|
1.9 D MOTOR MARŞTAN SONRA TEKLEME SORUNU |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
nazmikoc
1. Vites Kayıt Tarihi: 06 Aralık 2018 Konum: küçükçekmece Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 15 Şubat 2020 Saat 12:53 |
mazot filitresinin altında rolanti müşürü var müşürden 3 kablo çıkıyor yanılmıyorsan üzeri lastik kaplı müşürle kabloların birleştiği yer o lastiği sök yada kes mazot varsa içerisinde. müşürü değiştir düzelecektir. bende senin gibi sürünmüştüm 16 ay.
|
|
Droktor61
1. Vites Kayıt Tarihi: 20 Nisan 2019 Konum: Çorum Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Droktor61
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
Arkadaşlar benim peugeot partner 2001 model 1.9 dizel var marşa basıyorum anca 5 ya da 10 kere marşa basıyorum ancak oluyor arada sırada su deposu dolu olduğu halde stop ediyor yolun ortasında ve çalışırken arada sırada yine dururmuş gibi oluyor tekrar arkaya baskı yapar gibi gidiyor sanki araba sürte sürte gidiyor gibi yavaşlığa inerek gidiyor sonra stop ediyor el frenini çekiyorum zorla toparlıyorum lütfen yardımcı olurmusunuz
|
|
TheEchoes
2. Vites Kayıt Tarihi: 11 Nisan 2010 Konum: Beşiktaş / İST Durum: Aktif Değil Mesajlar: 149 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı TheEchoes
|
mazot fil,resi değişti, bujiler kontrol edildi..
|
|
Cennette huriler varmış, kara gözlü;
İçkinin de ordaymış en güzeli. Desene biz çoktan cennetlik olmuşuz: Bak, bir yanda şarap, bir yanda sevgili. |
|
oguzhan29
3. Vites Kayıt Tarihi: 23 Mayıs 2010 Konum: GÜMÜŞHANE Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2352 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı oguzhan29
|
mazot filtresi bujiler bunlardan yapar yani |
|
PEUGEOT 206 SW HDİ X-LİNE(GRİ)2004 model
|
|
TheEchoes
2. Vites Kayıt Tarihi: 11 Nisan 2010 Konum: Beşiktaş / İST Durum: Aktif Değil Mesajlar: 149 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı TheEchoes
|
pompacı, motorcu vs vs gitmediğim yer kalmadı sorun çözülmüş değil kimse net bişey soylemiyor.. başka bir fikri olan yada daha once boyle bir olayla karşılaşan varmı? |
|
İçkinin de ordaymış en güzeli. Desene biz çoktan cennetlik olmuşuz: Bak, bir yanda şarap, bir yanda sevgili. |
|
koliva
YÖNETİCİ P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Buyuk ihtimalle sistem bir yerden hava aliyor. Tanka geri donen mazotu tasiyan borularda veya pompada kacak vardir. Düzenleyen koliva - 24 Şubat 2011 Saat 23:02 |
|
klemann
1. Vites Forumdan Banlandı... Kayıt Tarihi: 01 Şubat 2011 Konum: Kayseri Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
mazot otomatigi yada filtreden yapabilir, ilk calistirmada otomatik geri kaciriyor yada mazot yetistiremiyor olabilir.
|
|
TheEchoes
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı TheEchoes
|
arkadaşlar benim 1.9 d partner (2000 model) son üç dört seferdir marş bastıktan stop etmeye başladı, önceden böyle bir sorun yoktu, en soğuk havalarda bile bastığım gibi gidiyordum fakat şimdi marşa bastıktan sonra rölantide normal çalışıyor, kalkıştan sonra gaz yememege başlıyor sanki mazot yada benzin bitermiş gibi tekleye tekleye devir düştükçe düşüyor ve stop ediyor. arkasından marş almıyor bazen 5-6 defa marşa bastıktan sonra zorla çalışıyor, 20-30 metre gittikten sonra yine devri kaybedip stop ediyor. arabayı park ettiğim yer rampa dolayısıyla her sabah aşagı yukarı 100 metrelik bir rampayı çıkmam gerekiyor ve bu rampadaen az 3-4 defa tekleyerek stop ediyor. motor ısındıktan sonra bu sorun ortadan kalkıyor gün içerisinde nerden baksanız 15-20 defa aracı söndürüp yeniden çalıştırıyorum ne tekleme var ne de devir kaybetme. bu sorun neden kaynaklanıyor alayamadım bir ustaya götürüp göstermeyede fırsat olmadı. bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim. |
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |