![]() |
|
206 Lpg dönüşümü |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123> |
Yazar | |||
zeugmax27 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Ağustos 2014 Konum: Gaziantep Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı zeugmax27
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 28 Ağustos 2014 Saat 00:13 |
||
Atiker sıralı sistem lpg kitini tavsiye ediyorum. Benim araç 206 otomatik x line. Benzinde 43 kuruş yakarken lpg taktırdığım ilk hafta uzun yol yaptım 21 kuruş yaktı. Şehir içi 26 kuruş yakıyor. ( 10.1 lt.) Henüz ayarlatmaya götürmedim ama 43 kuruştan sonra buna razıyım :) Kim ne derse desin çekişte hiç bir fark hissedilmiyor. Tek sıkıntı lpg ile giderken benzin göstergesi benzinin azaldığını gösteriyor fakat benzin gitmiyor. (Bu sorun Peugeot ve Honda'larda oluyormuş). Saygılar.
|
|||
Sevgide serbestlik, saygıda mecburiyet...
|
|||
![]() |
|||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
fast te guzel kıttır... sehır ıcınde 10lt ıyı :) duruma gore hafıfte dusebılır
|
|||
![]() |
|||
leolev ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Mayıs 2011 Konum: çorlu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
||
arkadaşlar lpg de şehir içi 10 litre gayet normal
|
|||
![]() |
|||
||
BENİM ARAÇ 206 XR 14 İstanbul andaolu yakasında atiker kit dönüşümü yaptıracam da kaliteli işciliği olan bir yer bilen var mı?
|
|||
![]() |
|||
leventle1 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Mayıs 2011 Konum: Konya, Selçuklu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı leventle1
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
Fast sıralı üstad. |
|||
Peugeot 206 X-Line 1,4 Benzin/LPG
2005 |
|||
![]() |
|||
||
senın aracındakı kıt fast mı safe fast mı???
|
|||
![]() |
|||
leventle1 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Mayıs 2011 Konum: Konya, Selçuklu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı leventle1
||
Aracım benzin'de 100 km de 8,8 lt yakıyordu şehir içinde aşağı yukarı 0,360 - 0,370 krş'a denk geliyordu Atiker kit taktırdım ve 100 km de 10,2 lt gaz yaktı şehir içinde ve yaklaşık 0,237 krş'a tekabül ediyor fakat henüz gaz ayalarlamasına girmedim müsait bir vakit gitmem gerekiyor sanırım.
|
|||
Peugeot 206 X-Line 1,4 Benzin/LPG
2005 |
|||
![]() |
|||
||
ınsallah yasamazsın dıyelım ve forum kuralları geregı ayrı bır konu acarak kendını tanıtmanı ısteyelım...
|
|||
![]() |
|||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı leventle1
||
Bende an itibariyle LPG taktırdım ya bakalım alışmam vakit alacak sanırım , ilk defa kullanacağım LPG li araç umarım sorunla karşılaşmam
|
|||
![]() |
|||
tarkankarabas ![]() 1. Vites ![]() ![]() 19 - Haziran - 1974 Kayıt Tarihi: 15 Nisan 2011 Konum: ist. çatalca Durum: Aktif Değil Mesajlar: 45 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tarkankarabas
||
2006dan beridir lpgli araç kullandım. öncesindede aracımın eski sahibi lpg taktırmış. kesinlikle bir sorun yaşamadım. neticede herşey matematik. toplamda yapılan tasarruf fazlasıyla motor masrafını çıkarıyor. eğer araç lpgden bozulsa bile total olarak yenede karlı oluyorsunuz. bende 2000 model 206 aldım. muayenesi yeni diye tereddüt ediyorum. biraz zaman geçsin hiç durmadan lpg taktıracağım.
|
|||
2000 peugeot 206 1.4 xr otomatik kırmızı
atiker fast lpg |
|||
![]() |
|||
muhammed ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 10 Nisan 2011 Konum: öğrenci Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
||
vede desteğinizi bekliyoruuzzzz
|
|||
![]() |
|||
muhammed ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 10 Nisan 2011 Konum: öğrenci Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
||
heyy millet benn lpg ustasıyıım bir çok lpg taktım peugeotunda bi çok modeline şuana kadar taktıranları bilmiyorum ama bundan sonara taktıracakklar lovatoo taktırsıınn ..... işte adresimiiizTGS OTOGAZ Sistemleri Sanayi ve Ticaret Ltd. Şti
Address : ATATÜRK OTO SANAYİ SİTESİ 2. KISIM 25.SOK. NO:925-926 MASLAK / İSTANBUL Tel : 0(212) 286 98 76 0(212) 285 98 99 Faks : 0(212) 286 98 77 E-Mail : info@tgsotogaz.com.tr |
|||
![]() |
|||
||
LPG dolumu yaparken tank dolduktan sonra otomatik olarak dolumu durdurur. Daha fazla doldurmaya çalışmayın. Şamandra bozuluyor. Şamandra bozulduğunda aracınızda LPG var zannediyorsunuz ama LPG bittiği için yolda kalabiliyorsunuz.(Arkadaşımın arabasında bizzat başıma geldi.) |
|||
![]() |
|||
||
Cecoli ustam haklı. 2000 model Peugeot 206 XT 5kapı aracımda Atiker sıralı sistem LPG takılı ve gayet memnunum. Kaliteli LPG dönüşüm malzemesi + kaliteli işçilik = tasarruf |
|||
![]() |
|||
||
Çok haklısınız. |
|||
![]() |
|||
||
hosgeldın arkadasım... forum kurallarımız geregı kendını tanıtırsan sana yardımcı olurum.
|
|||
![]() |
|||
motoberk ![]() 1. Vites ![]() ![]() 25 - Mayıs - 1988 Kayıt Tarihi: 11 Mart 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 86 |
||
Ankara olsa yardımcı olurdum ama İstanbul içinde söylenen bi kaç yer vardı forumda denk gelmişti. Arkadaşlar yardımcı olurlar.
|
|||
Peugeot 206 1.4 XR Presense OV
Atiker Safefast lpg sistemi |
|||
![]() |
|||
MURAT KAZANAKSU ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Nisan 2011 Konum: KOCAELİ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı MURAT KAZANAKSU
||
iyi aksamlar 206 1.4 fever ım var ve atiker taktırmak ıstıyorum yazdıklarınızı okudum onerecegınız bır usta varmıdır bılgı almak ıstıyorum kocaelı ıstanbul olabılır tesekkurler |
|||
![]() |
|||
||
lpg montajı ısınde fıyatın uygunlugundan once montaj kalıtesıne bakınız. ayrıca fıyatta geregınden fazla pazarlık yapmayınız. cunku belkı koyun pazarlıgı yaparak 50 lıra daha ındırırsınız ama bu durum montaj kalıtesının fazlasıyla dusmesıyle beraber cebınızden katlarının cıkması demektır...
genel prensıben karsıdakının gonlunu kırmamak gerek.
mumkunse montaj esnasında arkadaslara 1 kılo tatlı alırsanız en fazla 20-30 lıra tutarr. ama emın olun arkadaslar cok daha hos calısacaklardır...
|
|||
![]() |
|||
murat20021978 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Mart 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 91 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı murat20021978
||
![]() |
|||
2006-206 X-Design 1.4 Benzinli
|
|||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |