Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Coilover & Blow Off Aranıyor

Nereden Yazdırıldığı: Peugeot Turkey Fan Club
Kategori: PEUGEOT TÜRKİYE ALIM-SATIM BÖLÜMÜ
Forum Adı: Alınık Parçalar
Forum Tanımlaması: arayıpta bulamadığınız parcalar eşyalar
URL: https://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=12013
Tarih: 23 Aralık 2024 Saat 12:07
Program Versiyonu: Web Wiz Forums 12.07 - http://www.webwizforums.com

Konu: Coilover & Blow Off Aranıyor
Mesajı Yazan: Mesut
Konu: Coilover & Blow Off Aranıyor
Mesaj Tarihi: 03 Ocak 2011 Saat 14:29

Slm forum sakınlerı... Aracımda bıraz degısıklık yapmaya karar verdım .. bu işe il olarak  coilover takmakla baslamak ıstıyorum :) Elinde 206 uyumlu kullanılmıs temız , Yada 0 uygun fıyatlı coilover bulunan veya uygun fıyata nereden bulacagıma dair bi bilgisi olan arkadaslar varsa aracımın uzerınde onların da emegının gecmsını ısterım. Şimdiden hepinize teşekkürler. Ayrıca Blow Off  ta bakıyorum bu konu hakkında da arastırmada bulunursanız sevınırım .. Keyifli forumlar...

-------------
          ____BLUETAZZ___

4. vitese takmak 130 tl, 5. vitese takmak 270 tl eve gelen cezanın surattaki ifadesi paha biçilmez.....

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Guests
Mesaj Tarihi: 03 Ocak 2011 Saat 15:48
mesut kardes bır ara senle bulusalımda reform tunıng e gıdelım. hem takılırız hemde fıyat-bılgı alırız...

Mesajı Yazan: the_beKKo
Mesaj Tarihi: 03 Ocak 2011 Saat 16:34
Önlere 5 yay takın arka zaten torsiyon blow işine gelince bende çok heveslendim bir ara sonra soğuttular performans kaybı falan diye onun yerine güzelce bi chip yaparsınız sonra da herkeze şaka yaparsınız saygılar 

Mesaj Tarihi: 03 Ocak 2011 Saat 20:51
Bende oyle bılıyordum ama sımdı amartısorler yaylarla uyumlu oldugu ıcın takımın zarar gormesı daha da az rıske gırıyormus obur yandan orgınal amartısorlerı sertlestırmek daha da zararlıymıs .

Cecoli gidelim paşam... Gıdelım de bıze guzellıklerını yapsınlar :D

-------------
          ____BLUETAZZ___

4. vitese takmak 130 tl, 5. vitese takmak 270 tl eve gelen cezanın surattaki ifadesi paha biçilmez.....

Mesaj Tarihi: 03 Ocak 2011 Saat 23:36
Güncellllll ..YArdım beklıyorum arkadaslar haydı yok mu bır fıkrı olan :D

-------------
          ____BLUETAZZ___

Mesajı Yazan: deniz_206
Mesaj Tarihi: 03 Ocak 2011 Saat 23:41
blow of hks marka al çakma bişi alma mesut

-------------
206 PANAROMIC 1.4 benzinli   34 BR 4985

0535 648 84 68

Mesaj Tarihi: 04 Ocak 2011 Saat 00:12
Orjinalini yazan: deniz_206 deniz_206 Yazdı:

blow of hks marka al çakma bişi alma mesut

Kesınlıkle HKS tercıh orgınallık garantı :))9 fıyatt yuksek daha uygun fıyatlarda bulabılırım dıye tahmın edıyorum

-------------
          ____BLUETAZZ___

Mesaj Tarihi: 04 Ocak 2011 Saat 13:56
Beylerr hıc mı fıkrı olan yok ıkı gundur konuyu guncel tutuyorum.... >Uygun fıyat arıyorum sponsorlara ugrıcam kısmetse cecolıyle beraber bırde bunun harıcınde fıyat alalım...

-------------
          ____BLUETAZZ___

Mesajı Yazan: ercancc
Mesaj Tarihi: 13 Ocak 2011 Saat 21:44
vogtland coilover taktım ben, çok başarılı, istediğin kadar düşürüyorsun, 3,5  -   7.5 cm arası, çok başarılı...

-------------
CC changed my life..

Mesajı Yazan: Guests
Mesaj Tarihi: 13 Ocak 2011 Saat 21:49
ındırıp kaldırma olayında on taraf ıyıde arka taraf sıkıntılı bır ıs galıba...

ercancc kardes sen ne dıyorsun bu duruma ???

Mesaj Tarihi: 13 Ocak 2011 Saat 21:49
Orjinalini yazan: ercancc ercancc Yazdı:

vogtland coilover taktım ben, çok başarılı, istediğin kadar düşürüyorsun, 3,5  -   7.5 cm arası, çok başarılı...

Fiyat aralıgı ne oldu pekı ve memnunmusun ....

-------------
          ____BLUETAZZ___

Mesajı Yazan: GökhaN
Mesaj Tarihi: 13 Ocak 2011 Saat 22:46
coiloverı namistain amortisör maslakta kafana göre yaptır ucuza derim sıkılınca sökersin. digerlerine yoksa iyi para verirsin. Blow off almanıda tavsiye etmiyorum amele arabası gibi olur fıs fıs benim görüşüm. yanlış anlamada yanına yürüyen bi makina geldimi fıslatır sonra seni Gülme

-------------
106->206->208->207->301->308->3008->C4X

Peugeot Yedek Parça -> https://www.pejo.com.tr" rel="nofollow - www.pejo.com.tr

Mesajı Yazan: D2CHALLANGE
Mesaj Tarihi: 13 Ocak 2011 Saat 23:14
180TL YE VAR HKS BLACK SERİ SIFIR KUTUSUNDA

-------------
39EE090

Mesaj Tarihi: 14 Ocak 2011 Saat 09:11
Orjinalini yazan: GökhaN GökhaN Yazdı:

coiloverı namistain amortisör maslakta kafana göre yaptır ucuza derim sıkılınca sökersin. digerlerine yoksa iyi para verirsin. Blow off almanıda tavsiye etmiyorum amele arabası gibi olur fıs fıs benim görüşüm. yanlış anlamada yanına yürüyen bi makina geldimi fıslatır sonra seni Gülme

Bu Namıstaın den fıyat aldık arkadas sanırım sımdı dah uygun bı kanal bulduk daha once namıstaınde calısan bı arkadas varmıs ve ızmıtte kendıne yer acmıs ve pıyasanın cok cok altında yapıyormus bu ısı kısmetse yakında izmit yolcusuyuz :D ....blowoff oyle ama hıc ses alamamaktan daha ıyıdır . :) gırdıler kanıma bırkere sımdı cıkmıyor aklımdan :D

-------------
          ____BLUETAZZ___

Mesaj Tarihi: 14 Ocak 2011 Saat 09:11
Orjinalini yazan: D2CHALLANGE D2CHALLANGE Yazdı:

180TL YE VAR HKS BLACK SERİ SIFIR KUTUSUNDA

bu fıyat nereye ayid pekı...

-------------
          ____BLUETAZZ___

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.07 - http://www.webwizforums.com
Copyright ©2001-2018 Web Wiz Ltd. - https://www.webwiz.net