|
İSTANBUL BULUŞUYOR 29.09.2013 SAAT: 13:00 |
Yanıt Yaz | Sayfa 123 11> |
Yazar | |||||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 04 Eylül 2013 Saat 11:17 |
||||
Bu Organizasyon Go-Kart, Paintball yada o gün ki havanın durumuna göre Mangal organizasyonu da olabilir. Gelecek arkadaşlar yanında kaç kişi geleceklerini belirtmeleri önemle rica olunur. İsteyen Eşli veya çocuklu katılım yapabilirler... İLETİŞİMİN DAHA SAĞLAM GERÇEKLEŞMESİ İÇİN GELECEK ARKADASLAR ÖZELDEN AD-SOYAD CEP TEL. GÖNDERMELERİ ZORUNLUDUR. Özel mesaj göndermede sıkıntı yaşayan arkadaşlar serkancelik05@hotmail.com adresine mail atabilirler. Yer: GÖKTÜRK GÖLETİ Tarih: 29.09.2013 Pazar Saat: 13:00 Navigasyon için koordinatlar : 41.190233 - 28.874081 Avrupa yakasından gelenler Tem Kemerburgaz Hasdal kavşağından Kemerburgaz yönüne döndükten sonra 13 Km devam edin... Anadolu yakası FSM Köprüsü yönünden gelenler Kemerburgaz Hasdal kavşağından Kemerburgaz yönüne döndükten sonra 13 Km devam edin... Güncel Katılımcı Listesi Serkan+1 Burak044+1 Bursat+1 Volkan106+1 brk44+1 kuscu38+1 doğan106 superyusuf S.Yalcin7+3 Aziz
Düzenleyen Serkan - 22 Ekim 2013 Saat 18:28 |
|||||
Alicilik
5. Vites Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(1)
|
||||
Hadi bağalım ankara dan destek gelsin.
Gün gelir biz de bişiler yapmaya kalkışabiliriz.
|
|||||
Burak
MODERATOR P.T FORUM MODERATOR Kayıt Tarihi: 16 Ekim 2012 Konum: İstanbul Eyüp Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5330 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||||
Oradayız her zamanki gibi paintball dan yana kullanıyorum tercihimi :)
|
|||||
Zalım Quik Oyun Bozan ...
|
|||||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||||
eyvallah sagolun hepinizi bekliyoruz inş il farkı olmaksızın
|
|||||
Bursat
1. Vites Kayıt Tarihi: 05 Ocak 2013 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 355 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||||
En kısa zamanda bilgileri gönderiyorum kişi sayısı henüz belli değil
|
|||||
308 Active | 1.6. HDI | 2015 "Pazartesi"
207 Trendy | 1.4. HDI | 2007 "Perşempe Rahmetli" 307 XR BVA | 1.4 HDI| 2004 "Cuma Rahmetli" |
|||||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||||
eklendi teşekkürler
|
|||||
kivanc
2. Vites Kayıt Tarihi: 10 Haziran 2013 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 950 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||||
Avrupa tarafındaym bende haseki de oturuyorum iş yerim beyazıtta.Müsait olursam kesinlikle bende katılmak isterim herhangi bi organizasyona...
|
|||||
308 1.6hdi auto6r İst/Zong
|
|||||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||||
her zaman bekleriz katılıp katılmayacagını kesin bilgi edersen listeye eklerim
|
|||||
superyusuf
1. Vites Kayıt Tarihi: 28 Kasım 2011 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 374 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı superyusuf
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
||||
bende katılmak isterim.ben anadolu yakasındayım.şayet bu yakada olursa inşallah gelirim
Düzenleyen superyusuf - 04 Eylül 2013 Saat 16:02 |
|||||
kivanc
2. Vites Kayıt Tarihi: 10 Haziran 2013 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 950 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||||
Tam tarih verildiğinde bende kesin bilgi vermeye çalışırım :)
|
|||||
|
|||||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||||
ben avrupa yakasında yer bakıyorum eger anadolu yakasında da uygun yer biliyorsanız sizde bakın o tarafta da olabilir önemli olan birlik bizim için anadolu avrupa farketmiyor her yere gideriz
|
|||||
kivanc
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||||
Pazar günü olacaksa benim için anadolu avrupa farketmez.. bende her yere varım
|
|||||
|
|||||
volkanC2
3. Vites Kayıt Tarihi: 06 Şubat 2013 Konum: Bahçelievler Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1743 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||||
29 Eylül pazar günü olursa katılabilirim ve çok isterim 21'inde ablamlar izmirden haftasonu gezmesine gelecek yoksa hertürlü uyardı :( inşallah 29'unda karar kılınır..
Edit: 21 Eylül'de uyuyor şimdi ablamla görüştüm akşamına gelecekleri için sıkıntı yok bende varım buluşmaya :) Özel mesaj gönderemedim yalnız :s
Düzenleyen volkan106 - 04 Eylül 2013 Saat 17:58 |
|||||
Citroën C2'm..''yakışıkLı'' 2004 SX 1.4i
|
|||||
Vale
1. Vites Kayıt Tarihi: 02 Eylül 2013 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 29 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||||
Bursadan İstanbul Biraz Zor Gibi Benim İçin :)
|
|||||
Serkan
5. Vites Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||||
Yaz bakalım benide sayın temsilci, ama ben telefon numaramı vermem :))
|
|||||
Burak
MODERATOR P.T FORUM MODERATOR Kayıt Tarihi: 16 Ekim 2012 Konum: İstanbul Eyüp Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5330 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||||
Telefon numarası almadan listeye ekleyemiyoruz kusura bakmayın :) |
|||||
Zalım Quik Oyun Bozan ...
|
|||||
EnSoNiQ
2. Vites Kayıt Tarihi: 04 Eylül 2012 Konum: Çankırı Durum: Aktif Değil Mesajlar: 512 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||||
bendemi gelsem misafir olarak :)
|
|||||
Peugeout 307 XT BVA Hatchback 2004 Model
|
|||||
tongucuk
4. Vites Kayıt Tarihi: 11 Kasım 2011 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 4496 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||||
müdür bende gelmeyi çok istiyorum fakat işlerimden dolayı söz veremiyor ve plan yapamıyorum ama takipteyim sürekli yapılacak yer ve organizasyon şeklide kesinleştikten sonra o gün kendimi boşa çıkartabilirsem gittiğiniz yere sizlere bi baskın yapabilirim
|
|||||
Mecnun tatsaydı PEUGEOT sevgisini, severmiydi Leyla zillisini...
2009 peugeot 308 sw 1.6 hdi 110hp inci siyah ex nic: ramazanturan81 |
|||||
TaZ
1. Vites Kayıt Tarihi: 16 Ağustos 2013 Konum: İstanbulAvcılar Durum: Aktif Değil Mesajlar: 137 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||||
msj yolladım numarayı ama gitmedi :) avcılardayım kesinlikle katılcagım cok büyük bi aksilik cıkmazsa.
|
|||||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||||
buluşma tarihi 29.09.2013 pazar günü olarak belirlenmiştir. sizide bekleriz artık
aynen süper olur aslında öle birsey ama katılım ne olur orası düşündürücü
yinede bekleriz hocam
inşallah bekleriz
eklendi hocam Düzenleyen Alper'EN AKSU - 05 Eylül 2013 Saat 08:52 |
|||||
Yanıt Yaz | Sayfa 123 11> |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |