|
3.Kıbrıs buluşması (Ön Hazırlık) |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 25 Ocak 2013 Saat 23:35 |
Sevgili kardeşlerim, uzun bir ara geçti sizlerden ayrı.. Mart sonu gibi tekrar toplanmayı planlıyorum.. Her geçen gün büyüyen p.t. kıbrıs ailemiz için daha eğlenceli güzel bir gün olması dileğiyle.. Kısaca aklımdaki fikirlerimi paylaşayım önceden, cumartesi gecesi toplanabiliriz ve pazar gününü de kapsayacak şekilde mükemmel bir gün geçirmeyi düşünüyorum hep birlikte.. Görüşmek üzere.. Düzenleyen cigdemilker - 25 Ocak 2013 Saat 23:51 |
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Bu arada birkaç video daha paylaşacağım bu mekanımız için.. Birkaç değişiklik yaptıktan sonra ileriki zamanlarda huzurlarınıza sunarım.. İyi geceler herkese..
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
volkan22
1. Vites Kayıt Tarihi: 22 Aralık 2010 Konum: kibris Durum: Aktif Değil Mesajlar: 279 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Bu etkinlikte sizlerle beraber olmaktan cok memnun olacagim arayi sogutmayalim tam gaz devam peugeotturkey ailesi sabirsizlikla bekliyorum kibrista bulunan arkadaslarimiz ve forum uyeleri desteginden dolayi tesekkurler iyi ve kazasiz gunler dilerim herkeze...
|
|
2000/Peugeot 306 Cabrio /2.0 16v benzin /silver
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Kardeşimm.. Bir yer daha var aklımda onu da paylaşacağım yakında.. Bu gösterdiğim yer ve diğer bahsini ettiğim yerde on numara bizi bizden başka kimse duyamaz.. Özledim laaaa
|
|
volkan22
1. Vites Kayıt Tarihi: 22 Aralık 2010 Konum: kibris Durum: Aktif Değil Mesajlar: 279 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Sagolasin hersey icin . Sabirsizlikla bekliyorum
|
|
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
bahsettiğim diğer yerin fotoğraflarını hazırladım birazdan onları yayınlayacağım..
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(1)
|
http://cigdemilker.blogspot.com/2013/01/gemikonag-goleti-cnc-bakr-maden-hamam.html
buyrun..
|
|
volkan22
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
yer on numara tesekkurler.
|
|
|
|
EErgul
1. Vites Kayıt Tarihi: 16 Haziran 2012 Konum: Kıbrıs/Kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 345 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
hadi bakalım takipteyiz magosa ekibi olarak İlker başkan :) gelsin bir vurgun daha
|
|
206 CC 1.6 16V 110 HP Roland Garros
2004 Model |
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Bu aralar yoğunum iş güç meselesine.. İlk fırsatta yine birlikte olacağız.. İşin gücün hafifleyeceği dönemi bende bekliyorum.. |
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |