Peugeot Türkiye Forumları
Pejo.Com.TR Peugeot Yedek Parça
www.pejo.com.tr
Anasayfa Anasayfa >PEUGEOT TÜRKİYE MODİFİYE PLATFORMU >Peugeot Ses Sistemleri
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - İyi mi ettik kötü mü :)
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

İyi mi ettik kötü mü :)

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
yenice Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge

Durum: Aktif Değil
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı yenice Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: İyi mi ettik kötü mü :)
    Gönderim Zamanı: 10 Eylül 2013 Saat 22:44
Herkese selamlar öncelikle :)

Geçen sene aracı aldığımda pioneer üst seri 7450sd CD Çalar ve arkalara 13cm pioneer yine üst seri, önlere de 16cm pioneer üst seri hoparlör bağlamıştım.

Bugün bunlara ek olarak bas ve amfi bağladık. İlk olarak bana önerdiği marka ve özellikler şöyleydi;
soundstream tarantula 400w rms 30cm bas
amfi olarak da forwell 4 kanal amfi
80 amper sigorta ve cadance kablo, işçilik vs 600lira fiyat verdi.

daha çok 450 civarı bir bütçe ayırdığım için sonraki önerdiği ise
soundstream tarantula 275w rms 30cm bas
amfi olarak da roadstar rda 6040 amfi 4 kanallı 2400 watt
aynı şekilde 80 amper sigortalı cadance kablo için 450 lira fiyat verdi.

zaten benim istediğim yeri göğü inletecek bir sistem değil. beni tatmin etsin, radyo dinler gibi 4 hoparlör ile müzik dinlemeyelim, içeride hafif bir bas olsun yeter cinsindendi :)

ilk olarak sizlerden bu markalar ve verilen fiyatlar hakkında bilginiz dahilinde yorumlarınızı almak istiyorum. aradaki 150 lira farkı hiçe sayıp ilk önerdiğini yaptırsaydım seste değil basta değişiklik olacağı kanısında yanılmışsam lütfen bunu da belirtmenizi istiyorum :)

ses sistemcimizin yorumları hakkında da yorum yapalım :)
kolonların hepsi teypten besleniyor. amfiye bağlamadı. amfi bunları kül eder dedi.
komponent takmanın hiçbir anlamı yok çünkü senin kolonların üst seri, direklerde tizlerin de var, bunlar 200 250 liralık komponent takımlarından daha iyi çalar emin ol dedi.

umarım uzun olmamıştır yazı :) şimdiden teşekkür ederim yorumlar için :)

Peugeot 206 1.4 HDI 2004 X-Line
Yukarı Dön
Alicilik Açılır Kutu Gör
5. Vites
5. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Alicilik Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 10 Eylül 2013 Saat 23:00
Sıkıntı yok. Ses sistemi yeri göğü inletmek değil istenilen tonları en berrak ve güçlü şekilde almaktır.

Sen istediğğine bir kademe daha ulaştıysan ne mutlu. Bunun sonu yok çünkü
Hız sabitleme ve limitleme için
DiagBox v7.82
PP2000 v22
Lexia 3 v45
Sedre/Doc Backup 11.2013

Yukarı Dön
yenice Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı yenice Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 10 Eylül 2013 Saat 23:17
Orjinalini yazan: Alicilik Alicilik Yazdı:

Sıkıntı yok. Ses sistemi yeri göğü inletmek değil istenilen tonları en berrak ve güçlü şekilde almaktır.

Sen istediğğine bir kademe daha ulaştıysan ne mutlu. Bunun sonu yok çünkü

Ali yine seni yeteri kadar yordum hakkını helal et :) hele şükür halletti de kurtulduk desen yeridir :D

bu bas ve amfi için fiyat araştırması yaptım, bas için 160 lira, amfi için 150 lira civarı bir fiyat geziyor ki bu en makul fiyatları. normalde ikisi de 200 lira civarında görünüyor. roadstar amfiyi adam baya övdü, pioneerin yan ürünüdür, gün gelecek bu değerini bulacak dedi. bas için de jbl den daha yumuşak ve benim her zaman jbl den daha çok tercih ettiğim markadır dedi. kablo sistemi ve işçilik ile beraber 450 lira açıkcası uygun ve makul gibi duruyor. şuan elde ettiğim sesten bahsedecek olursak doyurucu ve temiz bir ses alıyorum.
Yukarı Dön
Alicilik Açılır Kutu Gör
5. Vites
5. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Alicilik Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 10 Eylül 2013 Saat 23:32
Roadstrar yine bir kaç markaya göre iyi bir kaç arabada daha dinledim iş yapıyordu. Ama yok yeirni bilecek jbl fabrikasından çıkıyor fln hikaye. Yok öyle bişi kardeş tamamen satış politikası.

Benzer şekilde az kalsın jameson alıyordum. Xetec fiyatına. 4*60w rmslik 5050yi bana 380 e sanki altın kaplama gibi satmaya kalkıştı yok murtaş yok hemen servis iade değişim fln fln xeteci aldım 450tl ye ayar tuşlarıdna birinde sıkıntı çıktı 4 günde geldi cihaz tamirden. Benim xetec iki tane 5050 çıkarır.

Bass biraz pahalı gibi geldi bana ama hayırlısı olsun denir artık senin memnuniyetin önemli.
DiagBox v7.82
PP2000 v22
Lexia 3 v45
Sedre/Doc Backup 11.2013

Yukarı Dön
Alicilik Açılır Kutu Gör
5. Vites
5. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Alicilik Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 10 Eylül 2013 Saat 23:33
Orjinalini yazan: yenice yenice Yazdı:

Ali yine seni yeteri kadar yordum hakkını helal et :) hele şükür halletti de kurtulduk desen yeridir :D

Sıkıntı yok duymayım bir daha bunu. Zaten ankaraya gelip haber vermeden gitmişssin onun daha hesabı duruyor...
DiagBox v7.82
PP2000 v22
Lexia 3 v45
Sedre/Doc Backup 11.2013

Yukarı Dön
yenice Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı yenice Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 11 Eylül 2013 Saat 00:00

Roadstrar yine bir kaç markaya göre iyi bir kaç arabada daha dinledim iş yapıyordu. Ama yok yeirni bilecek jbl fabrikasından çıkıyor fln hikaye. Yok öyle bişi kardeş tamamen satış politikası.

Benzer şekilde az kalsın jameson alıyordum. Xetec fiyatına. 4*60w rmslik 5050yi bana 380 e sanki altın kaplama gibi satmaya kalkıştı yok murtaş yok hemen servis iade değişim fln fln xeteci aldım 450tl ye ayar tuşlarıdna birinde sıkıntı çıktı 4 günde geldi cihaz tamirden. Benim xetec iki tane 5050 çıkarır.

Bass biraz pahalı gibi geldi bana ama hayırlısı olsun denir artık senin memnuniyetin önemli.

walla bugün öğrendiklerim, roadstar pioneerin yan ürünü, M-Acoustic de kickerin yan ürünüymüş :) ama bu roadstar için nerdeyse tüm sistemciler birgün değerini bulacak diyerek ilk tavsiye ediyorlar.

bas için de adama inatla jbl dedim, cadance dedim, çünkü bunları arkadaşlar önermişti, ama adam inatla bana streamsound tarantula dedi :) o tarantula kelimesine mi tav oldum bilmiyorum ama beni ikna etti :) şimdi ben de bir yerden fiyatları araştırdım,

JBL CS-1214 30 Cm. Subwoofer 275rms: 110 TL

Pioneer TS-W 310 D4 1400 Watt 400 RMS Subwoofer : 135 TL

Sony XS-GTX 121 L 1000 watt 300w rms 30 cm Subwoofer : 140 TL

Soundstream SW-12 SE 30 cm Subwoofer 275w rms: 140 TL

Kicker ES12D4 (30 Cm.) Subwoofer 140w rms : 150 TL

artık daha ucuzları kenwood piranha vs diye 80 liraya kadar gidiyor.

140 bas, 160 amfi, 75 kablo, 100 işçilik geldi bana. bu aldığım fiyatlar piyasadaki en uygun fiyatlar. örtüştüğü için problem yok gibi duruyo ama bakalım ilerleyen günlerde ne gösterecek. gerçi sıkıntı olursa direk geliyosun, sıkıntı çıkartacak sistemi zaten kurmam dedi. bakalım görecez :)
Yukarı Dön
Alicilik Açılır Kutu Gör
5. Vites
5. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Alicilik Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 11 Eylül 2013 Saat 00:02
Ramazan keşke işlemler sırasında foto çekseydin iyi olurdu.

Fena değil sistem emin ol.

"Sony XS-GTX 121 L 1000 watt 300w rms 30 cm Subwoofer : 140 TL"
bu slim olan mı kutulu fiyatı mı ?
DiagBox v7.82
PP2000 v22
Lexia 3 v45
Sedre/Doc Backup 11.2013

Yukarı Dön
yenice Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı yenice Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 11 Eylül 2013 Saat 00:15

Ramazan keşke işlemler sırasında foto çekseydin iyi olurdu.

Fena değil sistem emin ol.

"Sony XS-GTX 121 L 1000 watt 300w rms 30 cm Subwoofer : 140 TL"
bu slim olan mı kutulu fiyatı mı ?

62 son ses ile basta ve içerideki seste cızırtı ve boğuk bir ses almıyorum. cidden kolonlarımı bu kadar iyi beklemiyordum. önceki bağlantıları resmen rezaletmiş. bendeki vibe slim bas ile demek ki çok daha iyi ses alabilirmişim. bu sony kabinli fiyat olması lazım. fiyatları araştırdığım yeri özelden yolladım sana, eğer alacaksan, gider bi konuşurum.
Yukarı Dön
yenice Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı yenice Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 11 Eylül 2013 Saat 00:18

Orjinalini yazan: yenice yenice Yazdı:

Sıkıntı yok duymayım bir daha bunu. Zaten ankaraya gelip haber vermeden gitmişssin onun daha hesabı duruyor...

artık ben de istanbullu oldum, ankarayı sevmedim biz seni istanbula bekleyelim olmaz mı :)
Yukarı Dön
Alicilik Açılır Kutu Gör
5. Vites
5. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Alicilik Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 11 Eylül 2013 Saat 00:25
Abi sen kötü zamanda ters yollara girmişsin yoksa ankaraya can kurban. Ben nemli havayı sevmiyim :D Ama çok istiyorum inan bana 24 yaşımdayıms adece bir kere isanbulun içinden geçip hiç durmadan hava harp okuluna gittim sonra yine transit döndüm. Çok istiyorum gelip sizi görmeyi ve gezmeyi.

İStediğim bass bu değil bu biraz heavyduty bişi benimki slim basstı yine 30cmlik
DiagBox v7.82
PP2000 v22
Lexia 3 v45
Sedre/Doc Backup 11.2013

Yukarı Dön
yenice Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı yenice Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 11 Eylül 2013 Saat 00:29

Abi sen kötü zamanda ters yollara girmişsin yoksa ankaraya can kurban. Ben nemli havayı sevmiyim :D Ama çok istiyorum inan bana 24 yaşımdayıms adece bir kere isanbulun içinden geçip hiç durmadan hava harp okuluna gittim sonra yine transit döndüm. Çok istiyorum gelip sizi görmeyi ve gezmeyi.

İStediğim bass bu değil bu biraz heavyduty bişi benimki slim basstı yine 30cmlik

bunu ben yarın bi arayıp sorayım abi o zaman. sen bana marka ve modeli ve tam olaran neyi sorucamı söylersen bi bakayım burdaki sistemcilere. belki istediğini en uygun fiyata buluruz. bir sınav hakkım daha olsaydı gelirken getirirdim :) çünkü kesin geçemicem, belki 3. bi hak verirler belli olmaz :D
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.07
Copyright ©2001-2024 Web Wiz Ltd.
Peugeot Türkiye Forumları PEUGEOT TÜRKİYE FORUMLARINDA SON 20 KONU
Peugeot Türkiye Fan Club Gündem      
konu icon Peugeot Yedek Parça
konu icon Selülozik tiner silinen yerleri matlaştırdı iz yap son mesaja git 5843 12 stayk
konu icon 206 Otomatik Viteslerde Gazdan Cekince Devir sorun son mesaja git 1038 4 muratzengin
konu icon 2024 yılında 407 almak son mesaja git 230 0 Kazu59
konu icon "Clarion pu-2859a(l) rd3-01" Radyodan Aux alma son mesaja git 3569 1 Baki TANRISEVEN
konu icon 307 otomatik vites sorunu son mesaja git 49194 50 Pejo58
konu icon Tablet ekran dış bolumleri son mesaja git 472 0 Miskinler
konu icon 308 T7 Dizel Araç Aküden Akan Asitli Su Sorunu son mesaja git 289 0 Kalenders
konu icon 106 gti vites çubukları son mesaja git 510 0 SerkanPinar
konu icon Yeni 106 GTI a Yeni Usta - İstanbul Anadolu Yakası son mesaja git 85 0 SerkanPinar
konu icon 206 otomatik vites sorunu son mesaja git 4357 15 MMYILMAZ
konu icon 208 şanzıman vuruntu son mesaja git 1741 2 208adem1
konu icon PEUGEOT PANORAMİK CAM TAVAN MAĞDURİYETİ son mesaja git 985 0 Just for Justice
konu icon Acil Yardım! 1.4 quicksilver stop ediyor son mesaja git 763 0 ozcank
konu icon 307 1.6 xt yürüyünce gelen ses son mesaja git 1747 11 Pejo58
konu icon Peugeot 307 Otomatik Vites Arızası (ÇÖZÜLDÜ) son mesaja git 28754 22 Pejo58
konu icon 407 ÇEKMİYOR son mesaja git 3675 6 Oyk2147
konu icon peugeot 308 star-stop sorunu? (2015- ) son mesaja git 26068 19 wolkan35
konu icon P0087 Hata kodu son mesaja git 2497 5 yigitmustafa
konu icon 1.4hdi / 1.4tdci rölanti arızası yardım edin lütfe son mesaja git 234 0 omersardogan
konu icon Kolçak Montajı son mesaja git 871 0 2016active1.6Hdi
Bizi Takip Edin   

Bu ayki En Aktif 10 Üye 2024 NOVEMBER EN AKTİF 10 ÜYE
Üye Mesaj
Kesim 4
muratzengin 3
Pejo58 3
wolkan35 2
yigit0060 2
yigitmustafa 2
ulamburias 2
Oyk2147 2
208adem1 2
SerkanPinar 2
Bu ayki En Aktif 10 Üye FORUM YETKİLİLERİ
Üye Adı Yetki
GökhaN YÖNETİCİ
sonerkyl MODERATÖR
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır.
Peugeot Turkey Fan Club © 2008 - 2024
“İnsanların en hayırlısı, insanlara faydalı olandır.“ H.Ş.

Peugeot Forum English