|
Coilover & Blow Off Aranıyor |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
Mesut
1. Vites 11 - Temmuz - 1986 Kayıt Tarihi: 21 Ekim 2010 Konum: İst/Zeytinburnu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 903 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 14 Ocak 2011 Saat 09:11 |
bu fıyat nereye ayid pekı...
|
|
____BLUETAZZ___
4. vitese takmak 130 tl, 5. vitese takmak 270 tl eve gelen cezanın surattaki ifadesi paha biçilmez..... |
|
Mesut
1. Vites 11 - Temmuz - 1986 Kayıt Tarihi: 21 Ekim 2010 Konum: İst/Zeytinburnu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 903 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Bu Namıstaın den fıyat aldık arkadas sanırım sımdı dah uygun bı kanal bulduk daha once namıstaınde calısan bı arkadas varmıs ve ızmıtte kendıne yer acmıs ve pıyasanın cok cok altında yapıyormus bu ısı kısmetse yakında izmit yolcusuyuz :D ....blowoff oyle ama hıc ses alamamaktan daha ıyıdır . :) gırdıler kanıma bırkere sımdı cıkmıyor aklımdan :D
|
|
____BLUETAZZ___
4. vitese takmak 130 tl, 5. vitese takmak 270 tl eve gelen cezanın surattaki ifadesi paha biçilmez..... |
|
D2CHALLANGE
1. Vites Kayıt Tarihi: 22 Aralık 2010 Konum: KIRKLARELİ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 92 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı D2CHALLANGE
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
180TL YE VAR HKS BLACK SERİ SIFIR KUTUSUNDA
|
|
39EE090
|
|
GökhaN
YÖNETİCİ KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
coiloverı namistain amortisör maslakta kafana göre yaptır ucuza derim sıkılınca sökersin. digerlerine yoksa iyi para verirsin. Blow off almanıda tavsiye etmiyorum amele arabası gibi olur fıs fıs benim görüşüm. yanlış anlamada yanına yürüyen bi makina geldimi fıslatır sonra seni
|
|
Mesut
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Fiyat aralıgı ne oldu pekı ve memnunmusun ....
|
|
____BLUETAZZ___
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
ındırıp kaldırma olayında on taraf ıyıde arka taraf sıkıntılı bır ıs galıba...
ercancc kardes sen ne dıyorsun bu duruma ???
|
|
ercancc
1. Vites Kayıt Tarihi: 05 Nisan 2010 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
vogtland coilover taktım ben, çok başarılı, istediğin kadar düşürüyorsun, 3,5 - 7.5 cm arası, çok başarılı...
|
|
CC changed my life..
|
|
Mesut
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Beylerr hıc mı fıkrı olan yok ıkı gundur konuyu guncel tutuyorum.... >Uygun fıyat arıyorum sponsorlara ugrıcam kısmetse cecolıyle beraber bırde bunun harıcınde fıyat alalım...
|
|
____BLUETAZZ___
|
Mesut
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Kesınlıkle HKS tercıh orgınallık garantı :))9 fıyatt yuksek daha uygun fıyatlarda bulabılırım dıye tahmın edıyorum
|
|
____BLUETAZZ___
|
deniz_206
3. Vites 26 - Mayıs - 1987 Kayıt Tarihi: 02 Ağustos 2008 Konum: ŞİŞLİ KURTULUŞ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1353 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı deniz_206
|
blow of hks marka al çakma bişi alma mesut
|
|
206 PANAROMIC 1.4 benzinli 34 BR 4985
0535 648 84 68 |
|
Mesut
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Güncellllll ..YArdım beklıyorum arkadaslar haydı yok mu bır fıkrı olan :D
|
|
____BLUETAZZ___
|
Mesut
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Bende oyle bılıyordum ama sımdı amartısorler yaylarla uyumlu oldugu ıcın takımın zarar gormesı daha da az rıske gırıyormus obur yandan orgınal amartısorlerı sertlestırmek daha da zararlıymıs .
Cecoli gidelim paşam... Gıdelım de bıze guzellıklerını yapsınlar :D
|
|
____BLUETAZZ___
|
the_beKKo
1. Vites Kayıt Tarihi: 09 Ekim 2008 Konum: 307 HDİ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 520 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı the_beKKo
|
Önlere 5 yay takın arka zaten torsiyon blow işine gelince bende çok heveslendim bir ara sonra soğuttular performans kaybı falan diye onun yerine güzelce bi chip yaparsınız sonra da herkeze şaka yaparsınız saygılar
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
mesut kardes bır ara senle bulusalımda reform tunıng e gıdelım. hem takılırız hemde fıyat-bılgı alırız...
|
|
Mesut
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Slm forum sakınlerı... Aracımda bıraz degısıklık yapmaya karar verdım .. bu işe il olarak coilover takmakla baslamak ıstıyorum :) Elinde 206 uyumlu kullanılmıs temız , Yada 0 uygun fıyatlı coilover bulunan veya uygun fıyata nereden bulacagıma dair bi bilgisi olan arkadaslar varsa aracımın uzerınde onların da emegının gecmsını ısterım. Şimdiden hepinize teşekkürler. Ayrıca Blow Off ta bakıyorum bu konu hakkında da arastırmada bulunursanız sevınırım .. Keyifli forumlar... |
|
____BLUETAZZ___
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |