|
ECO-MOD |
Yanıt Yaz | Sayfa 12> |
Yazar | ||||
Gknb
1. Vites Kayıt Tarihi: 05 Şubat 2017 Konum: Kırklareli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 05 Şubat 2017 Saat 23:35 |
|||
Arkadaşlar benimde 2012 308 in var teybim sessiz moda geçti kitapçık tavsiyeleri ni yaptım açılmıyor.seyir halinde iken bazen açılıyor sonra tekrar kapanıyor ne yapmalıyım bilen varmı şimdiden teşekkürler.
|
||||
Muhammet ÇAKIR
1. Vites Kayıt Tarihi: 30 Eylül 2010 Konum: Kütahya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3134 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Muhammet ÇAKIR
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
|||
|
||||
1998 VW GOLF 1.6 105 hp
Pati çeker yan veririz, Draga Kalkar Bmwlerle didişiriz. Polis ARKADAN sağa çek dedimi iner Paşalar gibi Cezamızı Yeriz..!!! |
||||
koliva
YÖNETİCİ P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|||
Eger Eco-Mode yazisi cikiyorsa BSI'da degisiklik yapilmamistir. Aracinizi sattiniz, sanirim deniyemezsiniz ama ic aydinlatma isiklarini da denemenizi isterdim. Yani kontak kapali radyoyo dinliyorsunuz. Ic isiklar da acik. Bir muddet sonra eco-mode'a girdi radyo ve isiklar gitti. Siz yarim kontak yaptiniz radyonuz geldi. Bu noktada ic isiklar da yaniyor mu? Eger yanmiyorsa radyonuzun elektrik baglantilari ile oynanmistir derim. Düzenleyen koliva - 26 Ağustos 2011 Saat 12:48 |
||||
Muhammet ÇAKIR
1. Vites Kayıt Tarihi: 30 Eylül 2010 Konum: Kütahya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3134 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Muhammet ÇAKIR
|
|||
|
||||
1998 VW GOLF 1.6 105 hp
Pati çeker yan veririz, Draga Kalkar Bmwlerle didişiriz. Polis ARKADAN sağa çek dedimi iner Paşalar gibi Cezamızı Yeriz..!!! |
||||
koliva
YÖNETİCİ P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|||
Bir onceki mesajimda yazdigim gibi, en fazla 30 dakika sonra kapatmasi gerekir. Sizin ekraninizda eco-mode yazisi hic cikmiyorsa Peugeot Planet 2000 ile aktif/deaktif edilebilir. Belki sizinkinde deaktif edilmistir. Ancak ekranda eco-mode yazdigi halde teyp calismaya devam ediyorsa elektrik baglantilariyla oynanmistir diyebilirim. |
||||
Muhammet ÇAKIR
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Muhammet ÇAKIR
|
|||
|
||||
1998 VW GOLF 1.6 105 hp
||||
Engin Tepe
1. Vites Kayıt Tarihi: 31 Mayıs 2011 Konum: Başakşehir. Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2476 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Engin Tepe
|
|||
Kapatması akü yü korumak eger aç kapa aç kapa aküyü yer bitiririz.
|
||||
PEUGEOT PARTNER ADVENTURE 2.0 HDI 90bg 2008 SİYAH 100 km/6.5 Lt 0 5419 649 7 58
▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄ |
||||
koliva
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|||
Aracin Eco-mode'a ne kadar sure sonra girecegi BSI yazilimina gore degisir. Yeni nesillerde genellikle bu 30 dakikadir. Bildigim kadari ile 206'larda bu 20 dakikadir. Aracin eco-mode'dan cikmasi icin BSI'in alternator voltaji gormesi gerekir ki bu da araci calistirip susturmakla olur. 2 saniye calistirip sustursaniz da eco-mode'dan cikmis olur. Bu demek degildir ki 2 saniyede aku doldu. Sadece dakikayi resetler. |
||||
Engin Tepe
1. Vites Kayıt Tarihi: 31 Mayıs 2011 Konum: Başakşehir. Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2476 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Engin Tepe
|
|||
Ben memnunum ECO-MOD dan Dukkanın önünde bas açık ses açık gümbürgümbür müzik dinliyorlar tam kopucakalr takk kapanıyor :D anahtarıda vermiyorum. :D açamıyorlar. Bence gerekli birşey,
Ve albayım;
Benim akü geldiginde araç zayıf tı sabahları itelemk zorunda kalıyorduk, Teyp eco mod a alıyordu akü degişti yine yanı durum 15 20 dk çalıştmı kapatıyor.
|
||||
PEUGEOT PARTNER ADVENTURE 2.0 HDI 90bg 2008 SİYAH 100 km/6.5 Lt 0 5419 649 7 58
▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄ |
||||
koliva
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|||
Arac ECO-MODE'a girdiginde yarim kontak, kapi tavan doseme kaldirmak kapatmak ise yaramaz. Zaten ise yarasa Eco-mode'un anlami kalmaz. Yani mantiga aykiri. Hatta sunu diyeyim, eger sofor kapisini kazara tam kapatmazsaniz ve oylece birakirsaniz, 1 gun sonra araci calistirmaya gidin ECO-MODE'un aktif oldugunu gorursunuz. Eger butun riskleri goz onune almak ve Eco-mode'u kapatmak cok isterseniz ki onermem PP2000 ile deaktif edebilirsiniz. |
||||
Muhammet ÇAKIR
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Muhammet ÇAKIR
|
|||
aracı calıstırmaya bıle gerek yok teybın calısması ıcın kapıları acıp kapatmak yetıyor da nıcın kapatmak ıstıyorsunuz anlamadım :) teyp dınlemek ıstıyosanız calıstırmak kapı acmak ıstemıyorsanız vs vs. seyler yapmanıza gerek yok yarı kontakta dursun arac eco moda gecsede teybı kapatmaz
|
||||
1998 VW GOLF 1.6 105 hp
||||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|||
eco mod devre dısı kalmıyor bıldım kadarıyla 15 20 dakıkla sonra elektrıgı keser ıstesenızde teyp ı acamassınız aracı calıstırdınızda acılır
|
||||
Akifff
1. Vites 17 - Mayıs - 1989 Kayıt Tarihi: 25 Ağustos 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 12 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|||
Benim 307 de aynı şekilde 20 dakika içinde eco mode a geçip elektrikleri kesiyor. Yalnız deniyen varmı bilmiyorum, arka çakmağa bağlı buzdolabı gece boyu açık kaldı ve eco mode a geçmedi? Herkes kurtulmaya çalışıyor ama çakmaları eco moda nasıl dahil ederiz???
|
||||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|||
Kardeşim araç EKO - MOD a giriyorsa senin akünün ömrü bitmiş demektir başka kıl tüy arama bende aynısı vardı 2 hafta önce aküyü değiştirdim böyle bir sorun kalmadı kim ne derse desin tek sorun akü
|
||||
oguzhan29
3. Vites Kayıt Tarihi: 23 Mayıs 2010 Konum: GÜMÜŞHANE Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2352 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı oguzhan29
|
|||
araç istop ettikten sonra belli bir süre daha aküden faydalanır fakat o süre dolunca araç ekonomi moduna girer ve farlar yanmaz teyb çalışmaz vb bunun içinde aracı çalıştırmak yeterli
|
||||
PEUGEOT 206 SW HDİ X-LİNE(GRİ)2004 model
|
||||
koliva
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|||
Simdi baska bir yerde okudugum kadariyla diag toollari ile bu aku sarj seviyesi degistirilebiliyormus. Dolayisiyla ECO MODE'a gecme suresi de uzayacaktir.
|
||||
koliva
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|||
ECO MODE akuyu korumak ve her zaman aracinizi ne pahasina olursa olsun calistirabilmenizi saglar. Bitmis aku ile karsilasmaktan sizi kurtarir.
ECO MODE'u iptal etmek icin soyle bir cozum buldum. LCD arabirimi/Radyo' nun oradaki koyu butona basin. Bu size 20 dk yerine en az bir saat sure verecektir.
Butun istedigim radyoyu aracimi tekrar calistirmadan kullanmak. Bu buton tam anlamiyla ne is yapar?
Koyu buton'a iki kez basildiginda lcd ekrani karartacaktir. Bu da ekonomi zamanini en az 20 dakika uzatacaktir. Tabiki bu o andaki akunun durumuna da baglidir.
Soyledigim gibi, ECO MODE soyle calisir,
Araci susturduktan sonra arac direk ekonomi moduna gecer ve teyp, ic aydinlatmalar kapanir. Ne zaman ki arac calistirilir, o zaman aku sarja baslar. Ama diyelim araci calistirip hemen susturursan arac hic beklemeden ekonomi moduna gecer cunku aku hala yetersizdir.
Ayni zamanda eger arac icinde aksesuarlarindan birinin isiklarini acik birakirsan, aracin yine ekonomi moduna gececektir. Bu halde yine muzik dinleyemeyeceksin cunku aku sarji hala carpicinin istedigi degerin altindadir.
Umarim yardimci olabilmisimdir. Inan bana bu cok rahatsiz edici ama bununla yasamak zorundasin cunku bu araclar otomotiv parcalarinda mumkun olan en ustun teknoloji ile donatilmislardir.
|
||||
karayel1984
1. Vites Kayıt Tarihi: 24 Nisan 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 102 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı karayel1984
|
|||
bu sorundan bende muzdaribim çok aradım ama nette devre dışı bırakmayla ilgili bişey bulamadım
|
||||
deniz_206
3. Vites 26 - Mayıs - 1987 Kayıt Tarihi: 02 Ağustos 2008 Konum: ŞİŞLİ KURTULUŞ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1353 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı deniz_206
|
|||
eco modu devre dışı bırakamazssın devreye girdiği zaman aracı çalıştırman yeterli teyp yeniden çalmaya başlayacaktır.
|
||||
206 PANAROMIC 1.4 benzinli 34 BR 4985
0535 648 84 68 |
||||
koliva
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|||
Sanirim tum elektrik kesilmiyor. Cunku ben bir keresinde farklari otomatik konumundan cikarmistim ve surekli otomatik kullandigimdan dolayi garaja park ettikten sonra kapatmayi dusunmedim bile. Sabah araci calistirmaya gittigimde aku bitmisti. Ya da bu eco mode sadece belirli uniteleri kapsiyor, teyp, ic aydinlatma vs.
|
||||
Yanıt Yaz | Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |