![]() |
|
Araba seçimi , yardım :) |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
semus ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Eylül 2012 Konum: muğla Durum: Aktif Değil Mesajlar: 253 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 20 Mart 2013 Saat 15:28 |
Abilerim,arkadaslarım herkese merhabalar.. Honda Civic 2008 model otomatik elgance aracımız var. Onu 37 bin liraya satmak üzereyiz. Onun yerine yeni bi araç almayı düşünüyoruz.
Sizlere danışacagım konu şu; 40 000 - 45 000 tl arası,otomatik vites,(lpg veya dizel) araç önerileriniz ne olabilir bize ? fikirleriniz önemli herkesin bi fikrini alabilirsem çok mutlu olurm.. :) teşekkürler şimdiden
|
|
![]() |
|
Aziz ![]() BÖLGE TEMSİLCİSİ ![]() ![]() KOCAELİ İL TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 09 Ekim 2012 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3814 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Çok kapsamlı bir soru olmuş şimdi,
Seçenek sunsaydınız? Yada bence japondan vaz geçme :) toyotada olabilir. yine honda da
|
|
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
|
![]() |
|
semus ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Eylül 2012 Konum: muğla Durum: Aktif Değil Mesajlar: 253 |
seçenek yok aklımızda hocam :) yeniliklere açığız :D
sadece herkesin bi fikrini öğrenmek istedim,kim ne önerir diyerekten bi fikir oluşturmak istedim aklımda :)
|
|
![]() |
|
Aziz ![]() BÖLGE TEMSİLCİSİ ![]() ![]() KOCAELİ İL TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 09 Ekim 2012 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3814 |
İyi o zaman, Ben olsam corolla alırdım. 1.6 tüplü 2012
bulunursa pejo 508 de olabilir :)
|
|
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
|
![]() |
|
teşekkürler öneriniz için,corolla düşünülebilir :)
|
|
![]() |
|
umut_25 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Aralık 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 325 |
Ya usta ben sana daha farklı bir şey sorayım. Senin satmayı düşündüğün aracı ben çok beğeniyorum. Muhtemelen seneye alıcam. Otomatik olur mu bilmem ama elegance olacağı kesin. Sen aracından memnunmuydun olumlu ve olumsuz yönlerini yazarmısın sana zahmet
|
|
![]() |
|
hocam yakıt dışında arabadan hiç bir sıkıntım olmadı. spor,oturaklı,lüks,konforlu.. yani dört dörtlük bir araba.. alacaksan gözün kapalı alabilirsin,passat gibi de değil piiyasada temizi çok rahat bulunuyor..
|
|
![]() |
|
hocam otomatiği bulunmuyor o fiyata malesef :) bizede otomatik lazım
|
|
![]() |
|
pusutr ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Şubat 2013 Konum: Hatay Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1083 |
+206 ![]() |
|
![]() |
|
fatihgg ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Ocak 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 857 |
pt aılesınde yanlıs anlasılmasın
![]() ![]() |
|
2003 307 1.4
2008 Leon |
|
![]() |
|
bysarsıntı ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Şubat 2013 Konum: manisa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 190 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı bysarsıntı
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
i30 da düşünülebilir hocam...
|
|
2001 206 XT 1.6 16V
Önünü Görmeden Sollama Eve Acı Haber Yollama... |
|
![]() |
|
SDYMZ ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Şubat 2013 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1440 |
308 de hiç fena değil bence
|
|
2005Model 206XT 1.4Hdi SUNROOFLU (2012-2014)
2009Model 308SW 1.6Hdi |
|
![]() |
|
teşekkür ederim arkadaslar , hepsine bakacağım ..
|
|
![]() |
|
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
Hocam kısa zaman önce ben de auris aldım.
Dış tasarımı i30 a çok benzetiliyor ama içi tamamen farklı. Güçlü duruyor araba. 2 günde 150km yaptım çok keyifli. Yakıt olarak honda dan az olacağı kesin ben dizel kullanıyorum rodaj süresince sakin kullanıyorum 5.8 ortalama. M/M şanzuman baya keyfili. Benzinli tam otomatikleride baya iyi deniyor MultiDrive S diye geçiyor şanzuman 1.6 benzinli motorlarda çıkıyor. Şuan 51bin tl ama almak istediğinizde 3bine kadar indirim yapıyorlar. |
|
![]() |
|
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
308 sportium auto6R e-hdi cam tavan+xenon paket alacaktık ama direkten döndük. Yeni kasa gelecek artık eskileri 5 ay sonra 6-7bin aşağı satarlar. |
|
![]() |
|
ali hocam şu aurisleri bir inceleyeyim ben :)
|
|
![]() |
|
Kesinlikle ve keisnlikle araçları test edin. Aklınızda ne varsa sorun. Durunca stop eden marş ve hız sabitleme yok ama araç çok kaliteli. Toyota gücünden ve kalitesinden ödün vermiyor. Bunlar benim araştırmalarımda gördüğüm yoksa alman araçlarının fanatiğimdir normalde. Keşke ankara da olsanız aracı detaylı incelemeniz için yardımcı olurdum. |
|
![]() |
|
burda da toyota servisi var hocam,bu kadar övdüğünüze göre vardır bişeyler mutlaka gidip test edeceğim :)
|
|
![]() |
|
impact ![]() BÖLGE TEMSİLCİSİ ![]() ![]() İZMİR İL TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 26 Temmuz 2012 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1504 |
bence o paraları verecekseniz üst segmenten araba almak daha mantıklı bence insignia güzel bir seçim olur..
|
|
![]() |
|
cerci07 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Eylül 2008 Konum: FR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 958 |
ben almandan yanayim o fiyata a3 sportback yada 1 serisi bulabilirsin insignia larin benzinlerini bilmem ama dizellerine yanasmayin 307 ler kadar problemli bir seri bende bir zamanlar dusunmustum son anda korkudan vazgectim
|
|
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |