![]() |
|
Sanırım 307'im Tek^^ |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | ||
simirnoffredbull ![]() 1. Vites ![]() ![]() 26 - Şubat - 1990 Kayıt Tarihi: 02 Kasım 2011 Konum: edirne Durum: Aktif Değil Mesajlar: 178 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı simirnoffredbull
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 16 Nisan 2014 Saat 20:53 |
|
2006 Peugeot 307 1.4 comfort
|
||
![]() |
||
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
:D emeğe saygı sonsuz da pek olmamış gibi be usta...
|
||
![]() |
||
simirnoffredbull ![]() 1. Vites ![]() ![]() 26 - Şubat - 1990 Kayıt Tarihi: 02 Kasım 2011 Konum: edirne Durum: Aktif Değil Mesajlar: 178 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı simirnoffredbull
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Olmayan kısmı ne:) fotoğraflar çok iyi değil onu söylemeliyim:)
Düzenleyen simirnoffredbull - 16 Nisan 2014 Saat 21:18 |
||
|
||
![]() |
||
Zagorka ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Kasım 2012 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1444 |
|
Bencede Olmamış ... Olmayan Kısım Önceki 307 Yazısı .. Onun Yerşn Daha Sade Düz Led ekseydin Daha Hoş Dururdu Gerçi O Bile Gereksiz Olrda ..
|
||
Ww Sharan (K0455BA)(BG)
BMW (CM6463AH) ( BG ) Opel İnsignia (16GP802) TR EX CAR : Peugeot 307 (16CSN72) |
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı simirnoffredbull
|
tşkler:) ışıklar led ışık bu arada düz gibi çıkmış
|
||
|
||
![]() |
||
suppor ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Mart 2014 Konum: bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 545 |
|
Emege saygi ama bencede olmamis estetik degil :)
|
||
![]() |
||
herry ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Kasım 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3168 |
|
22 Edirneye selam olsun
![]() |
||
Peugeot 206 CC 1.6 (109 Hp)
|
||
![]() |
||
s.seckin ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Temmuz 2013 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 479 |
|
bencede olmamıs :D
|
||
2006 307 1.6 HDİ ŞEYTAN KIRMIZI ;)
|
||
![]() |
||
samet206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
|
Hiç olmamış be usta gerçekten.
|
||
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı... |
||
![]() |
||
ahmet_bjk ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Şubat 2013 Konum: MERSİN Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1416 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ahmet_bjk
|
ben de beğenmedim
|
||
308 1.6 HDİ COMFORT PACK (90) 2009 SİYAH İNCİ
|
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı simirnoffredbull
|
Yorumlarınız için çok teşekkürler:)
|
||
|
||
![]() |
||
C@GL@R ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Şubat 2012 Konum: ISPARTA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 564 |
|
mantık güzel ama bencede olmamış yazı boyut olarak küçük en olarak geniş yazılsa ve kırmızı tonlarında olsa birde ızgara içinde olsaydı ısıklar süper olurdu ;)
|
||
![]() |
||
tongucuk ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Kasım 2011 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 4496 |
|
olmamış be hocam ayrıca 7 nin bacağı kısa kalmış plakadaki 307 zaten şansına iyi denk gelmiş bence hemen sök o ledleri
![]() |
||
Mecnun tatsaydı PEUGEOT sevgisini, severmiydi Leyla zillisini...
2009 peugeot 308 sw 1.6 hdi 110hp inci siyah ex nic: ramazanturan81 |
||
![]() |
||
ahmed206 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Mart 2013 Konum: Mugla Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1920 |
|
Sök çünkü polis bunu görünce tam zibidi muamelesi yapar, cam filmine de yaptığı gibi :)
|
||
![]() |
||
KILIÇ ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Mayıs 2013 Konum: Gaziantep Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3438 |
|
Bence güzel olmuş emeğine sağlık ufak tefek düzeltmeler yapabilirsin. Mesela "7" kısa kalmış, cok büyük durmuş, ışık şiddeti cok fazla biraz daha sönük olsa daha güzel durur diye düşünüyorum. Ayrıca rengide parklarla aynı olsa veya kırmızı olsa daha güzel duracağına eminim.
|
||
2011 Clio SW Gümüş
2010 207 Millesim Opsiden Siyah 2005 Opel Corsa Lila 2000 Clio sümbül Gri 2003 307 XT Lacivert 2004 Palio Go Kırmızı 2005 307 XR Gri 2006 206 Desing Kum gri 2003 c3 Kırmızı |
||
![]() |
||
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
|
Bir tez calismasi gibi cevaplari surekli kontrol ediyorum . Zevkler renkler meselesi herkes fikrini beyan ediyor lutfen sahsi algilamayin. Sonucta kendi arabaniz istedigini yapmakta ozgursunuz. Yaptiginiz calisma ben de tekel bayisi edasi verdi. Cunku bu denli bir aydinlatma calismasini dikkat cekmek isteyen ticari dukkanlar yapar. Yanlis anlamayin kotu bir yani yok bunun. Ama ben bunu tasarlayip yaparkanki cabanizi anlayamadim. Niyetiniz neydi. Bir aracta mi gordunuz soyle olsa iyi mi olur dediniz ? Ben mesela sizin gibi dusundum bir ara lugunun ustune ve alt izgaranin yatay cubuklarinin altina led gomucektim. 5v verip parlikligi dusurecektim ama bir kac tofas sahinde gorme imkanim oldu istedigim sey dusuncede bana guzel geldi fakat real de hic hos degilmis. Bu saatten sonra dis kisma yapmayi dusundugum, -Yan ayna alti ve kapi kolu referans aydinlatmasi (bmw dis isik paketinde var cok hosuma gidiyor) -Geri vites lambasi tek ben de o yuzden plaka kenarlarina power ya da cob led destegi vericem geri vitese bagli. Dahasi kesinlikle aracin goruntusunu ve estetigini bozuyor. Efenim saygilar sevgiler varsa surcu lisanimiz affola. Sadece fikirlerimi beyan etmek istedim. |
||
![]() |
||
tetik-soner ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Temmuz 2013 Konum: Üsküdar- İST Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1656 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tetik-soner
|
emeğinize sağlık..
daha küçük ve çapraza olsaydı daha da estetik görünürdü bence...
|
||
Peugeot 206 1.4 xr 2000
Cıtroen Xsara 1.6 16v 2001 Honda Accord 2.0 ex 1994 |
||
![]() |
||
ahmed206 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Mart 2013 Konum: Mugla Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1920 |
|
Geri vites lambasına destek olarak arka sisleri açıyorum ben de :) Ama sisin için geri vites bağlantılı gizli bir güçlü led'e açıkçası ben de hayır diyemem :)
|
||
![]() |
||
|
Bagaj kapağında stopların uzantısı var. SAğ tarafta arka sis sol tarafta geri lambası var. Bagaj kapağına çok fazla müdehale edemiyorum ama plaka aşağıda difüzörde kendi girintisi var plaka yanları boş oraya COB ledlerden koymayı planlıyorum veya tamponun kenarlarında ince uzun reflektörler var onun altına bişi düşünüyorum. |
||
![]() |
||
muratk.balci ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Mart 2014 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 18 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı muratk.balci
|
emeğine sağlık ama olmamış kardeşim
|
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |