![]() |
|
MOTOR TEMİZLİĞİ |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123> |
Yazar | ||
samet206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 06 Nisan 2013 Saat 23:55 |
|
en kısa zamanda bu urunden edınıp mototruma bahar temızlığı yapıcam bu kadar uğraştırmayan ve mukemmel sonuç veren bı urunmuş neden zora sokayım kı kendımı :)
|
||
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı... |
||
![]() |
||
boranaydogmus ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25 Aralık 2010 Konum: Kırşehir/Merkez Durum: Aktif Değil Mesajlar: 181 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı boranaydogmus
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Rica ederim gerçekten de tertemiz yapıyor. Eğer motorunuz benimki kadar kirli ise 1 kutu hemen hemen bitiyor. Biraz bezle temizlemek gerekiyor yorucu kısmı bu. Tabi bu arada eliniz sağa sola çarpıp çiziliyor tabi buna değiyor. Ürünü hiç düşünmeden alın bence.
|
||
206 X-Design 1.4 Benzin/Lpg
|
||
![]() |
||
cakici9843 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Şubat 2011 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 132 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı cakici9843
|
motorn yeni gibi olmuş maşallah. eğer böyleyse yıkatmaya ne gerek var. ama biraz uğraşmak gerek gibi. ben de aynı ürünü almayı düşünüyordum ama işe yarayıp yaramayacağını merak ediyordum. sayende öğrendim teşekkürler... |
||
peugeot 307 xr 1.4 hdı
|
||
![]() |
||
herry ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Kasım 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3168 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
arkadasımızın tavsiye ettigi sonax motor temizleyicisini kullandık, gercekten ise yarıyor ama siz yinede elektronik kısımları uygulama sırasında korumaya alın. Ben bir de wd40 adında bir sprey kullandım, ürünün nemi atma , pas çökme , pastan koruma, temizleme ve yağlama özelliği var, motor üzerinde kullanmaya uygun hicbir zararı yok, motorun heryerine korkmadan sıkabilirsiniz sanayide motorun kablo ve elektronik yerlerine bile sıkıyorlar sıvı temasını paslanmayı engellesin diye, bu ürünü motorun heryerine fazlaya kacmadan sıkın temiz bir bez veya üstübü kullanarak güzelce temizleyin 2 ay temizligini ve parlaklıgını rahat koruyor kolay gelsin
![]() |
||
![]() |
||
boranaydogmus ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25 Aralık 2010 Konum: Kırşehir/Merkez Durum: Aktif Değil Mesajlar: 181 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı boranaydogmus
|
Rica ederim.
|
||
|
||
![]() |
||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
|
üstübü de denir. ip yumağı gibi olup sanayide ustaların ellerini silmekte kullandıkları bezvari bir çabuttur.
|
||
![]() |
||
g-demir ![]() 2. Vites ![]() ![]() 09 - Şubat - 1985 Kayıt Tarihi: 18 Mayıs 2010 Konum: İST/Esenyurt Durum: Aktif Değil Mesajlar: 546 |
|
Üstüpü ne?
|
||
2004 307 XR 1,4 16V Gümüş Gri + Ön Dahil Cam Filmleri + OMVL LPG + Ztec 6000k Xenon + Simota Açık Hava Filtresi + Ztec Cold Air İntake + ZCW 17" Enigma Krom + Kumho Solus KH25 205/50/17 + Sparco topuz
|
||
![]() |
||
herry ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Kasım 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3168 |
|
tesekkur ederim Düzenleyen herry - 24 Ocak 2011 Saat 23:23 |
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı boranaydogmus
|
Fotoğrafı yukarıdaki resimde sol üst köşede çıkmış, hepsiburada'ya gir arama butonuna "sonax motor temizleme" yaz zaten yazarken otomatik algılar seçenek gelir sana oradan çok rahat bulursun.
|
||
|
||
![]() |
||
|
Dostum çok güzel duruyor temizlenmiş hali güle güle kullan =) senden ricam bana ürünün linkini ya da link yasaksa resmini eklersen sevinirim bu arada araban üzerinde bu ürünü deneyip bizleri bilgilendirdigin icin tesekkur ederim
|
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı boranaydogmus
|
İlacı beyinin üzerine sıkmayın arkadaşlar sorun olabilir.
|
||
|
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı boranaydogmus
|
Motorunu temizlemek isteyen arkadaşlar kesinlikle bu ürünü tavsiye ediyorum. Hem suyun yol açacağı riskleri almamış olur hem de aracın motorunu pırıl pırıl yapar. Kullandıktan sonra başımda bekleyen durumu gören herkes çok şaşırdı ürünün markasını bir de uygulanışını sordu. Biraz ürünün reklamını yapıyor gibi oldum ama benim maddi hiçbir kazancım yok. Zaten ben ürün de satmıyorum. Sadece birisi kullanıp da bunu tavsiye edenden Allah razı olsun derse yeter bana.
|
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı boranaydogmus
|
![]() |
||
apopeugeot ![]() 1. Vites ![]() ![]() 04 - Ekim - 1988 Kayıt Tarihi: 21 Haziran 2008 Konum: İST/ÇAĞLAYAN Durum: Aktif Değil Mesajlar: 45 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı apopeugeot
|
tanzikli su tutmak biraz riskli gibi. Servisler müşteriyi kandırmak için sprey sıvı silikon sıkıyor bir bezlede sildimmi taman gayette güzel duruyor
![]() |
||
206 XT 1.6 16v 110hp inadına benzin :)
apo_fb88@hotmail.com http://www.facebook.com/apogulyurt 0535 296 38 98 |
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı boranaydogmus
|
Su tutmadım zaten bunlar kirli fotoları şimdi temizlenmiş halini de yükleyeceğim ama zaman alıyor. Ben Sonax'ın motor temizleme spreyini kullandım çok da memnun kaldım. Birazdan fotoları yükleyince yorumlarsınız. Kesinlikle tavsiye ediyorum. Hava tutmaya tazyikli su tutmaya bile gerek yok zaten zararlı su tutmak. Sadece ilacı sıktıktan 10 dakika sonra bezle temizlik yaptım. Sonuç bence harika oldu.
|
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı boranaydogmus
|
![]() |
||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
|
Kesinlikle su tutmayın aracınıza..Ahbap olursunuz tamirciyle..wd40 işe yarar..Ama petrol bazlı gazyağını öneririm.Ben gazyağı sıktırıyorum sonra da üstübü veya temiz biz bez..Heryerini siliyorum..Hem güzel kokuyor hem zarar vermiyor
![]() |
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı boranaydogmus
|
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı boranaydogmus
|
Ürünü aldım ve kullandım şimdi eski ve yeni fotoğraflarını yüklemeye çalışıyorum.
|
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı boranaydogmus
|
Ürünü Hepsiburada'dan aldım. Daha elime geçmedi çok geciktirdiler. Ürün elime geçtikten sonra hava şartlarının iyi gittiği bir hafta uygulayacağım. Uygulamada su kullanmayı düşünmüyorum; zaten su kullanacak olsam ürünü almazdım. Uygulamadan önceki ve uyguladıktan sonraki fotoları eklerim buraya...
|
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |