![]() |
|
ÇOK ACİL -- MORAL SIFIR |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 19 Ocak 2011 Saat 11:21 |
Teşekkür ederim. Bi arkadaşla görüşüyorum bilirsiniz kırmızı rc si var 35DRC43 arkadaşın eski amortisörlerini alabilirim sertleştirilmiş alçaltılmış amortisörlermiş namistein de yaptırılmış daha önce kendisi koni aldığı için 1 senedir boşta duruyormuş. 2 ön amortisöre 120 tl ver yeter diyor. görüşme aşamasındayım şuanda olursa onları alıcam inşallah. birde eibach yay alıcam onlara şimdilik öyle devam edicem ileride koni koymayı düşünüyorum. |
|
![]() |
|
BAHTİYAR ![]() 1. Vites ![]() ![]() 16 - Ekim - 1991 Kayıt Tarihi: 02 Haziran 2010 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 637 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
geçmiş olsun parçayı bulabildinizmi
|
|
BAHTİYAR KILCI
2011 Focus SW 1.6AT COL. |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
arkalarda da konı varsa haklısın tabı...
|
|
![]() |
|
Teşekkür Ederim Kardeşim Sıkmamaya Uğraşıyorum Bakalım Hayırlısı. |
|
![]() |
|
Kardeş evet üzerinde oynama vardı daha önceden kesilip alçaltılmıştı yaylar. sanırım o yüzden kırıldılar. |
|
![]() |
|
307P ![]() 1. Vites ![]() ![]() 09 - Kasım - 1987 Kayıt Tarihi: 08 Ekim 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 452 |
Çok geçmiş olsun kardeşim sıkma canını.
|
|
![]() |
|
Carmania ![]() 2. Vites ![]() ![]() 03 - Haziran - 1982 Kayıt Tarihi: 20 Aralık 2008 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 690 |
Çok geçmiş olsun kardeş, ama benim anlamadığım bişey var nasıl oluyorda araca amatisör takarken yay kırılıyor. Bana kalırsa uzakdan yakından alakası yok sonucda yayda esneklik payı var kullanılan metalller düz demirden ibaret deıldır herhalde o yayın kırılması bence bi şekılde ısı gördürdülerki yaylar sertleşip kırıldı, yoksa baska sekılde kırılacagını hıc sanmıyorum
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Malesef araştırmadım bi kaç arkadaşımın gittiği ustaydı sanırım yanlış yere gidiyorlarmış bunu anlamış oldum
![]() |
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Teşekkür Ederim en kısa zamanda uğrayacağım. |
|
![]() |
|
Sanırım öyle oldu kardeşim ben anlamıyorum parasıyla değilmi bu işler neyse parası vericem aracıma aynı amortisörlerden taksınlar istiyorum sağlam çalışsın yeterli benim konforda gözüm yok yol tutuşu iyi olsun yeterli
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
g-demir ![]() 2. Vites ![]() ![]() 09 - Şubat - 1985 Kayıt Tarihi: 18 Mayıs 2010 Konum: İST/Esenyurt Durum: Aktif Değil Mesajlar: 546 |
SekorC takma kafana, harbi kolay iş. ama tabi insan bilmeyince canı yanıyor dert sanıyor. bak yaylarını eibach yada koni öneririm. Türkiye piyasasında orijinal olanları iyice ayağa düştü. kapına kadar geliyor 300 lira (307 için olan, seninki daha ucuzdur). amortisör mü istiyorsun? K&N serileri, ortalama 120 liraya bulursun, sonra araban yol tutmazsa... tutmaz diye birşey yok yılan gibi tutar. Usta istersen benim tanıdık var levent eski sanayide. hem birşeyi kırarsa da yenisini alıp takacak adam. canını sıkmaya değmez kardeşim, içini rahat tut, hallolur
|
|
2004 307 XR 1,4 16V Gümüş Gri + Ön Dahil Cam Filmleri + OMVL LPG + Ztec 6000k Xenon + Simota Açık Hava Filtresi + Ztec Cold Air İntake + ZCW 17" Enigma Krom + Kumho Solus KH25 205/50/17 + Sparco topuz
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |