bırde pandızot yaptım
Nereden Yazdırıldığı: Peugeot Turkey Fan Club
Kategori: PEUGEOT TÜRKİYE MODİFİYE PLATFORMU
Forum Adı: 206
Forum Tanımlaması: Peugeot 206 hakkındaki tüm makaleler
URL: https://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=12376
Tarih: 25 Kasım 2024 Saat 02:08 Program Versiyonu: Web Wiz Forums 12.07 - http://www.webwizforums.com
Konu: bırde pandızot yaptım
Mesajı Yazan: mehmet1965
Konu: bırde pandızot yaptım
Mesaj Tarihi: 21 Ocak 2011 Saat 23:11
once kolon kalıplarını hazırlıyoruz
bırde onları kesıyoruz
sonra orj pandızotun kalıbını cıkartıyoruz
sonra kolon kalıplarını uzerıne ayak yapıp cakıyoruz ve kumas gerıyoruz kumasın uzerıne marangoz tutkalı kullandım kuruduktan sonra da araba kaporta macunu kullandım
sonrada sıyaha boyadım arkadaslar
amator bır adamdan bu kadar
------------- 2000 206 xr prenses aşk-ı şehir ESKİŞEHİR
|
Cevaplar:
Mesajı Yazan: Muhammet ÇAKIR
Mesaj Tarihi: 21 Ocak 2011 Saat 23:28
güzel çalışmaymıs kardesım elıne saglık
------------- 1998 VW GOLF 1.6 105 hp Pati çeker yan veririz, Draga Kalkar Bmwlerle didişiriz. Polis ARKADAN sağa çek dedimi iner Paşalar gibi Cezamızı Yeriz..!!!
|
Mesajı Yazan: g-demir
Mesaj Tarihi: 22 Ocak 2011 Saat 00:22
ne amatörü ya mükemmel olmuş. bak ne sorucam.o etraf kumaş değil mi? oto macunu neden sürdün? şimdi orası mdf gibi sert yapı mı yoksa hala kumaş formunda mı? son soru neyle boyadın? senden ışık aldım ben de yapacağım valla
------------- 2004 307 XR 1,4 16V Gümüş Gri + Ön Dahil Cam Filmleri + OMVL LPG + Ztec 6000k Xenon + Simota Açık Hava Filtresi + Ztec Cold Air İntake + ZCW 17" Enigma Krom + Kumho Solus KH25 205/50/17 + Sparco topuz
|
Mesajı Yazan: BAHTİYAR
Mesaj Tarihi: 22 Ocak 2011 Saat 07:36
elinize sağlık çok güzel olmuş güle güle kullanın
------------- BAHTİYAR KILCI 2011 Focus SW 1.6AT COL.
|
Mesajı Yazan: Guests
Mesaj Tarihi: 22 Ocak 2011 Saat 10:45
güzel bi çalışma olmuş gerçekten ama baya bi emek harcanmış gibime geliyor yav boş vaktim olsa akşama kadar tuning malzemeleriyle uğrasırım yav
|
Mesajı Yazan: koliva
Mesaj Tarihi: 22 Ocak 2011 Saat 10:55
Harbi o yuksekligi kumasla ve tutkalla nasil verdiniz? Sonuc mukemmel.
|
Mesaj Tarihi: 22 Ocak 2011 Saat 16:59
g-demir Yazdı:
ne amatörü ya mükemmel olmuş. bak ne sorucam.o etraf kumaş değil mi? oto macunu neden sürdün? şimdi orası mdf gibi sert yapı mı yoksa hala kumaş formunda mı? son soru neyle boyadın? senden ışık aldım ben de yapacağım valla |
etrafı kumas uzerıne marangoz tutkalı onun uzerıne de sertlessın dıye oto macunu sert oldu ama mdf gıbı degıl tabı oto boyası ıle boyadım sanayıde boyacılar spreye dolduruyor ıstedıgın rengı sımdı arabanın rengınde boyayacagım ınsallah boya hazır vakıt yok
|
Mesaj Tarihi: 22 Ocak 2011 Saat 17:01
koliva Yazdı:
Harbi o yuksekligi kumasla ve tutkalla nasil verdiniz? Sonuc mukemmel.
|
yukseklıgı kolon kalıpları ıle pandızot kalıbının altına mdf den ayak yaptım cıvataladım ama dıkkat edın arabadan olculerı alın ben yuksek yapmıstım ayakları kısalttım sonra cama degdı cunku
|
Mesajı Yazan: gozem
Mesaj Tarihi: 22 Ocak 2011 Saat 19:53
10 numara olmuş [=D>]
------------- Mehmet Ali ÇECELİ 2004 307 XT 110hp manuel,dizel.. Dünya Kadar Malın olucağına Fındık Kadar Turbon olsun
|
Mesajı Yazan: Carmania
Mesaj Tarihi: 22 Ocak 2011 Saat 21:59
Benimde bayadır hep aklımda ama zaman bulupta yapamadım, ama harbiden sendede baya bi cevherler gizli :) ellerine sağlık usta kadar iyi yapmışsın
|
Mesajı Yazan: wldnsxc
Mesaj Tarihi: 08 Şubat 2011 Saat 19:25
benim bununla alakalı konum var arkadaşlar kapı hoparlörlerini dışarı aldım fiberglassla bakın bir drim her türlü sorularınızı cevaplarım
------------- http://img840.imageshack.us/i/adszii.jpg/" rel="nofollow">
|
Mesajı Yazan: the_beKKo
Mesaj Tarihi: 08 Şubat 2011 Saat 19:31
Çok güzel olmus bunu halı kaplarsanız on numara olur vallaha ellerinize sağlık :)
|
Mesajı Yazan: metin
Mesaj Tarihi: 08 Şubat 2011 Saat 21:57
daha ne olsun
------------- Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar. Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar...
|
Mesaj Tarihi: 24 Şubat 2011 Saat 02:16
resimleri göremiyorum arkadaşlar sırf bu sitede resimleri göremediğim için google cromkullanırken mozilla firefoxa geçtim ama resimler görünmüyor hala sorun ne anlayamıyorum.
|
Mesaj Tarihi: 24 Şubat 2011 Saat 02:34
resimlerin görünmeme sorununu kendim çözdüm arkdaşlar www.imageshack.us adresine üye olup şifremi hatırla diyoruz yani sürekli oturumumuz açık kalacak o sitede :)
|
Mesajı Yazan: Muhammet ÇAKIR
Mesaj Tarihi: 07 Ocak 2012 Saat 10:47
arkadaşlar mehmet abi 206 yı satıp 306 aldığı için pandizotu satılıktır ilgilenenler varsa 0506 582 81 99.
------------- 1998 VW GOLF 1.6 105 hp Pati çeker yan veririz, Draga Kalkar Bmwlerle didişiriz. Polis ARKADAN sağa çek dedimi iner Paşalar gibi Cezamızı Yeriz..!!!
|
|