![]() |
|
in-dash teyp kullananlar ? |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
okaNStarss ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Mayıs 2014 Konum: ADANA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 638 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı okaNStarss
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 08 Kasım 2014 Saat 11:10 |
arkadaşalr bende navitech ntv-7100 indsh var ama bunun remote kontrole uyumlumu bilmiyorum bilen varmı ara aparatı kaç para varsa onu takayım diyorum boşta duruyo zavallıcak :D
|
|
2006 Model 206 HDI X-Desing 70bg
Kum Gri |
|
![]() |
|
samet206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Sorma hocam ya dediğin doğru bende uğraşmıştım zamanında daha doğrusu cihazdan kaynaklanan bir problem var bile sanmıştım ancak öğrendikten sonra benim için bir problem değil bu artık ama hepimiz bu yollardan geçerek öğreniyoruz bu bilgileri başka türlü başımıza gelmese nerden bilelim :) şimdi mp4 formatında herhangibir yerden indirdiğim video klibi programla convert ederek navigasyonun ekran çözünürlüğüne göre değiştirip açabiliyorum.In-dash da aynı sıstem uzun lafın kısası bu yöntemlerle klipte sınır yok artık kişinin hayal gücüne kalıyor gerisi.Bu arada in-dash için fikir verebilirim almak isteyenler baksın ekran açılmadan görüntüsü gayet şık ben sevdim ses çıkışı 60X4 navigasyon geri görüş kamera yerı var usb sd vs. fiyatta uygun geldi Jameson JS-821 ın-dash araştıranlar baksınlar derim.
|
|
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı... |
|
![]() |
|
herry ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Kasım 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3168 |
kesinlikle kapalı durumdayken sade olması şart, konsolu bozmamalı. çözünürlük olayında da sana katılıyorum, ekran cozunurlugune gore ayar verip convert etmek lazım. deneme yanılma ile cozme donemlerimde bir cok format ve cozunurluk denemistim, sd kartın icine aynı video bi suru formatta atmıstım, mp4 olan, mp4 olan2, mp4 olan cozunurluk 640, avi olan, avi olan 2 gibi 20 tane format atmıstım :)) calısan formatı yakalayınca ulastım, cihazın kabul ettigine. ![]() |
|
Peugeot 206 CC 1.6 (109 Hp)
|
|
![]() |
|
samet206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
Bu iş herhangibir Converter programıyla çözülür yapılması gereken ekranın çözünürlüğünü ve hangi formatları destekledığını öğrenmek benim navigasyonumda video destekli ancak her klibi açmıyor kendı çözünürlüğüne göre ayarlanınca oynatıyor sorunsuz olarak bahsettığınız sıkıntıda bunun aynısı bence bu bır sorun değil.in-dashlar bu aralar benımde ılgımı çekiyor o yuzden konuyu okudum özellikle youtube de bununla ılgılı bır vıdeo ızledım yabancı bır adam ayıcık falan koymuş ın-dashın uzerıne tanıttığı model goruntu ve işlev olarak benı etkıledi çünkü bazı ın-dash modelleri gerçekten çok çirkin olabiliyor bence ekran açılmadan önceki görünümüde önemli.
|
|
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı... |
|
![]() |
|
herry ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Kasım 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3168 |
evet benim necvoxda da clip formatını bulana kadr kafayı yemistim, sonunda mp4 formatında karar kıldı makina, önce begendigim klipleri bilgisayarıma indiriyorum sonra convert programı ile mp4 formatına cevirip, sd kartın icine yukluyorum, ayda 1-2 yeni klip ekliyorum.
![]() |
|
|
|
![]() |
|
outlaw ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Kasım 2012 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2010 |
BEN KLİP İNDİRMEYİ DENEMEDİM GENELLİKLE ARKADAŞLARIM İNDİRİP YAPMAYA ÇALIŞTILAR AMA OLMADI ... SANA MAİL ADRESİMİ VERSEM BANA KLİPLERİ MAİL OLARAK ATARMISIN ??? AYNI KLİPLERDEN GINA GELDİ ARTIK...
|
|
SHQIPTAR
1998 106 xs 1600 cc Laguna lip omp kule gergisi GTI jant 185/50/14 toyo proxes t1r |
|
![]() |
|
okaNStarss ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Mayıs 2014 Konum: ADANA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 638 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı okaNStarss
![]() ![]() ![]() ![]() |
dostum her video oynatıyor bendede navitech var ntv 7200 olan indash ama convertlerken video farmatı önemli onu yaparsan hepsini oynatıryore :)
|
|
2006 Model 206 HDI X-Desing 70bg
Kum Gri |
|
![]() |
|
hasanxs ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Haziran 2014 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 49 |
Hocam Roadstar Rd8410n kullanıyorum uygun fiyatlı geldi ilk önce biraz tereddüt ettim ama gayet memnunum gps i ekranı ipod bağlantısı falan genel olarak beklediğimin dahada üstünde bi cihaz sadece tek sıkıntı 206 da teybi birazdaha yuvada dışarı koymak gerekiyor
|
|
![]() |
|
outlaw ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Kasım 2012 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2010 |
navitech var ve tahmin ettiğim gibi çıkmadı tiz yok denecek kadar az sırf bass vuruyor ki bass -7 kadar düşürdüm ..
teybi kapatıp açtın mı kalan şarkıdan değilde en baştan ilk şarkıdan başlıyor ... her klip oynatmıyor.. vs vs vs...
|
|
SHQIPTAR
1998 106 xs 1600 cc Laguna lip omp kule gergisi GTI jant 185/50/14 toyo proxes t1r |
|
![]() |
|
ne marka sendeki nesinden memnun degilsin? |
|
|
|
![]() |
|
BENDE VAR VE MEMNUN DEĞİLİM BİLGİNİZE...
|
|
SHQIPTAR
|
![]() |
|
|
|
|
|
![]() |
|
in dash teyplerin hepsi 206 ya uygun. zaten normal teyple aynı boyutta oldugundan yuvaya birebir oturuyor. montaj sonrasında açma tusuna basıyorsunuz icerden ekran cıkıyor dısarı. ben necvox kullanıyorum. indash teyp tavsiye ederim güzel oluyor fakat mekanizması naziktir söyliyeyim.
|
|
|
|
![]() |
|
slayer65 ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 09 Ekim 2014 Konum: van Durum: Aktif Değil Mesajlar: 75 |
Arkadaşlar in dash teyplerin hepsi 206 ya uyuyormu acaba indash almayi düşünüyorum ve daha önce hiç in dash teyibi arabaya takılı halde görmedim yuvaya uymama gibi bi sorun varmı acaba?
|
|
![]() |
|
ali öncü ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Şubat 2010 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1155 |
alıcaksın güzel bir duble din takıcaksın 307ye :))) içinde navigasyonda olursa yemede yanında yat
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
iyi ama bu indash lar 206 lara uymuyor bende çok istyordum
çerçeve dar 307 lere güzel oluyor tabi bide sürgülü olaylarıda çok cins duruyor. |
|
![]() |
|
mehmetaydinpug ![]() 2. Vites ![]() ![]() 13 - Ekim - 1985 Kayıt Tarihi: 02 Şubat 2011 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 100 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı mehmetaydinpug
epoch marka sakın almayın arkadaşlar sıfır almıştım 10 defa kızakta sorun yaşadım yinede siz bilirsini bilginize
|
|
2000 106 Quicksilver
HAYAT SENİNLE GÜZEL PUG |
|
![]() |
|
erdal ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Kasım 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 351 |
teşekkürler hocam bu aparatları görmüştüm.. bunun dışında necvox un bi indash i var özellikleri arasında direksiyon kumandası tanıtabilme diyor.. sanırım o teypte aparata gerek kalmıyor güzel bi özellik navigasyon ve tv de mevcut özellikleri arasında. ses kalitesini bilmiyorum ama navitech ayarında bişeydir diye tahmin ediyorum.. iigilenen başka arkadaşlar varsa inceleyebilirler
|
|
Peugeot206xt 1.6 90hp 2000md
|
|
![]() |
|
sinangndz ![]() 1. Vites ![]() ![]() 15 - Eylül - 1981 Kayıt Tarihi: 14 Temmuz 2010 Konum: KAYSERİ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı sinangndz
|
|
![]() |
|
ali öncü ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Şubat 2010 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1155 |
benim aracım 306 idi yol bilgisayarı olmadığı için sorun yoktu :)) ama navigasyonu nasıl bilmiyorum
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |