![]() |
|
Arkadaşlar bu tesisat nasıl? |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123> |
Yazar | |||
ertuningsound ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Şubat 2011 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ertuningsound
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 04 Şubat 2011 Saat 15:19 |
||
sagol abi iyi günlerde kullan tekrar hergün senin gibi kactane abimiz oluyor biz kalıcı oldugumuz icin her araca kendi arabamız gibi özeniyoruz neticesinde müşteri müşteri getiriyor 1 kerelik iş yapmıyoruz tanıyan tanıyo zaten fazla reklama gerek yok :) |
|||
![]() |
|||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
aman aman nazar değmesin memnun kaldığım şeyleri arkadaşlarımada tavsiye ederim...
işçilik + kalite + fiyat = daha ne olsun elinize sağlık kardeşim Düzenleyen albaydemircan - 03 Şubat 2011 Saat 18:43 |
|||
![]() |
|||
ertuningsound ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Şubat 2011 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ertuningsound
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
hatırladım abi bitik akülüydü sanırım arac baya ugrasmıstık aküyle :D dedigim şekilde kullandıgın sürece istedigin yere kadar götürür demiştik seni o sistem hem makul fiyat hemde performans olarak cogu markadan daha verimli calıstıgını kendin ses neticesinde tanık olmustun.allah nazarlardan saklasın :) |
|||
![]() |
|||
||
ARKADAŞLAR BEN JBL PEK TAVSİYE EDENİ DUYMADIM.
BENİM ARK 2 ADET 1000 JBL WARDI BENDE TEK 1000 PIONER AMA BENİM Kİ GİBİ SES ALAMIYORDU.
FİYAT OLARAK NE BİLEMİYORUM AMA BENDE ŞİMDİ 1200 PİONER BASS 1800 JAMESON AMFİ WAR VE ÇOK TA MEMNUNUM.SESİ 10 AÇIYORUM PARKTAKİ ARABALARIM ALARMLARI ÇALIYOR SENİNDE İSTEDİĞİN SES TARZI BÖYLE SANIRIM..
|
|||
![]() |
|||
||
sağol kardeşim...iyiyim
Gecenki, Buluşmada arkadaşlar tesisatımı sordu uygun fiyata ve bu kalitede şaşırdılar beni hatırladın demi arabanın aküsü bitmişti o gece ne rezillik çekmiştik senin 306 yetişti imdadımıza allahtan.. Düzenleyen albaydemircan - 03 Şubat 2011 Saat 16:18 |
|||
![]() |
|||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ertuningsound
||
tanıdım abi sagolasın msjları siliyolar sanırım moderatorler iyi sen nasılsın abicim :) |
|||
![]() |
|||
||
selam tanju nasılsın
tanıdınmı |
|||
![]() |
|||
xdesign ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Ocak 2011 Konum: Adana Durum: Aktif Değil Mesajlar: 336 |
||
Dostum ben adana'dan düşünüyorum aslında. Baktım da fiyat gayet cazip geldi. Sizin aracılığınızla kargo teslimatı yaptırsak sıkıntı doğurur mu gönderimde. Kargo masrafı ne tutar bileniniz varmıdır? Ayrıca benim araçta kablo tesisatı hazır kurulu bagajda öylece bekliyor kablo uçları. Sanırım birtek amfi sabitlenecek sigorta bağlanacak ve uçlar takılacak bitti. Montaj masrafım yok yani Allah'tan (c.c).
|
|||
Dünyaya 206 defa da gelsem sadece sen!
|
|||
![]() |
|||
307P ![]() 1. Vites ![]() ![]() 09 - Kasım - 1987 Kayıt Tarihi: 08 Ekim 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 452 |
||
260 olan 430 diyen yanii yok bilmem araç 307 olduğu için amfinin bilmem neyi dedi unuttum onunda takılması lazımmış o yüzden bu kdr fark alınıyormuş işçilik vs dahill kardeşim.Albay ın yani 150 işçilik isteyende sistem 345tl imiş bütün hayallerim suya düştü a.. ![]() |
|||
![]() |
|||
Muhammet ÇAKIR ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Eylül 2010 Konum: Kütahya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3134 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Muhammet ÇAKIR
||
![]() ![]() |
|||
1998 VW GOLF 1.6 105 hp
Pati çeker yan veririz, Draga Kalkar Bmwlerle didişiriz. Polis ARKADAN sağa çek dedimi iner Paşalar gibi Cezamızı Yeriz..!!! |
|||
![]() |
|||
307P ![]() 1. Vites ![]() ![]() 09 - Kasım - 1987 Kayıt Tarihi: 08 Ekim 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 452 |
||
2 yeri de aradım o 260 oln 430 fiyat çekti,albay senn dediğin yer 150 ayriyetten işçilik istedi bu ne iştir?Neyse benim iş yatar
![]() |
|||
![]() |
|||
Muhammet ÇAKIR ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Eylül 2010 Konum: Kütahya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3134 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Muhammet ÇAKIR
||
haklısın valla abı :D
|
|||
1998 VW GOLF 1.6 105 hp
Pati çeker yan veririz, Draga Kalkar Bmwlerle didişiriz. Polis ARKADAN sağa çek dedimi iner Paşalar gibi Cezamızı Yeriz..!!! |
|||
![]() |
|||
||
öyle kardeşim diğer arkadaşlarımızda bilsin anlasın neyin ne olduğunu önceden tesisat dendiği zaman 5 dakka düşünürdüm anfi mid takımı sigorta 85 lik hoparlör sub
ulan diordum bunlar ne diyor yav ama insan bir süre sonra öğreniyor 1 - 2 defa illaki kazık yedikten sonra ustası oluyorsun ![]() |
|||
![]() |
|||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Muhammet ÇAKIR
||
|
|||
1998 VW GOLF 1.6 105 hp
|||
![]() |
|||
||
Anladım kardeşim sağ ol ![]() |
|||
![]() |
|||
||
yok be kardeşim neden yansın
eğer anlamıyrsanız siz dokunmayın adamlar zaten sigorta denen bişey var onu takıyorlar yüksek elektrik voltajlarında zaten sigorta atıyor yanma söz konusu olmadı benim 3 .cü tesisatım ilk tesitatım amfi piayasa ALPİN 2. tesisat HARWARD 3. FORWEL hiç birinde ne yanma nede kesme yaşamadım kesme özellikle teyple alakalı aklınızda bulunsun |
|||
![]() |
|||
||
Bir de ben anlasam bu işlerden ![]() |
|||
![]() |
|||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Muhammet ÇAKIR
||
|
|||
1998 VW GOLF 1.6 105 hp
|||
![]() |
|||
||
Tamam albay sağ ol güzel yorumların için,yarın verdiğim linkteki yeri hem de ertuningi arayayım bakalım duruma göre hareket ederim artık.. |
|||
![]() |
|||
||
nasıl istersen kardeşim gel vaktin varsa hafta sonu bağcılardaki adamları ziyaret edelim yazdıklarımdan abartı bişey çıkarsa sana tesisatımı hediye ederim ne diiim kardeşim de hade |
|||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |