![]() |
|
307 kullanıcılarının yardımlarını bekliyorum..... |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123> |
Yazar | |
ahmet_ankara29 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Mayıs 2012 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 35 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ahmet_ankara29
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 28 Mayıs 2012 Saat 15:49 |
aynı sorun bendede oldu arkadaş camı açık bırakmış yağmur yağınca kontrol paneli su almıştı kendim söktüm contact spreyi ily iyice temizledim şimdi canavarr :)
|
|
307 307 307
|
|
![]() |
|
tariik_akan ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Mart 2012 Konum: BÜYÜKÇEKMECE Durum: Aktif Değil Mesajlar: 111 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tariik_akan
![]() ![]() ![]() ![]() |
ayni sorun bendede var.ustaya sordugumda su almis dedi kisa devre yapiyor dedi temizledi fakay yinede ayni problem devam ediyor.arkadaslarin dedigi gibi servis 350 tl istiyor.yeni dügme takimi alip kendiniz takabilirsiniz.tek 1 tane vida tutuyor zaten.gerisi cit citli hafiften cekince geliyor.ben gerek duymadim yaptirmaya.böyle devam.ee gülü seven dikenine katlanir...
|
|
![]() |
|
mrkync ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16 Şubat 2012 Konum: Bolu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 46 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Arkadaşlar aynı sorun bende de arka camlar açılıp kapanmıyor ön camlar ise kademe kademe iniyordu. Kolu tamamen söktüm. Çoğunuz televizyonların uzaktan kumandasının içini görmüştür, aynı ona benzer bir şema var. Şemayı güzelce kolonya ile temizledim ve kuruttum, ardından plastik bir kısım var düğmelerin hemen altında (şeffaf olan kısım değil) ben tek tarafı yapışkanlı normal izole bantlardan biraz daha kalın bantlar yapıştırdım. Bu sayede tuşa basınca karta daha fazla baskı yapıyor. Şu anda sanki sıfır kumanda kolu gibi çalışıyor. Ben çözümü böyle buldum. Bence yeniden kumanda kolu almadan önce bir deneyin.
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
sürücü tarafındaki kumanda oksit yapıyor bütün mesele bu açıcan içini alkol gibi birşeyle silicen taş gibi çalışıyo ondan sonra
|
|
![]() |
|
eserxxx ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Nisan 2011 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 94 |
Aynı olay daha dün benim aracımdada meydana geldi.. cam kumandasını kapıdan söktüm, eve götürdüm içini açtım, içindeki devreyi kolonya ile güzelce sildim, düğmeleri çıkartıp kirleri temizledim, parçaları toplayıp kumandayı yerine taktım. sonuç: sıfır gibi oldu :)
Düzenleyen eserxxx - 03 Eylül 2011 Saat 20:36 |
|
PEUGEOT 307 2.0 XT HDI
|
|
![]() |
|
gozem ![]() 2. Vites ![]() ![]() 07 - Ağustos - 1984 Kayıt Tarihi: 02 Ağustos 2010 Konum: GiresuN Durum: Aktif Değil Mesajlar: 517 |
Arkadaşlar, kimse bilmez genelde bilenlerde söylemiyor (yani elektrikçi ustaları falan..)
% 100 olmasa bile buna %95 diyebilirim çözümü var. Kendim yaptım ve yaklaşık 5-6 ay oldu hala sorunsuz kullanıyorum. kumandanın anakartını güzelce temizledikten sonra devrelerin o uc kısımlarını kurşunkalem silgisi ile güzelce siliyoruz.. kumandanın pad.lerinin alt kısımlarınıda 2b kurşun kalaem ile boyuyoruz.. hepsi bu kadar.. maliyet bedava.. Deneyenelerden cvp bekliyorum.. |
|
Mehmet Ali ÇECELİ
2004 307 XT 110hp manuel,dizel.. Dünya Kadar Malın olucağına Fındık Kadar Turbon olsun |
|
![]() |
|
Faruk ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Haziran 2010 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 801 |
evet cam kumandasını temizlettim sağ ön cam daki sorun düzeldi ama camın aşağıya inmesini çözemedik,böyle devam edeceğiz.
|
|
2007 PEUGEOT 307 SW 1.6 110 BG HDİ PREMİUM GRİ
2012 PEUGEOT 308 1.6 E-HDİ 112 BG ACTİVE AUTO6R ALP BEYAZI dizel gibisi varmı???? |
|
![]() |
|
m.peker ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Kasım 2010 Konum: izmit Durum: Aktif Değil Mesajlar: 649 |
bendede aynı sorun var arkadaşlar galiba sesörlerde bir sorun var.çünkü 307 lerde sıkışmayı önleyici cam var camı kapatıtken camın önünde bir şey varsa cam otomatik olarak açılıyor.muhtemelen sesörlerde sorun var ama 350 tl vermek benimde işime gelmiyor.
|
|
307 1.6 110 hp comfort dizel
|
|
![]() |
|
riva70 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1984 Kayıt Tarihi: 01 Mayıs 2010 Konum: Osmaniye Durum: Aktif Değil Mesajlar: 230 |
Şoför tarafındaki cam kumandası arızalı veya temizliğe ihtiyacı var.
|
|
Peugeot 307 1.6 XS seytan kırmızı
atiker multifast system |
|
![]() |
|
Faruk ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Haziran 2010 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 801 |
arkadaşlar bu 307 lerdeki kronik camı kaldırırken aşağı inme sorununu çözememişken ve hatta böyle kullanmaya alışmışken birde sağ ön cam kendi tarafından açılıp kapanıyor ama sürücü tarafından parça parça iniyor ve tomatiği çalışmıyor.servisteki usta hafıza alınmalı falan dedi bende kontak açıkken ve kapalıyken indirip kaldırdım camı ama yine olmadı.bu probleme çözüm bulan varmı ?
|
|
2012 PEUGEOT 308 1.6 E-HDİ 112 BG ACTİVE AUTO6R ALP BEYAZI dizel gibisi varmı???? |
|
![]() |
|
riva70 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1984 Kayıt Tarihi: 01 Mayıs 2010 Konum: Osmaniye Durum: Aktif Değil Mesajlar: 230 |
arkadasllar aynı sorun bendede var birkac aydır devam ediyordu ustaya sordum bunun tamiri olmaz degişmesi lazım dedi.(tus takımı için) şimdi de su hatayı vermeye basladı anahtar ile camları kapatırken diğer camlar kapanıyor sol ön cam kapanmıyor. tuş takımından tek basışta asagı iniyor ama tek basışta yukarı cıkmıyor. çözümü yok sanırım yada cok maliyetli. |
|
Peugeot 307 1.6 XS seytan kırmızı
atiker multifast system |
|
![]() |
|
ya bence problem büyük değil, ben kullanma kılavuzu okurken o özellik kronik hatadan ziyade önlem amaçlı olduğunu anlamıştım. Kesinlikle cam kapanırken bir engele takılıyor o yüzden açılıyordu. geçen gün araba pislik içindeyken o sorunu yaşıyordum, (camdaki kuş pisliği
![]() |
|
![]() |
|
orhanax ![]() 2. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1982 Kayıt Tarihi: 15 Haziran 2011 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 337 |
Arabada o sorun yoksa 307 değildir zaten. Başka markaya 307 amblemi çakmışlardır.
![]() İkinci 307'mi kullanıyorum, ikisinde de aynı sorunu yaşadım. Birkaç kere temizlettim ama nafile. Burada okuduklarımdan gaza geldim, kendim temizleyeceğim yine...
|
|
2006 307 SW 1.6 HDI Comfort
(B Rh+) |
|
![]() |
|
arkadaşa katılıyorum aynı şey banada olmuştu ama sökerken dikkat et kırma tutacaklarını çat diye kırılıyo :)
|
|
![]() |
|
muratsafa ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Temmuz 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı muratsafa
Arkadaşımın arabasında da var :) sırf cam motoruna para vermemk için yavas yavas kapatıyor yani sen sorun yapma :))
|
|
Peugeot 307 1.6 Hdi Premium 2006 * Honda Accord 2.4 2004
|
|
![]() |
|
önerin için teşekkürler bi ara fitillerin oraları temizleyelim deneyelim .
|
|
|
![]() |
|
teknikerrr ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Nisan 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 72 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı teknikerrr
arkadaşlar bu sorun benim şirket aracı olan fiorino da da var.
Sorun cam fitillerinden kaynaklanıyor.camı açarken sorun yok sadece kapatırken var değilmi.
Çocuk el kol sıkışmasına karşı sistem camı otomatik olarak açıyor.fitiller veya başka bişey camın yukarı kalkmasına direnç gösterince sistem de camı otomatik olarak açıyor.
Sıkışma sorununu çözdüğünüzde bu sorunda otomatik olarak çözülecektir.
|
|
__307 1.4 HDI XR__
_______2005_______ |
|
![]() |
|
anil307 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Mayıs 2011 Konum: öğrenci Durum: Aktif Değil Mesajlar: 173 |
aynı sorun bendede var çok problem etmiyorum tam tamamen kapanacagı esnada gıdım gıdım kapatıyorum problem ortadan kalkıyor bu sıkıntı pek çok arabada var sadece 307 ye has bi olay degıl opel corsa vs vs
|
|
307 XSİ 2.0 hatchback 3 (coupe) kapı BEYAZ 2002 lpg/benzin (SATILDI)
|
|
![]() |
|
sistemci ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Ocak 2011 Konum: YURTDIŞI Durum: Aktif Değil Mesajlar: 78 |
Özel bir aracın salaklıklarına sahip olmadığımı farkettim ;)
Ömrümü tükettin Peugeot ![]() |
|
Davranışlarımızdan sorumlu olmanın vakti geldi...
|
|
![]() |
|
reserpin ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Aralık 2010 Konum: İST/Esenler Durum: Aktif Değil Mesajlar: 156 |
307 haricinde benim 308 de ve daha önce kullandığım citroen c4 de aynı problem vardı hatta bir defasında c4 de yagmurlu havada sigara içtiğim için hafif açmıştım daha sonra kapatıcagım an cam indi ve aksilik ya kapanmadı dakikalarca kapalı alanda yoktu gidebilicğeim şakır şakır yağmur araba su gölüne dönmüştü. 308 ve c4 de aynı sorun fazlasıyla var.
|
|
308 1.6 Turbo Dizel 110hp (2008)
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |