır.. bıraz once cecolinin konusunu takıp ettım oda alt devırlerde canlanma oldugunu soyluor ama bir ayar konusu olmus sanırım orasını anlamadım
|
|
![]() |
|
tugrahan ![]() 2. Vites ![]() ![]() 09 - Ağustos - 1978 Kayıt Tarihi: 29 Eylül 2010 Konum: NEVŞEHİR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 343 |
araçtan araca da değişik tepkiler olabilir arkadaşlar
ama genel bir iyileşme varsa oda alt devirlerdeki canlanma |
|
PEUGEOT 306 XR 1.8 16v
brc my-11 lpg kit |
|
![]() |
|
106_arts ![]() 1. Vites ![]() Forumdan Banlandı. Kayıt Tarihi: 23 Mart 2011 Konum: niğde ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
aracın aşırı cok yakıyor 20 kuruşu gecmemesı lazım tabi normal kullanımda
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |