|
307 Economy mode active hatası |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
Anillelele
1. Vites Kayıt Tarihi: 30 Mart 2023 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Anillelele
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 30 Mart 2023 Saat 22:00 |
Merhabalar,
2004 model 307 aracım var. Benzin&LPG. Gece 1 de aracımı çalıştırdım tek marşta sorunsuz bir şekilde çalıştı bir üst caddeye gidip( yaklaşık 70 saniye kullandım) park ettim. 10 dakika sonra araca dönüp marşa bastığımda hiçbir şekilde çalışmadı. Marş alıyor fakat Economy mode active uyarısı yanıyor ekranda. Aracımın dört cam otomatiğini kullanmaya çalıştığımda hiçbir tepki yok. -Aracın aküsü 1 haftalık daha yeni. -Aküyü başka bir araca takıp test ettim. -Akü kutup başını söküp 20-25 dakika sonra taktım bir fark yok. -Akü kutup başını söküp yaklaşık 10 saat o şekilde de beklettim. -Lpg tuşuna basılı tutup çalıştırdığımda da marş basıyor fakat çalışmıyor. -Bobin ve bujilerin hepsi değişeli 1 hafta oldu. -Kontağı çevirdiğimde motora enjekte sesi geliyor. -Koltuğu kaldırıp benzin pompasını da dinledik o da çalışıyor. Konu hakkında yardımcı olursanız çok sevinirim.
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |