![]() |
|
Radıo Dj' lik |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
Mesut ![]() 1. Vites ![]() ![]() 11 - Temmuz - 1986 Kayıt Tarihi: 21 Ekim 2010 Konum: İst/Zeytinburnu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 903 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 13 Ocak 2011 Saat 02:02 |
Enteresan kanka yanı bundan oncekı yorumunu okudum ve hemen radyoya tıkladım merak ettım acaba yayında mı sıkıntı var dıye megersem yokmus.sorun sneın ınternet saglayıcında yanı explorer de :D olabılır :
|
|
____BLUETAZZ___
4. vitese takmak 130 tl, 5. vitese takmak 270 tl eve gelen cezanın surattaki ifadesi paha biçilmez..... |
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
yok be abi kaç gündür dinliyordum ama 3 gündür tık yok şamşırdım resmen
|
|
![]() |
|
Mesut ![]() 1. Vites ![]() ![]() 11 - Temmuz - 1986 Kayıt Tarihi: 21 Ekim 2010 Konum: İst/Zeytinburnu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 903 |
Kanka calıo bende .. Flash fln ıstemesın :D bı kontrol et ıstersen :D
|
|
____BLUETAZZ___
4. vitese takmak 130 tl, 5. vitese takmak 270 tl eve gelen cezanın surattaki ifadesi paha biçilmez..... |
|
![]() |
|
Radyo çalmıyor bende anlamadım gitti 3 gün oluyor neredeyse,
ama kaç kere denedim yinede olmadı Firefox Mozilla dan giriyorum ondan olabilirmi dicem ama daha önceleride dinliyordum bende firefox 4 beta var onu indirdim ama ondan çalışmamazlık yaparmı ?? |
|
![]() |
|
Super olur.. yalnız bu aralar eve gelıs ve gıdıs saatlerım pek uyusmuyor... yalnız bunu yapmayı cok ısterdım :D
|
|
____BLUETAZZ___
|
![]() |
|
GökhaN ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
anlık olarak bağlantıda sorun olabilir. Ama çalışıyor dinliyorum ben. |
|
![]() |
|
süper fikir bende talibim en kalitelisinden bendede müzik arşivi bol
bi sıkıntı daha var 2 gündür radyo bende çalmıyor bu genel bir sorunmudur Gökhan |
|
![]() |
|
GökhaN ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
otomatik yayın yapılıyor. Belirli saat aralıklarında yayın yapmak isteyen varsa olabilir aslında.
|
|
![]() |
|
Dostum :))) ben en ıyısı uygun bı yerde paylasıyım sarkıyı boyle olmıucak :D forumda uygun bı yerde konuyu acıyorum....
|
|
____BLUETAZZ___
|
![]() |
|
307P ![]() 1. Vites ![]() ![]() 09 - Kasım - 1987 Kayıt Tarihi: 08 Ekim 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 452 |
Mesut kardeşim bana da yollar mısın istteyim ama gelme imkanım yok ne yazzık ki
|
|
![]() |
|
Muhammet ÇAKIR ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Eylül 2010 Konum: Kütahya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3134 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Muhammet ÇAKIR
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
valla sarkı on numaraymıs kardesım elın dert gormesın cok saol:)
|
|
1998 VW GOLF 1.6 105 hp
Pati çeker yan veririz, Draga Kalkar Bmwlerle didişiriz. Polis ARKADAN sağa çek dedimi iner Paşalar gibi Cezamızı Yeriz..!!! |
|
![]() |
|
Muhammet ÇAKIR ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Eylül 2010 Konum: Kütahya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3134 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Muhammet ÇAKIR
sanırım gereklı bılgı geldı :))) [/QUOTE] geldı kardesm eyw.
|
|
1998 VW GOLF 1.6 105 hp
Pati çeker yan veririz, Draga Kalkar Bmwlerle didişiriz. Polis ARKADAN sağa çek dedimi iner Paşalar gibi Cezamızı Yeriz..!!! |
|
![]() |
|
sanırım gereklı bılgı geldı :)))
|
|
____BLUETAZZ___
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Muhammet ÇAKIR
|
|
1998 VW GOLF 1.6 105 hp
|
![]() |
|
cok ıyı fıkırrr :D
|
|
![]() |
|
[QUOTE=gokayy]mesut fatih buluşmasına bana getirebilirmisin o cd yi ? :D[/QUOTE
Şöyle birsey yapsak :))) Bulusmaya gelecek arkadaslar ıcın bu cd den herkeze 1' er tane yapsam ve herkez keyıfle dınlese araçlarında... bu arada tek sarkı ( set ) 69 dk sürüyor 1. sanıyesınden 69. dk ya kadar mukemmel bı sarkı.. kkoydum kafaya son gun kac kısının gelecegı bellı olsun herkeze getırcem cd lerden :) bu da benden hoşgeldım hedıyesı o zmn :D
|
|
____BLUETAZZ___
|
![]() |
|
gokayy ![]() 1. Vites ![]() ![]() 23 - Haziran - 1994 Kayıt Tarihi: 21 Temmuz 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 759 |
mesut fatih buluşmasına bana getirebilirmisin o cd yi ? :D
|
|
![]() |
|
the_beKKo ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Ekim 2008 Konum: 307 HDİ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 520 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı the_beKKo
Sağollasın :)
|
|
![]() |
|
:))) pekı o zmn the bakko :) su an dısarıdayım eve gectıgımde pm den msj atarım ırtıbata gecerız ulastırırm bır sekılde sana :)
|
|
____BLUETAZZ___
|
![]() |
|
the_beKKo ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Ekim 2008 Konum: 307 HDİ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 520 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı the_beKKo
İzmir ' de yim ki ben hehe :)
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |