![]() |
|
torsiyon düşürme |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | ||
Mesut ![]() 1. Vites ![]() ![]() 11 - Temmuz - 1986 Kayıt Tarihi: 21 Ekim 2010 Konum: İst/Zeytinburnu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 903 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 19 Mart 2011 Saat 10:04 |
|
Aracın benzınlıyse 5 cm dızelse 3,5 cm aga benden soylemesı bu arada zb yolları sıkıntılıdır ben sırf bu yuzden coıl yaptırıyorum bence sende bı dusun derım ....
|
||
____BLUETAZZ___
4. vitese takmak 130 tl, 5. vitese takmak 270 tl eve gelen cezanın surattaki ifadesi paha biçilmez..... |
||
![]() |
||
tigerland ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Temmuz 2010 Konum: Tekirdağ/Çorlu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3440 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tigerland
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
aşırı havada aracım az bişey düşürsem yeter dersen 3.5 cm, düşürmüşken daha spor bir görünüm olsun hakkaten bu aracı iyi basmışlar demek için 5 cm diyorum ama 5cm taktın mı araca 2 kişiden fazla binme binersende setlerde vs arkandakileri indirir öyle geçersin :))) önceki akşam daha araçta 3 kişiydik, baktım güzel bir çukur var hemen durudm aşağı indirdim arkadaşları öyle geçtim Düzenleyen tigerland - 19 Mart 2011 Saat 09:57 |
||
![]() |
||
Mesut ![]() 1. Vites ![]() ![]() 11 - Temmuz - 1986 Kayıt Tarihi: 21 Ekim 2010 Konum: İst/Zeytinburnu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 903 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Bak yaaa semtımden dostlar katılmıs aramıza da haberımız yok .:))) hoşgelmıssın :) bende zeyttındenım. Bu arac dusurme konusu hakkında da elımden glenı yapıcam senın ıcın :) bu arada zb nın neresındensın |
||
____BLUETAZZ___
4. vitese takmak 130 tl, 5. vitese takmak 270 tl eve gelen cezanın surattaki ifadesi paha biçilmez..... |
||
![]() |
||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
|
ya arkadaşlar bu arka torsiyonlar 1 diş düşüyomu?
|
||
![]() |
||
d3Li ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Ağustos 2010 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 153 |
|
aynen iyi karar verın 3.5 luk alıp pısman olmayın..
|
||
![]() |
||
alper ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Ocak 2011 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 117 |
|
5 cm tak sonra 3.5cm kötü gözükcek benden söylemesi bende 5cm var memnunum yere yakın ama 3.5cm gene leylek gibi durcak bilgin olsun
|
||
![]() |
||
herry ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Kasım 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3168 |
|
gecen işi bilen tanıdık birine sordum 5cm yay takacaksan amortisorleri de degistir yoksa ilerde basına problem cıkar, sen en iyisi 3.5 luk yay tak dedi ben de merak ediyorum takan biri paylasırsa iyi olur?
|
||
![]() |
||
orhanetap ![]() 2. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1985 Kayıt Tarihi: 18 Ocak 2011 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 140 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı orhanetap
|
3.5 cm yay takan bi 206 binicisi varmı yandan çekilmiş bir resim paylaşsa
![]() |
||
206 xt 1.6 110hp
|
||
![]() |
||
gozem ![]() 2. Vites ![]() ![]() 07 - Ağustos - 1984 Kayıt Tarihi: 02 Ağustos 2010 Konum: GiresuN Durum: Aktif Değil Mesajlar: 517 |
|
Eibach 3,5cm en sağlıklısı olabilir.
amortisörde değiştirmene gerek kalmayacağı için uygun fiyata mal olur. |
||
Mehmet Ali ÇECELİ
2004 307 XT 110hp manuel,dizel.. Dünya Kadar Malın olucağına Fındık Kadar Turbon olsun |
||
![]() |
||
3rkans ![]() 2. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1982 Kayıt Tarihi: 28 Eylül 2010 Konum: Mersin Durum: Aktif Değil Mesajlar: 356 |
|
hangi marka aldın??fiyatı ne kadar?
|
||
206 X-line the Orginal
Mersin |
||
![]() |
||
by-cx ![]() 1. Vites ![]() ![]() 18 - Ağustos - 1982 Kayıt Tarihi: 16 Ocak 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 73 |
|
oto efe yapıyorsa bi ziyaret ederim teşekkürler paylaşım için
|
||
x-design 1.4 otm Brh+ atiker fast. 18.08.1982.
|
||
![]() |
||
orhanetap ![]() 2. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1985 Kayıt Tarihi: 18 Ocak 2011 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 140 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı orhanetap
|
Lastiklerim yeni yol tutmamasından kastım hatchback olduğu için viraja sert girersem kafa kayıyor yada yan verirse düzelirken ters tarafa gidiyor bunu engellemek içinde sanırım düşürmek gerekiyor ama düşürmek istemiyorum bunu yay ile halledebilirmiyim diye düşündüm |
||
206 xt 1.6 110hp
|
||
![]() |
||
GökhaN ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
|
sponsorumuz oto efede torsiyonları yaptırabilirsin. Servis hizmetleride mevcut. |
||
![]() |
||
by-cx ![]() 1. Vites ![]() ![]() 18 - Ağustos - 1982 Kayıt Tarihi: 16 Ocak 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 73 |
|
istanbul ZEYTİNBURNU ankara uzak avrupa yakasında olsa iyi olur. kimseden ses seda yok. ben 2 torba çimento atıcam bu gidişle
|
||
|
||
![]() |
||
d3Li ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Ağustos 2010 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 153 |
|
ankaradaysan yardımcı olabılırım
|
||
![]() |
||
|
ok kardeşim sağol bide usta bulabilirsek torsiyon için deme keyfime..
|
||
|
||
![]() |
||
|
3.5 luk yayda amorsitoru değiştirmene gerek yok
|
||
![]() |
||
|
arkadaşlar önleri anladım 3.5 yay taktırıcam ayrıca amortisörlerindemi değişmesi lazım. arka torsiyon olayını önerebileceğiiz usta varmı?
|
||
|
||
![]() |
||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
|
lastıklerın nasıl???
206 lar oyle yol tutmayan arac degıldır esasında...
|
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı orhanetap
|
yaylar konusunda benımde çok fazla bilgim yok cm leri neyi değiştirir bilmiyorum
ama bildiğim şu aracımın virajda hiç iyi değil aracı düşürmeden spor yay takma gibi birşey varmı |
||
206 xt 1.6 110hp
|
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |