![]() |
|
Angel Eye seçimi yardım lütfen!! |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 13 Ocak 2011 Saat 01:42 |
||
Kardeşim almadan anlayamazsın...
inan bana bende en başlarda çok yere sordum herkes farklı bişeyler söyleyince kafam allak pullak oldu. sonra gittim sordum taktım geldim. çok şükür diyorum şimdiye kadar bir sorun yaşamadım seninde yaşayacağını sanmıyorum. takan adamlar az çok ne yapacaklarını biliyor o yüzden içini ferah tut bence |
|||
![]() |
|||
phaselispa ![]() 1. Vites ![]() ![]() 23 - Nisan - 1986 Kayıt Tarihi: 03 Kasım 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 279 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı phaselispa
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
bide ben bu konuyu açmdan önce daha önce sonar mı junyan mı diye bi konu vardı sitede o kadar aradım bulamadım aratmaya yazzdım yine çıkmadı. zaman zaman site içi arama ile ilgili sorunlar oluyor. yönetici arkadaşlar buna bi çözüm bulamazmı acaba.
|
|||
2005 PEUGEOT 206 FELİNE 1.4 HDİ
Dahi anlamıdaki de ayrı yazılır Alex "De" Souza |
|||
![]() |
|||
phaselispa ![]() 1. Vites ![]() ![]() 23 - Nisan - 1986 Kayıt Tarihi: 03 Kasım 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 279 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı phaselispa
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
valla bütün yazılanları takip ettim de tartışmalar canımı sıktı.
far konusuna dönersek, far motoru olayını hç düşünmemiştim erdalkurtcu arkadaşımın tavsiye ettiği fk da ledleride değişebiliyor olması cezbetti biraz. bu arada buhar olayınada gelince silikonuna bakar o. kiminin aldığı farlarda bu iyidir kiminkinde kötüdür. mesela benim orjinal sislerden birinde buhar var diğerinde yok. buradaki asıl olay takmadan önce farları güzel ve temiz biçimde. silikonlamak. angelların hiç birisinde silikonlara güvenilmemesi taraftarıyım.
|
|||
2005 PEUGEOT 206 FELİNE 1.4 HDİ
Dahi anlamıdaki de ayrı yazılır Alex "De" Souza |
|||
![]() |
|||
erdal ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Kasım 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 351 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
evet değiştirebilirsin ama buna gerek duyarmısın bilmiyorum.. daha kaliteli mercek alıp mercek değişimi yapanları duymuştum.. |
|||
Peugeot206xt 1.6 90hp 2000md
|
|||
![]() |
|||
C!N ![]() 1. Vites ![]() ![]() 10 - Ekim - 1984 Kayıt Tarihi: 24 Ocak 2009 Konum: ZonguldaK Durum: Aktif Değil Mesajlar: 371 |
||
Bu mercekler değiştirmeye uygun mu peki, angelların merceklerini çıkarıp daha kalitteli olanlarını montaj yapmak mümkün müdür?
|
|||
![]() |
|||
erdal ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Kasım 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 351 |
||
bence açtığı konuyu unuttu arkadaş hiiiiç yorum yok baksana :)
|
|||
|
|||
![]() |
|||
GökhaN ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
||
bu kadar mesajdan sonra ne alıcağına karar vermiştir.
![]() |
|||
![]() |
|||
||
albaaaaaaay :) yaw yinemi başladık :) |
|||
|
|||
![]() |
|||
||
demekki fazla para vermek isteyince herşeyin en pahalısını bulabiliyoruz |
|||
![]() |
|||
||
Beyler xenonsuz angel muayeneden geçerken sorun yaratıyor mu?
|
|||
![]() |
|||
TURAN61 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 20 - Nisan - 1983 Kayıt Tarihi: 12 Haziran 2010 Konum: edirne Durum: Aktif Değil Mesajlar: 426 |
||
gercı benımkı 307 ama gecen ay aldıgım " eagle eye" larda hem "mercekler" var hemde" motorlar"ı..bende fk begenmıstım ama turkıyede 307 ıcın bulmak zor oldu almanyadan da getırtmedım.
|
|||
2003 Peugeot 307 XS 3k (RC Style) 22EC327
05073069083 KDC! Yokohama,Kenwood,Sparco...Güncelleniyor.. |
|||
![]() |
|||
||
Ben Junyan kullanıyorum, gayet memnunum, xenon yok, halojen.
Angel'lar beyaz, gündüz hiç belli olmuyor ama gece çok şık duruyor. Görüş konusunda bir sıkıntı yaşamıyorum, kısa farlar yeterli.
|
|||
![]() |
|||
GökhaN ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
||
hepsi aynı ya bu kadar arastırmaya gerek yok. Fk ların hepsindede motor yok. En kısa süre içerisinde alanda burçak ondada yok. Sonarlarada motor uyum sağlıyor. Ben kendim kullanıyorum. 6000k xenonla beraber. Mercek kalitesi diye bosunada konusmayın hepsi aynı. Orjinal mercek değil sonuçta hiçbiri.
|
|||
![]() |
|||
Sinan ![]() 2. Vites ![]() ![]() 31 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 26 Nisan 2009 Konum: Beyoglu/IST Durum: Aktif Değil Mesajlar: 460 |
||
FK derim.
|
|||
![]() |
|||
||
|
|||
|
|||
![]() |
|||
||
bendekiler 6000 K ...
yağışlı havalarda sorun yaşamadım performansı gayet iyi marka olmamasına rağmen bilen bir kaç arkadaşa gösterdim oto elektrikçi kendiler baktılar gayet iyi dediler 100 liraya aldığımı söylemedim onlara sordum 150 - 180 arası fiyatları var ondan sonra zaten kafam tam rahatladı anlayacağınız.. çünkü herkes farklı şeyler söylüyor kararsız kaldım şimdi ise 0 problem çok şükürler olsun |
|||
![]() |
|||
||
sonar: 260 tl
junyan: 305 tl
fk/depo: 344 tl
fiyatlara bakarak kalite hakkında az çok fikir edinebilirsin.. atalarda söylemiş zaten "ucuzdur vardır illeti pahalıdır vardır hikmeti"
Ben gidip tak şunu deyip taktırmadım birkaç ay araştırdım ne nedir artıları eksileri nelerdir sordum soruşturdum ve sonunda fk ya karar verdim.. sen kesene kaliteye ve göz zevkine göre karar verirsin kardeşim.. Amaç "SANA" yardımcı olabilecek tecrübeleri fikirleri paylaşmak..
|
|||
|
|||
![]() |
|||
C!N ![]() 1. Vites ![]() ![]() 10 - Ekim - 1984 Kayıt Tarihi: 24 Ocak 2009 Konum: ZonguldaK Durum: Aktif Değil Mesajlar: 371 |
||
kaç kalvinlik xenon kullanıyorsunuz ve yağışlı havalarda gece performansı nasıl?
|
|||
![]() |
|||
||
ben şahsen xenon kitiyle kullanıyorum benim arctada mercek mevcut şu an için memnunum |
|||
![]() |
|||
||
Şimdi baktım tekrar emin olmak adına, söylediğiniz gibi FK marka angeller benim söylediğim sarı yanan ve üzerinde far motoru ile gelen, açıkçası bugün angel far almayı düşünsem tercih edeceğim marka FK olur bu far motorundan ötürü ki benim tercihimin asıl sebebi bu farlarda mercek olmasıdır. Size sormak istediğim soru, farlarınızı xenon kit ile mi kullanıyorsunuz yoksa bildiğimiz halojen ampullerle mi? Görüş için neler söyleyebilirsiniz?
|
|||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |