![]() |
|
Trafik polisi cam filmi ve 140 tl lik ceza |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123> |
Yazar | |
Ego_Ist ![]() 2. Vites ![]() ![]() 20 - Mart - 1982 Kayıt Tarihi: 30 Ekim 2009 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 164 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 14 Şubat 2011 Saat 10:50 |
bunun 106 için olanı yok galiba :)
|
|
![]() |
|
Ego_Ist ![]() 2. Vites ![]() ![]() 20 - Mart - 1982 Kayıt Tarihi: 30 Ekim 2009 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 164 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
geçen sene bndede film vardı sonra sorun yaşarım diye söktürdüm, önce kendim denedim olmadı, camcıya gittim 40 lira verdim ama 1 saatten fazla uğraştı...çok zor çıktı..şimdi çok memnunum filmsiz daha güzel bence....
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
takmıs olan kullanmaya devam edebılırde takmayı dusunupte daha takmamıs olanlara "bod perde" yı sıddetle tavsıye ederım... cam fılmını sokmesı takması sıkıntılı. arka camdakı rezıstansları bozabılıyor. hıc boyle rısklere gırmeyın... takın perdenızı ıstedıgınız anda da cıkıyor.
|
|
![]() |
|
herry ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Kasım 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3168 |
eger 50 liralık ne oldugu belli olmayan taiwan, cin mali gibi filmler varsa, onlar cok kolay cıkıyor ama llumar gibi dünyanın en kaliteli filmlerinden birini sökmek gercekten cok zor, filmi cektim geldi tek parca halinde, vay be dedim ne kolaymıs tek parca geldi dedim, taaaaki camın üzerinde kalan yapıskanları gorunceye kadar arkadasla beraber tiner, cam sil aksama kadar yardırdık camlarda, ne illetmis sökme işi anlatamam (bu arada cok kez cam filmi taktırıp, herhangi bi sebepten söktürmek zorunda kaldıgım icin her markayı, ucuzunu, pahalısını hepsini ögrendik zamanla)
|
|
![]() |
|
higungor ![]() 2. Vites ![]() ![]() 09 - Eylül - 1978 Kayıt Tarihi: 29 Aralık 2009 Konum: Fatih - İST Durum: Aktif Değil Mesajlar: 116 |
Sıcak su + bulaşık süngeri ile çıkardım çok sorun yaşamadım sökerken ama sıcak su dediğim kaynar gibi yani çok sıcak
|
|
535 3032966
2005 307 xt |
|
![]() |
|
aslında istemiyorum değil abi
cumartesi fiyat aldım adam komple cam fiyatı verdi bana bende vazgeçtim sadece ön cama 50 lira istedi normalde 4 cama bu fiyata yapıyorlar |
|
![]() |
|
line03 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Şubat 2011 Konum: 1 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 16 |
ön camlarda flim yoksa polis ler uğraşmazlar.
|
|
peugeot 206+ envy 2011
|
|
![]() |
|
ön camlarda film yok
|
|
![]() |
|
line03 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Şubat 2011 Konum: 1 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 16 |
Aman nazar değmesin o zaman. Senin ön camlarda 2 numaramı Benim arkadaş 2 numara ile 130 lira ve + muayene ceza yedi.
|
|
peugeot 206+ envy 2011
|
|
![]() |
|
benimde şahsen 2 numara şimdiye kadar film için kimse bişey demedi şeytan kulağına kurşun. |
|
![]() |
|
Kesinlikle muayene var. Arkadaşımızı lütfen yanıltmayın 7 gün süre verilmiş flimler söküldükden sonra muayeneye gidip kontrol yaptıracak. sonrasında birde gayrettepe ye gideceksiniz. İnşallah araba başka eksikler yoktur. Arkadaşım gitti birsürü eksik çıkardılar yok lastik yok sinyal :) birde onlar ile uğraştı.
|
|
peugeot 206+ envy 2011
|
|
![]() |
|
kitay ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Eylül 2009 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 183 |
arkadaslar kolay bir şekılde filmleri söktüm yaklasık 1saatimialdı camsıl+ufak falçata ucu ve bez aracımın üzerindeki filmler 2 numaraydı aracım 206 hdı eksoz kitide yoktu ayrıca muayeneye gidiceksin diyede bir şey söylemedi filmli camlara alışmısın aracım bir tuhaf geldi
|
|
34 KİTAY 18
2004 206 HDI XT |
|
![]() |
|
Geçmiş olsun. Şimdi birde bunun muayenesi var. 140 tl ceza + flimleri söktürme parası, muayenede ufak tefek şeyler çıkarsa onlarla uğraşması, git gel sıkıntısı işin zor.
flim yaptıracaksanız en iyisi 1 numara gerisi yalan o bile ters bir ekibe gelirse cezaya sebep olabilir.
|
|
peugeot 206+ envy 2011
|
|
![]() |
|
ekinoks44 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 03 - Eylül - 1982 Kayıt Tarihi: 28 Ocak 2011 Konum: Malatya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 501 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ekinoks44
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
benim arabanında camları filmli, sökmeye kıyamıyorum umarım başımıza bir sıkıntı gelmez..
|
|
![]() |
|
Alparslan ![]() 1. Vites ![]() ![]() 27 - Ağustos - 1979 Kayıt Tarihi: 19 Ağustos 2010 Konum: Pendik İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 390 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Alparslan
en uygunu 2 numara bence polislerde birşey demiyorr
|
|
Ford Focus 1,6 titanium 2010 BeyaZ...
Albayın onayı ile TAXI VI :) |
|
![]() |
|
hsnsnr ![]() 2. Vites ![]() ![]() 17 - Aralık - 1980 Kayıt Tarihi: 31 Temmuz 2008 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 178 |
SADECE FİLM VARSA PROBLEM YOK AMA EKSOZ FİLTRE YADA TRAFİKTE İLGİ ÇEKECEK BİR HAREKET YAPARSAN MALESEF SNUŞ BU OLUYOR. YILLARDIR FİLM VAR ARAÇLARMDA AMA Hİ.Ç CEZA YEMEDİM. TABİ BENDEKİLER 1 NUMARA FİLM ONUNDA ETKİİ VARDIR MUHAKKAK.
|
|
![]() |
|
ceronimo1978 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 21 - Ocak - 1978 Kayıt Tarihi: 22 Ağustos 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 95 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ceronimo1978
hocam cok gecmis olsun. sanırım herkes sokecek boyle giderse filmlerini
|
|
![]() |
|
masumserseri ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Ocak 2011 Konum: GÜNGÖREN/İST Durum: Aktif Değil Mesajlar: 361 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı masumserseri
ÇOK GEÇMİŞ OLSUN.UMARIM BENİM VE DİGER ARKADASLARIN BASINA GELMEZ.SENIN CAM FILMI KAC NUMARAYDI?
|
|
2009 FİESTA TDCİ STİL PAKET
|
|
![]() |
|
only_younus ![]() 2. Vites ![]() ![]() 13 - Haziran - 1983 Kayıt Tarihi: 20 Ağustos 2010 Konum: Kahramanmaraş Durum: Aktif Değil Mesajlar: 191 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı only_younus
Geçmiş olsun
Filmin(açık tonda) kimseye zararırının olduğunu düşünmüyorum.Ancak sisleri yakıp gezenler hakkında karşıdakinin ne düşündüğünü herkes tahmin eder.ha uzunu yakmış ha sisi.karşımdan sisi yakıp gelene sellöktör yapar gibi bende sis yakıyorum anlasın nasıl birşeymiş bu diye.sis yokken sis yakılması da ne demek.
asıl mevzuya gelelim, bende geçende hem asayiş hem de trafik kontrolüne takıldım.benim ki biraz da açık tonda olduğundan trafik kontrolünde fark etmediler.bir gün sonra asayiş kontrolde memur farketti kaç numara bu dedi en incesinden dedim içi gözükmüyor sanki dedi koltuk rengindendir deyince üstelemedi
|
|
![]() |
|
kitay ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Eylül 2009 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 183 |
birazdan uygulamaya başlayacagım sökücem cezayı erken ödersen %25 indirim var internetten ödemeye çalısıyorum ceza gözükmüyor
|
|
34 KİTAY 18
2004 206 HDI XT |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |