![]() |
|
LPG NİZ NE MARKA |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123 4> |
Yazar | |
BAHTİYAR ![]() 1. Vites ![]() ![]() 16 - Ekim - 1991 Kayıt Tarihi: 02 Haziran 2010 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 637 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 23 Ocak 2011 Saat 21:47 |
arkadaşlar ben lpg sistemini 10binkmde amorti ettim yanlış hesabım yoksa benzinle denedim geçen 499 500 deyin yaktı gaz ile hiç şaşmıyor 27 veya 28kuruş yakıyor hadi ince ayrıntısı geçtim kmde 20kuruş kardayım taktıralı 10binkm oldu çarparsak 2binlira eder ben 20bin daha bu arabaya binsem ne mutlu bana lpg markam prins çok memnunum bir sorun yaşamadım
|
|
BAHTİYAR KILCI
2011 Focus SW 1.6AT COL. |
|
![]() |
|
herry ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Kasım 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3168 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
arkadasların dedigi gibi, bence de en az marka kadar işçilik de çok önemli bu işte, montajını işinin ehli bir ustaya yaptırmanızı öneririm |
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
Benim aracımda Stafenelli var, yaklaşık 1 yıldır sorunsuz kullanıyorum. LPG kiti kadar montaj işini yapan ustanın konudaki profesyonelliği de önemli bir konu bence.
|
|
![]() |
|
diabolicfb ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 11 Mayıs 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 33 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı diabolicfb
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Merhaba,
Bende de lovato marka LPG sistemi mevcut, enjektör sesi bende de var. Dizel araba gibi çalışıyor. Yalnız benim bir de sorun olacak. aralık 05 de 40L gaz alarak fulledim 4 diş yanık vaziyette sıfırladım sayacı 215 KM de tek ışığa düştü gitsin gitsin bu haliyle 100 KM daha gitsin. 315 KM normal mi ? Sizce Düzenleyen diabolicfb - 21 Ocak 2011 Saat 09:24 |
|
Ohhh be kurtuldum....
|
|
![]() |
|
sercinho ![]() 2. Vites ![]() ![]() 10 - Nisan - 1984 Kayıt Tarihi: 07 Ekim 2010 Konum: ankara/keçiören Durum: Aktif Değil Mesajlar: 695 |
arkadaslar bu benzin ıbreı olaynı daha once yazmıstım servıste göralda ve abc de takıyorlar reset cıhazı dıyorlar 100 tl gıbı bır fıyatı var sonradan takarlarmı bılmıyorum ılk takarken ıstersen takıyorlar ılk calıstırmada depodakı benzını gosterıyor sana fakat yolda gıderken arac gene benzinde gıdıyormus gıbı ıbre dusyor fakart her calısmada gene depodakı benzını gosterıyor
|
|
![]() |
|
g-demir ![]() 2. Vites ![]() ![]() 09 - Şubat - 1985 Kayıt Tarihi: 18 Mayıs 2010 Konum: İST/Esenyurt Durum: Aktif Değil Mesajlar: 546 |
Benimki listede yok ama, OMVL!
|
|
2004 307 XR 1,4 16V Gümüş Gri + Ön Dahil Cam Filmleri + OMVL LPG + Ztec 6000k Xenon + Simota Açık Hava Filtresi + Ztec Cold Air İntake + ZCW 17" Enigma Krom + Kumho Solus KH25 205/50/17 + Sparco topuz
|
|
![]() |
|
BUBU ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Aralık 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 208 |
2 ay kadar once atiker taktırım hıc bır sıkıntım yok gayet guzel.. aracım 2004 307 XT... taktıracak arkasdaslarıma cok para vermektense aynı ısı yapan atıkerı tercıh etmelerını oneerırım
|
|
![]() |
|
TURAN61 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 20 - Nisan - 1983 Kayıt Tarihi: 12 Haziran 2010 Konum: edirne Durum: Aktif Değil Mesajlar: 426 |
ZaVoLi
|
|
2003 Peugeot 307 XS 3k (RC Style) 22EC327
05073069083 KDC! Yokohama,Kenwood,Sparco...Güncelleniyor.. |
|
![]() |
|
dolunay000 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Ocak 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı dolunay000
Eski aracımdada tatartarini mevcuttu... Hiç problem yaşamadım. Bir kaç kere gaz ayarını (can sıkıntısından) ayarını değiştirdim. Ama 5 yıl önce 1100 tl gibi bir para vermiştim. Sorun yaşamak istemeyenlere parayı gözden çıkarabilenleredir... Tartarini...
|
|
Artık bende peugeot lu oldum...
|
|
![]() |
|
deacted ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Ocak 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
Arkadaşlar forum da yeniyim... 2002 - 1.4 206 aracıma Düzcede bilenler varsa İNAN 'larda KME marka lpg taktırdım ilk başlarda çok sıkıntı yaptı. Fakat taktırdığım yerin sahibi ve ustaları sağolsun bıkmadan uğraştılar ve sorunu çözdüler...
şuan saat gibi çalışıyor... Tavsiye ederim.. Fiyat bakımından ortalama diyebilirim. |
|
![]() |
|
boranaydogmus ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25 Aralık 2010 Konum: Kırşehir/Merkez Durum: Aktif Değil Mesajlar: 181 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı boranaydogmus
Parça fiyatını bugün sordum 80tl dedi, bunun içinde işçilik yok. Ben de şimdilik dursun dedim başka yerlere soracağım. Bu parça her tüp markasına özel bir parça değilmiş yani sadece atiker'de varmış o da her markaya uyuyormuş dedi. Güvendiğim bir usta var ondan da bilgi alıp paylaşırım.
|
|
![]() |
|
boranaydogmus ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25 Aralık 2010 Konum: Kırşehir/Merkez Durum: Aktif Değil Mesajlar: 181 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı boranaydogmus
Şimdilik içim rahat. Bugün sanayiye tartarini servisine gittim; tüpte giderken benzin ibresinin düşmesi hakkında görüştüm. Haftaya toptancı gelecek beni ara onda bir parça (role gibi bişey dedi) var eğer fiyatı sana uyarsa parçayı takalım sorunun çözülür dedi. Haftaya parça fiyatını bir sorsun burada da paylaşırım.
|
|
![]() |
|
kardeşim için rahat olsun tartarini kesinlikle ultra süper bişey ben şahsen aracıma taktırdım ve faydasını gördüm o yüzden fiyatı pahalı olduğu için milletimiz ucuz firmalara yöneliyor |
|
![]() |
|
ankette Tartarini Yok bende Burdan oyumu Kullanayım Büyük harflerle
TARTARİNİ HER ZAMAN HER YERDE |
|
![]() |
|
erdal ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Kasım 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 351 |
%70 vergi olurmu ya insafsızlar:(
|
|
![]() |
|
bu sorunun bır cuzumu yok. az benzın alarak ıbreyı yerıne getıreceksınız
Düzenleyen cecoli - 27 Aralık 2010 Saat 12:38 |
|
![]() |
|
06ef ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Kasım 2010 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 63 |
bende de lovato var cok memnunum fakat benzin göstergesi öldürecek beni
|
|
E35
|
|
![]() |
|
tartarınının bu lıstede olmamasını bosver sen. tartarını ıyı bır sıstemdır. bılen bılır herkesde bılmez. oyle cok fazla bır popularıtesı yoktur ama kalıtelıdır yanı ıcın rahat olsun... fıyatıda dedıgın gıbı 1500 den asagı degıl... o acıdan sen kullanmana bak keyfını cıkar :))) |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı boranaydogmus
oylamada Tartarini neden yok? Benim aracımda Tartarini var. Bu çok tutulmayan bir marka mı acaba. Aracı yeni aldım üzerinde geldi lpg'si. Eski sahibi 1500 civarı taktırdığını söyledi. Teşekkürler.
|
|
![]() |
|
anketı kapasak daha ıyı yanı arkadaslar... suyu cıktı bu ısın ve amacından sastı. yada sadece 1 oy verılebılecek sekılde yenıden duzenlensın herkes yenıden tıklasın... Düzenleyen cecoli - 11 Kasım 2010 Saat 09:27 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123 4> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |