|
306 1.6 diamond alinirmi |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
Halil07
1. Vites Kayıt Tarihi: 21 Eylül 2020 Konum: Antalya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 11 Kasım 2020 Saat 02:09 |
S.a arkadaslar arkadasimda 97 model 306 1.6 diamond var onu satin almayi dusunuyorum nasil bi aractir + lari - leri nedir alirmi nelerine dikkatnetmem lazim
|
|
muzzy35
1. Vites Kayıt Tarihi: 27 Kasım 2019 Konum: Kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 287 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Araç hakkında değilde genel olarak şunu söyleyebilirim 23 yaşında araba alacaksınız yani illaki bazı problemleri olacak o an olmasa bile ileriki zamanda gösterecek bunun marka modelle alakası yok her 23 yaşında araçta bunu yaşarsınız bütçe meselesi baktırmanız gereken sadece aracın yürüyeni düzgün bir usta bulup 15-20 km araçla gezmeniz iyi olacaktır ( tanıdık usta anca bunu yapar :)expertiz sadece o an dyno ya koyuyor 2 dk araba gücüne bakıyor ufak tefek şeyleri görmeyeceksin imkan varsa araçla gezeceksin biraz
Experde şase ve aracın kupası düzgünmü ona baktırsan yeter illaki değişen boya olur
|
|
Harun önen
1. Vites Kayıt Tarihi: 11 Kasım 2020 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Harun önen
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
2010 bipper aracım vites kontrol ettirin uyarısı vermekte akü nün zayıflı gindan olma ihtimali nedir yardımcı olur saniz sevinirim teşekkürler
|
|
muzzy35
1. Vites Kayıt Tarihi: 27 Kasım 2019 Konum: Kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 287 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Çok anladığımdan değil ama akü zayıflığı var ise başka problem çıkmadan halletsen iyi olur çünkü benim akü yüzünden bir çok elektronik arıza verdi halledecez diye bi ton para yedi akü değiştik herşey düzeldi yani ilk başta aküyü değişseydim fuzuli para harcamayacaktım.
|
|
Halil07
1. Vites Kayıt Tarihi: 21 Eylül 2020 Konum: Antalya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Eyvalah kardes saolasin ben aracin durumunu anlatayim sana arac arkadasimda kendisi klimasini ön akislerini komple tüp tesisatini sifir yeni yaptirdi elektirik aksaminda sikintilari vardi komple elden gecirdi 3 sene önce sifir motor yapildi bunlar + lari ve arac önden kazali degisen yok parca parca 3 bin hasar kaydi var iki airbeg var ikiside calismiyor nasil yaptilarsa isiklarini söndürmüsler ariza vermiyor arac bu herseyi yeni olunca bende talip oldum ama hasar kaydi airbegler kafami karistirici
|
|
muzzy35
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Hocam eskide olsa yenide olsa arabadaki en önemli güvenlik unsuru airbag ve lastik ( birçokşey var tabiki) ikisininde sağlımlığı yoksa son modelde olsa bi boka yaramaz kaza yapmayacağınızın garantisi yok sonuçta
|
|
Halil07
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Eyvallah
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |