![]() |
|
BAS ÇOK SES YOK |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
mayday06 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Aralık 2012 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 84 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 07 Ocak 2013 Saat 12:35 |
merhaba arkadaşlar.teyp orjinal edison mono bas amfisi pioneer 1400 wat çift bobin bas süper zıplıyo araba durulmuyo,for x 1600 wat 150 rms hoparlörlerde ayriyetten 4 kanal amfi bağlı.ön ve kapılar doğrudan teybe bağlı.önlerde focal 207 ifp var arka kapılarda pioneer.soruma gelince sesi yükselttiğimde ses azalıyo anlaşılmazhale geliyo müzik.ovallerden verim alamadım sanırsam.bi teypçi ovalleri değiştir dedi.biri teybi pioneer sony gibi amfi çıkışlı al dedi.kafam karıştı.uzman birinden yardım bekliyorum.
|
|
ÇALIŞIYOSA KURCALAMA
|
|
![]() |
|
outlaw ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Kasım 2012 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2010 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Sony pioneer gibi subbass çıkışlı teyplerden daha fazla verim alabilirsin .
birde teypte bass tizz ayarını yapmayı dene.
|
|
SHQIPTAR
1998 106 xs 1600 cc Laguna lip omp kule gergisi GTI jant 185/50/14 toyo proxes t1r |
|
![]() |
|
mayday06 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Aralık 2012 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 84 |
yaptım ama faydası olmuyo pek.
|
|
ÇALIŞIYOSA KURCALAMA
|
|
![]() |
|
Burak ![]() MODERATOR ![]() ![]() P.T FORUM MODERATOR Kayıt Tarihi: 16 Ekim 2012 Konum: İstanbul Eyüp Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5330 |
tesisatı baglayan kişiyle görüş yenıden ayarlasın yada amfin kaldırmıyo gibi bişeyler olabilir bence
|
|
Zalım Quik Oyun Bozan ...
|
|
![]() |
|
çift amfi var ovaller iyi deyil dediler
|
|
ÇALIŞIYOSA KURCALAMA
|
|
![]() |
|
ovalleri ben netten almıştım teypçi burda başka markalarla deneyelim farkı göreceksin dedi.ovaller hakkaten kötümü forx 1600 watt ?
Düzenleyen mayday06 - 07 Ocak 2013 Saat 14:29 |
|
ÇALIŞIYOSA KURCALAMA
|
|
![]() |
|
istanbullu-3885 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Şubat 2013 Konum: Esenyurt Durum: Aktif Değil Mesajlar: 69 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı istanbullu-3885
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Ses Amfisinin Wattnı Yükseltmeyi Dene Abi Birde Midlerin Karışık Olduğu İçin Dengelemiyoda olabilir Amfin Kaldırmıyor Olabilir Aynı Sorunu Bende Yaşamıştım.
|
|
Peugeout 307 SW 2005 Model 1.6 HDİ 110 HP
|
|
![]() |
|
cerci07 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Eylül 2008 Konum: FR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 958 |
teybi degistirrrrrr
|
|
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
Ovaller zaten bas yoğunlukludur.
Anladığım kadarıyla kapılardaki componentlerin amfiye bağlı değil.Daha doğrusu component değil.Coaxial. Bu durumda ses yükselince coaxial boğulur,ovallarde bass çoğalır.Zaten subların verimli olunca her yer bass olur. Verimli ses almak istiyorsan araçtaki ses sistemin şu şekilde olmalı. Ovalleri kaldır.Önlere en az 70 rms arkalara da 50 rms component bağlı.Teybin amfi çıkışlı olsun.Her kanala en az 50 watt gitsin. componentleri stereo amfiye,bassları da monoya sürersin 2 amfide. Ayrıca kablolama önemli , aküden amfilere 2 ga kablo çekmen lazım. |
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
anladım kadarıyla sen tesisatı arkaya kurmuşsn ovaller basslar arkada olduğu için tis alamıyoorsn muhtemelen ön kapı kollarıda orjişnal ve amfiden güç vermemişsin arkaya ve öne mid alırsan amfiye girersen ses ortalanır ve çok aşırı farkeder ovallerden tis alamassın zaten yüklenirsen yakarsın
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |