![]() |
|
206+ çalışmıyor acil yardım??? |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123 5> |
Yazar | |
ayna ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 01 Aralık 2013 Konum: Erzincan Durum: Aktif Değil Mesajlar: 358 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 04 Aralık 2013 Saat 18:25 |
Arkadaşlar ben erzincanda yaşıyorum hava karlı bu aralar çok soğuk.bugün arabamla 40 km yaptım daha sonra arabayı stop ettim tekrar çalıştırmayı denediğimde arabam çalışmadı.daha sonra direk tuple çalışması için gaz tuşuna 10 sn basılı tutarak denedim gene çalışmadı.yardım çağırdım akü yardımı ile denedik gene çalışmadı ve son olarakta akü yardımı ile tüp tuşuna basılı tutarak direk gazla çalışsın diye denedik o zaman çalıştı ve eve kadar geldim.evde arabayı stop etmeden önce benzin tuşuna bastım gazdan benzine geçer geçmez stop etti ve tekrar çalışmadı.yarım depo benzin var. şüphelendiğim konu sigorta yanmış olabilir,motorda bulunan benzinle ilgili bir parça varmış ondanda kaynaklanabilir denildi.Arkadaşlar sizce bu neden olur? bulunduğum yerde imkanlar çok sınırlı tamirci bile yok
![]() |
|
![]() |
|
kursat3006 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Ağustos 2013 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1845 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı kursat3006
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Pompa bozuk olabilir
|
|
ANGARA ASLANI (06 PJP 91)
ARABADA "EMEK" VAR ! ARAÇ LİNKİ ; http://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=32201&title=angara-aslani06pjp91 |
|
![]() |
|
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bir bilgisayara bağlansa iyi olurdu. Spesifik olarak hatayı bulurduk.
Depodan enjektörlere kadar bütün yakıt sistemini kontrol etmek lazım.
|
|
![]() |
|
ayna ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 01 Aralık 2013 Konum: Erzincan Durum: Aktif Değil Mesajlar: 358 |
marş basıyor yani sağlam benzin yemiyor araba? yakında bir ilçe var orada tamirci varmış diye duydum eğer varsa oraya götürmeyi denicem çalışırsa eğer.daha hevesimi alamadan bozuldu
![]() havanın soğuk olması mı yaptı acaba yaa
|
|
![]() |
|
aracın kaputunda sol ustte havalandırma deliği varya onun içindeki kısım nedir? arabayı yıkaryen oraya su kaçtı o yapar mı acaba?
|
|
![]() |
|
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
orası dizelde boşluk ama benzinde nedir bilmiyorum. Arka tarafında polen filtresi varda ona da su gidemez. Gitse de böyle bişi yapmaz.
|
|
![]() |
|
o zaman bununla ilgili birşey değil.sonuçta oradan yağmurda girebilir.yarın arabayı sallayacağım belki benzin göstergesi yanlış gösteriyordur benzin yoktur belkide.sanmıyorum ama şansımı denicem yani.
|
|
![]() |
|
rifatseker ![]() 3. Vites ![]() ![]() 02 - Ağustos - 1981 Kayıt Tarihi: 27 Ekim 2009 Konum: ADANA-ÇUKUROVA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1371 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı rifatseker
Benzin pompası arızası olması muhtemel. LPG de çalışıyor da benzinde çalışmıyor sa benzin gelmiyor olabilir.
|
|
Çıktığın kapıyı sert çarpma, geri dönüp açman gerekebilir. (Atasözü)
Leon 1.6 DSG / 206 XT 1.4 |
|
![]() |
|
Arkadaşlar bana arabanın motorundaki sigortanın resmini atabilir misiniz? yarın ona bakcam nasıl birşey olduğunu bileyim.googledan arattımda hangisi olduğunu anlayamadım.bi tamirciye telefondan sordum sigortada yanmıs olabilir dedi
|
|
![]() |
|
lpg de ise başka arabanın akusune baglayarak çalıştırabildik.normalde lpg ile bile çalışmıyor
|
|
![]() |
|
rkalkan ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 08 Ekim 2013 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 76 |
eğer akü zayıf ise, buji kabloları eski ve ya açık kısmı var ise, 0 dereceye yakın soğuklarda ateşeleme sistemi çalışmayabilir. daha önceki aracımda başıma gelmişti.
|
|
![]() |
|
ertanakar ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Aralık 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 135 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ertanakar
aynısı başıma geldi...arka koltuğun altındaki benzin pompasının içerisindeki motor kabloları onarıldı problem düzeltildi..30 tl masraf çıktı..tamirci benzin motorunu söküp içindeki motoru değiştirecekti.test yaptığında problemin sadece benzin motor kablolarında olduğunu görüp tamirini yaptı...
|
|
206 mı?şiddetle tavsiye ederim...
|
|
![]() |
|
tamirciye götürebilirsem bu dediğini söylerim baksın bi kablolara.çok sağolun arkadaşlar..
|
|
![]() |
|
koramiral ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22 Kasım 2010 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 108 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı koramiral
hocam darbe sensörü var kaza anında sviç devreye giriyor benzini devreden çıkarıyor soğuktan siviç donmuş olabilir birkere basarak aktif hale getirmeyi deneyin kırmızı bir buton koltuk altında yada kaputu açınca sağ iç tarafta olur kırmızı buton gibi bisey ona basın bir kaç kere deneyin
![]() Düzenleyen koramiral - 05 Aralık 2013 Saat 09:19 |
|
206 2000 1.4 lpg
|
|
![]() |
|
az sonra denicem kardeş yeni gördüm mesajını.bide araba çalışması için benzinin belli seviyede olması gerekiyor mu? ya da benzin göstergesi yanlış gösteriyor olabilir mi tüplü olduğu için yanıltıcı gösteriyordu ya o yüzden?
|
|
![]() |
|
koramiral ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22 Kasım 2010 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 108 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı koramiral
farketmez araçta benzin olduğundan emin olduktan sonra sorun yok ama lamba yanıyosa biraz benzin alarak ekle üstüne
|
|
206 2000 1.4 lpg
|
|
![]() |
|
furkanyakar ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Aralık 2012 Konum: Kahramanmaraş Durum: Aktif Değil Mesajlar: 566 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı furkanyakar
tam darbe sensörünü dicektim. aracınla sert bir çukura düştüysen o benzin geçişini kapatıyor
|
|
![]() |
|
![]() |
|
Arkadaşlar bu darbe sensörünü baya aradım bulamadım.206+ larda hepsinde aynı yerde değil midir?206+ ı olan yerini söyleyebilir mi? ön koltukların altında yok motorun içine bak baktım ama ordada yok.bide kesin kırmızı renk mi oluyor bu?
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı koramiral
siyah da olabilir bazı modellerde
|
|
206 2000 1.4 lpg
|
|
![]() |
|
Arkadaşlar 2011 modelde darbe sensörü yokmuş malesef yetkili servisini arayıp sordum.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123 5> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |