|
-Ankara- Ramazan Buluşması - 3.8.2013 de |
Yanıt Yaz | Sayfa 123> |
Yazar | |
Alicilik
5. Vites Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 22 Temmuz 2013 Saat 01:21 |
Merhaba arkadaşlar,
Çooook uzun zamandır görüşmüyoruz(yüzyüze) . Yeni arkadaşlar katıldı onlarla da muhabbet ve dostluğun bu forum içinde klavyeden öte olduğunu göstermek lazım. Bir de aracına sticker yapıştırmak isteyen veya anahtarlık satın almak isteyen arkadaşlar benden temin edebilirler. İmkanı olup gelebilen arkadaşlara şimdiden çok teşekkür ederiz. Gelmemek ayıp değil kınama kızma yok zorlama yok haberimiz olsun merakta kalmayalım yeter. Gönüller bir olsun . YER : Atatürk Orman Çiftliği - ParkCenter TARİH : 03.08.2013 SAAT : 21.00 Katılım zorunlu değildir tekrar belirtiyorum. Stickerları yanıma alıcam isteyen arkdaşa buluşma esnasında uygulayacağız. Fotoğraf makineisni unutmamaya çalışacağım. Yer katılacak arkadaşlara ters gelebilir ama bir fikir çıkmadığı için malum ramazan ayında cumartesi heryer fıkır fıkır kaynar parkcenter da buluşur yer bulursak orada bulamazsak başka bir noktaya geçeriz. Semaveri yanıma alacağım ama orada izin vermeyebilirler. Eğer olursa piknik alanına gireriz. Katılım Listesi; -Alicilik -blacke4gle -ibrahim.kut -elsoberano -muntehaozen -s.seckin Yer ve zaman tam olarak belirlendiğinde önceden oluşturduğum bilgi dizininden ankara üyelerine mesaj atacağım. Eğer ankara üyesi olup bilgilerini paylaşmamış kişiler varsa lütfen buraya tıklayarak bilgilerini girsinler . Düzenleyen Alicilik - 02 Ağustos 2013 Saat 03:44 |
|
impact
BÖLGE TEMSİLCİSİ İZMİR İL TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 26 Temmuz 2012 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1504 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Ankara ister artık bir buluşma cidden baya oldu..
|
|
gokha_nn
1. Vites Kayıt Tarihi: 03 Mayıs 2013 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 131 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
ankaradaysa ben varım
|
|
Siz Uğraşın Jantla Yayla bu çocuk gazlıyor GTİ'la :)
Peugeot 106 GTI (2000) Black Edition |
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
|
elsoberano
4. Vites Kayıt Tarihi: 09 Şubat 2012 Konum: Ankara Trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2517 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı elsoberano
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
tarihe göre bende gelmeye çalışırım
|
|
307 2.0 xsi BİZE HER YER TRABZON
|
|
serkan719
2. Vites Kayıt Tarihi: 29 Aralık 2012 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 410 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı serkan719
|
bende gelirim
|
|
Alicilik
5. Vites Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
peki beyler cuma cumartesi akşama ne dersiniz ?
|
|
muntehaozen
1. Vites 30 - Kasım - 1991 Kayıt Tarihi: 07 Haziran 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 34 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı muntehaozen
|
Cumartesi akşam gibi cuma akşamı misafirim olabilir ama oda belli değil :(
Ama her iki türlüde gelmeye çalışacağım uzun zaman oldu...
|
|
2010 Peugeot 308 1.6 AUTO6R HDI Premium
|
|
muntehaozen
1. Vites 30 - Kasım - 1991 Kayıt Tarihi: 07 Haziran 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 34 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı muntehaozen
|
Belli oldu cuma akşamı davetliyim sanırım yetişemem.
Cumartesi akşamı olursa süper olur.
|
|
2010 Peugeot 308 1.6 AUTO6R HDI Premium
|
|
gokha_nn
1. Vites Kayıt Tarihi: 03 Mayıs 2013 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 131 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
c.tesı olursa daha rahat olur gıbı
|
|
Siz Uğraşın Jantla Yayla bu çocuk gazlıyor GTİ'la :)
Peugeot 106 GTI (2000) Black Edition |
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
beyler pazartesine kadar rusya ya gidiyorum malesef çayımı rusyada içicem :D
sizde gelin desem yarın uçuyorum hava alanında buluşalım :D
|
|
blacke4gle
1. Vites Kayıt Tarihi: 09 Ekim 2012 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 139 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı blacke4gle
|
Ben katılırım çay içmeye işten çıktıntan sonra :)
|
|
Alicilik
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
İbrahim abi hayırlı yolculuklar dilerim. Git gel yine görüşürüz.
Cumartesi herkese uygun mudur ? |
|
blacke4gle
1. Vites Kayıt Tarihi: 09 Ekim 2012 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 139 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı blacke4gle
|
Benim için cumartesi uygundur :)
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
1 hafta erteleseniz ne olursan ki?????
arkadaşlar doğu ve batının aynı yerde olduğu oruç tutmak isteyenlerin 23 saat oruç tutabildiği teravi namazının kılınamadığı bir şehir burası Sankt Petersburgg Düzenleyen ibrahim.kut - 26 Temmuz 2013 Saat 23:23 |
|
Serkan
5. Vites Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
İbrahim Kut Rusyadan bildiriyor :)
|
|
Alicilik
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Beyler kusura bakmayın sınavdan dolayı ilgilenemiyorum. Üstüne ramazan telaşı girince tatlı bir bela oluyor :D
Haftaya daha rahatım yer ve gün belirleme konusunda daha ciddi davranmaya çalışacağım. |
|
s.seckin
2. Vites Kayıt Tarihi: 13 Temmuz 2013 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 479 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
belirlesekte yeni üyelerle eski üyeler tanışşak kaynassak bi :)
|
|
2006 307 1.6 HDİ ŞEYTAN KIRMIZI ;)
|
|
blacke4gle
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı blacke4gle
|
Gelemeyecek filan varsa sorun değil, Önümüzde ki haftada uygundur benim için :)
|
|
AhmetErsin
1. Vites Kayıt Tarihi: 14 Temmuz 2013 Konum: Mersin Durum: Aktif Değil Mesajlar: 58 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı AhmetErsin
|
Bayram öncesi 6-7 ağustos gibi düşünülebilir ise Mersinden katılabilirim :)
|
|
En Lüks Araç Sana hitap edendir...
|
|
Yanıt Yaz | Sayfa 123> |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |