|
bırde pandızot yaptım |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
Muhammet ÇAKIR
1. Vites Kayıt Tarihi: 30 Eylül 2010 Konum: Kütahya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3134 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Muhammet ÇAKIR
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 07 Ocak 2012 Saat 10:47 |
arkadaşlar mehmet abi 206 yı satıp 306 aldığı için pandizotu satılıktır ilgilenenler varsa 0506 582 81 99.
|
|
1998 VW GOLF 1.6 105 hp
Pati çeker yan veririz, Draga Kalkar Bmwlerle didişiriz. Polis ARKADAN sağa çek dedimi iner Paşalar gibi Cezamızı Yeriz..!!! |
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
resimlerin görünmeme sorununu kendim çözdüm arkdaşlar
www.imageshack.us adresine üye olup şifremi hatırla diyoruz yani sürekli oturumumuz açık kalacak o sitede :) |
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
resimleri göremiyorum arkadaşlar
sırf bu sitede resimleri göremediğim için google cromkullanırken mozilla firefoxa geçtim ama resimler görünmüyor hala sorun ne anlayamıyorum. |
|
metin
4. Vites 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
daha ne olsun
|
|
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|
the_beKKo
1. Vites Kayıt Tarihi: 09 Ekim 2008 Konum: 307 HDİ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 520 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı the_beKKo
|
Çok güzel olmus bunu halı kaplarsanız on numara olur vallaha ellerinize sağlık :)
|
|
wldnsxc
1. Vites 18 - Kasım - 1984 Kayıt Tarihi: 22 Haziran 2008 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 121 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
benim bununla alakalı konum var arkadaşlar kapı hoparlörlerini dışarı aldım fiberglassla bakın bir drim her türlü sorularınızı cevaplarım
|
|
Carmania
2. Vites 03 - Haziran - 1982 Kayıt Tarihi: 20 Aralık 2008 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 690 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Benimde bayadır hep aklımda ama zaman bulupta yapamadım, ama harbiden sendede baya bi cevherler gizli :) ellerine sağlık usta kadar iyi yapmışsın
|
|
gozem
2. Vites 07 - Ağustos - 1984 Kayıt Tarihi: 02 Ağustos 2010 Konum: GiresuN Durum: Aktif Değil Mesajlar: 517 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
10 numara olmuş [=D>]
|
|
Mehmet Ali ÇECELİ
2004 307 XT 110hp manuel,dizel.. Dünya Kadar Malın olucağına Fındık Kadar Turbon olsun |
|
mehmet1965
1. Vites Kayıt Tarihi: 21 Ocak 2010 Konum: AŞKI ESKİŞEHİR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 511 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı mehmet1965
|
yukseklıgı kolon kalıpları ıle pandızot kalıbının altına mdf den ayak yaptım cıvataladım ama dıkkat edın arabadan olculerı alın ben yuksek yapmıstım ayakları kısalttım sonra cama degdı cunku |
|
mehmet1965
1. Vites Kayıt Tarihi: 21 Ocak 2010 Konum: AŞKI ESKİŞEHİR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 511 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı mehmet1965
|
etrafı kumas uzerıne marangoz tutkalı onun uzerıne de sertlessın dıye oto macunu sert oldu ama mdf gıbı degıl tabı oto boyası ıle boyadım sanayıde boyacılar spreye dolduruyor ıstedıgın rengı sımdı arabanın rengınde boyayacagım ınsallah boya hazır vakıt yok |
|
koliva
YÖNETİCİ P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Harbi o yuksekligi kumasla ve tutkalla nasil verdiniz? Sonuc mukemmel.
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
güzel bi çalışma olmuş gerçekten
ama baya bi emek harcanmış gibime geliyor yav boş vaktim olsa akşama kadar tuning malzemeleriyle uğrasırım yav |
|
BAHTİYAR
1. Vites 16 - Ekim - 1991 Kayıt Tarihi: 02 Haziran 2010 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 637 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
elinize sağlık çok güzel olmuş güle güle kullanın
|
|
BAHTİYAR KILCI
2011 Focus SW 1.6AT COL. |
|
g-demir
2. Vites 09 - Şubat - 1985 Kayıt Tarihi: 18 Mayıs 2010 Konum: İST/Esenyurt Durum: Aktif Değil Mesajlar: 546 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
ne amatörü ya mükemmel olmuş. bak ne sorucam.o etraf kumaş değil mi? oto macunu neden sürdün? şimdi orası mdf gibi sert yapı mı yoksa hala kumaş formunda mı? son soru neyle boyadın? senden ışık aldım ben de yapacağım valla
|
|
2004 307 XR 1,4 16V Gümüş Gri + Ön Dahil Cam Filmleri + OMVL LPG + Ztec 6000k Xenon + Simota Açık Hava Filtresi + Ztec Cold Air İntake + ZCW 17" Enigma Krom + Kumho Solus KH25 205/50/17 + Sparco topuz
|
|
Muhammet ÇAKIR
1. Vites Kayıt Tarihi: 30 Eylül 2010 Konum: Kütahya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3134 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Muhammet ÇAKIR
|
güzel çalışmaymıs kardesım elıne saglık
|
|
1998 VW GOLF 1.6 105 hp
Pati çeker yan veririz, Draga Kalkar Bmwlerle didişiriz. Polis ARKADAN sağa çek dedimi iner Paşalar gibi Cezamızı Yeriz..!!! |
|
mehmet1965
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı mehmet1965
|
once kolon kalıplarını hazırlıyoruz
bırde onları kesıyoruz sonra orj pandızotun kalıbını cıkartıyoruz sonra kolon kalıplarını uzerıne ayak yapıp cakıyoruz ve kumas gerıyoruz kumasın uzerıne marangoz tutkalı kullandım kuruduktan sonra da araba kaporta macunu kullandım sonrada sıyaha boyadım arkadaslar amator bır adamdan bu kadar |
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |