![]() |
|
Fikirlerinizi bekliyorum :) |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
volkanC2 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Şubat 2013 Konum: Bahçelievler Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1743 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 11 Temmuz 2013 Saat 09:38 |
Aracımdaki fiber tamponları ve marşpiyelleri ilerleyen günlerde çıkarıp orjinal tampon taktırmayı planlıyorum. Ancak kafama takılan bazı şeyler var bunlar için fikirlerinizi öğrenmek istiyorum. benim aracın arka tarafı ön tarafa göre daha aşağıda kafama takılan en büyük soru işareti bu. sizce arka torsiyon mu kaldırılmalı yoksa ön yaylar mı kestirilmeli? hangisini yaptırmak daha doğru olur? yayları kestirmek araca zarar verirmi yoksa sadece göze mi hitap eder? arkayı kaldırdığımı düşünüyorum araba leylek gibi kalırmı havada? bu konularda tecrübelerinizi ve fikirlerinizi bekliyorum. Ayrıca arka torsiyon için ustam 100 lira ben alırım gerekirse 100 lirada tornacıya veririz diyerekten 200 lira fiyat verdi bunuda belirteyim.
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
hocam ön ve arka tamponları orjinal hale getir önlere 3,5 yay koy orjınal yaylarını ketirme almaya kalksan spor yaydan pahalı bence öne yay koyacaksan torsiyonu kaldırma sonucta 106 bu yüksek güzel durmaz spor yayda yol tutusunuda etkiler farkı görürsün yinede secim senin ama ön ve arka tamponlar kesinlikle orjinal haline getir farkı sende göreceksin zaten..
|
|
![]() |
|
volkanC2 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Şubat 2013 Konum: Bahçelievler Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1743 |
amacım tamponları orjinal hale getirmek zaten, 5 aydır birtürlü niyetlenemedim ama artık canıma tak etti beğenmiyorum içime sinerek binmiyorum arabama böyle. Ben yayları kestirmek diyorum tabi ama işin ayrıntısını bilmediğimden :) 3.5 yay taktırırım öneriyorsanız. sizlerin bu konularda bilginiz çok fazla o yüzden konuyu açma gereği duydum. spor yay yol tutuşunu olumlu yönde mi etkiliyor. ve marşpiyelide sökmeliyim sizce ben orjinal tamponlarla kötü duru diye düşündüm ama yine fikir almak isterim sizlerden
|
|
![]() |
|
![]() |
|
şimdi 3.5 cm takarsam mı 5 cm takarsam mı daha alçalacak ? ve aşağı yukarı bu yayların fiyatları ne civardadır yedek parçacıdan herhangi bir spor yay alınabilir mi? gibi sıkıcı sorular sormaya devam ediyorum :)
|
|
![]() |
|
![]() |
|
teşekkür ederim :) en uygunu FK markalı olanlar en dandiği de odur muhtemelen ama onlardan almayı düşünüyorum şimdilik :) tamponlar boya yaylar falan derken bayağı masrafım olacak :( Birde şimdilik son soru :) 3.5 cmlik yay taktığımda aracım şuanki görünümünden 3.5 cm aşağı mı inecek kesin olarak?
|
|
![]() |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |