|
22 Nisan 2014 Ankara sinema buluşması fotolar. |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
Alicilik
5. Vites Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(1)
Gönderim Zamanı: 23 Nisan 2014 Saat 03:51 |
Merhaba dostlar,
Yine eğlence sohbet gırgır şamata bir Ankara buluşması daha geride kaldı. Öncelikli olarak sağladığı sinema biletleirnden dolayı Necii ustaya teşekkür ederim. Sonrasında katılan her bireye tek tek teşekkür ederim. Salı günleri klasikleştirelim diyrouz da bakalım. Buyrun fotolarda ışık olmadığı için rezil çıktık kusura bakmayın. Cep telefonu ile bu kadar :D |
|
Serkan
5. Vites Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(1)
|
Maşaallah, Angara canlandı :)
|
|
Burak
MODERATOR P.T FORUM MODERATOR Kayıt Tarihi: 16 Ekim 2012 Konum: İstanbul Eyüp Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5330 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(1)
|
Maşallah sinemaya bu kadar kalabalık gidilirmi yav bravo dostlar :)
|
|
Zalım Quik Oyun Bozan ...
|
|
tongucuk
4. Vites Kayıt Tarihi: 11 Kasım 2011 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 4496 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(1)
|
|
|
Mecnun tatsaydı PEUGEOT sevgisini, severmiydi Leyla zillisini...
2009 peugeot 308 sw 1.6 hdi 110hp inci siyah ex nic: ramazanturan81 |
|
şimşek 307
2. Vites Kayıt Tarihi: 23 Aralık 2013 Konum: bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 555 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı şimşek 307
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
|
|
Benim sürdüğüm hɑyɑtın geri vitesi yok !! Geçmişi sɑdece dikiz ɑynɑsındɑn izliyorum.
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(1)
|
Dostluk = 10/10
Sinema = 10/5 |
|
206+bülent
2. Vites Kayıt Tarihi: 20 Kasım 2013 Konum: başkent Durum: Aktif Değil Mesajlar: 572 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı 206+bülent
|
3d gözlük = 10/4
|
|
carpe diem
206+ HDI |
|
elsoberano
4. Vites Kayıt Tarihi: 09 Şubat 2012 Konum: Ankara Trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2517 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı elsoberano
|
buluşmalar şahane katılamamak kötü kaçırıyoruz bu ara
|
|
307 2.0 xsi BİZE HER YER TRABZON
|
|
aokaymaz
1. Vites Kayıt Tarihi: 21 Temmuz 2012 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 286 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(1)
|
Benimki 2,5 d oldu sinemanın bazı kısımlarında gözlükleri çıkardım çaktırmadan :))) Bu arada katılan tüm dostlara slmlr, necii arkadaşımıza da sinema için ayrıca teşekkür edipyorum.
|
|
s.seckin
2. Vites Kayıt Tarihi: 13 Temmuz 2013 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 479 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(1)
|
bende herkese teşşekkür ederimm pişmaniye için sinema için :) güzel buluşma dewamı gelicek inş :) ayıca 307 mize bi kardes 307 daha geldi sevindim:)
|
|
2006 307 1.6 HDİ ŞEYTAN KIRMIZI ;)
|
|
necii
1. Vites Kayıt Tarihi: 05 Eylül 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 50 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
- Sinema, kahvaltı, mangal, çay, sohbet muhabbet... Hayat akıyor, durmuyor dünya, gezelim tozalım görmeyelim rüyaa :))
- Önümüz yaz; sinema'dan öte, konser, party gibi etkinliklerde de sınırsız bilet imkanı var arkadaşlar. Yine güzel bir etkinlikte görüşmek üzere, katılan herkese teşekkürler :)) |
|
106 xRs
twitter/djneCii facebook/djneCii |
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |