|
Konu Hakkında Düşünceleri Bekliyorum |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
HakanYüksel
1. Vites Kayıt Tarihi: 06 Şubat 2018 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 25 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı HakanYüksel
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 30 Temmuz 2018 Saat 22:37 |
Bursa'da ikamet etmekteyim. Peugeot 206 Otomatik düşünüyorum. Sormak istediğim şeyler ise şunlar;
206 Otomatik için pek güvenli açıklamalar yapılmamış bazı sitelerde araştırma yapmıştım. Ayrıca çevremde ki kişilerde çoğunlukta olumsuz yaklaşmakta araç konusunda. Kullanmış arkadaşlar bu hususta görüşlerini belirtirse sevinirim. Bir diğer husus; Bursa piyasası her anlamda biraz pahalı. 2005-2006 model 206 otomatikler için istenen meblağlar 35bin TL kadar çıkabilmekte. Hatta ayıkladığım 4-5 ilan var eğer incelemek isteyen arkadaşlar var ise ÖM atıp yollayabilirim. Yani demek istediğim; fiyat hususunda vermem gereken tavan fiyat ne olmalı sizce?
|
|
Selçuk55
1. Vites Kayıt Tarihi: 29 Nisan 2018 Konum: Samsun Durum: Aktif Değil Mesajlar: 246 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Otomatik olarak zaman zaman problem çıkarabiliyor ancak bir 307 kadar değildir 206 nin problemleri fiyat olarak iyi bir 206 ya 30_35 arası gayet normal 2002_2003 manuel dizeller bile 25 ten aşağı iyi bişe yok zaten yürüru sağlamsa iyi bir aracsa alınır fazla boya değişene takilmayin 1 çamurluk veya kaput değişik olsun veya 2 3 parça boya var diye takılmayin önemli olan fizigi saseler motor sanziman
|
|
onurrr41
1. Vites Kayıt Tarihi: 21 Mart 2015 Konum: Kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 177 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
5.5 yıl oldu ben aracı alalı. Otomatik benzinli. Bir depoyla 550 km giderim şehir içi + şehir dışı karma olarak. Yol tutuşu güzeldir. Bakımlarını aksatmazsan kesinlikle üzmez. İç aksamı, trimleri çok kolay sökülüp takılır parça sorunu çekmezsiniz ve herşeyi kendiniz değiştirebilirsiniz elinizden gelirse. Bagajı lpg takılırsa çok küçülür lpgsiz biraz üzer. (LPG'siz binmekteyim). Yarış arabası olmadığını baştan belirteyim. Sakin kullanmazsanız şanzuman sizi ciddi üzebilir. Ama arada yüksek devir sesi haz verir, olur öyle benzinli safkan sonuçta. Boyunuz 1.90'dan uzunsa arka koltuğunuzda seyahat eden için yol sizede onada zulümdür. Araç genel olarak konforludur ve birçok kişi sert bir araç dese de amortisör ve ön takımı sorunsuz ve bakımlı bir 206 ise gerçekten rahat seyahat edersiniz, keyif alırsınız. Yaşına göre follow me home teknolojisi bulunur, kliması iyi soğutur. Bakımlıysa çiçek gibi alır binersiniz. Soru sorabilirsiniz.
|
|
1.4 Peugeot 206 8V - Benzin - X-Design - 2006 Model - Otomatik Şanzıman - H7 LED Uzun Far Ampulü - Pioneer Kapı Hoparlörleri
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |