|
301 Allure Test Sürüşüm (Video ve Foto) |
Yanıt Yaz | Sayfa 123> |
Yazar | |||
Serkan
5. Vites Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 02 Aralık 2012 Saat 15:54 |
||
Nerdeyse ilk çıktığı günden beri 301'i takip ediyorum daha önce access ve active modellerini incelemiştim fakat iç dizaynı ve özellikle ön konsolunu beğenmemiştim.Bugün ikitelli Mepa Otomotivde Allure modelini inceleme ve test sürüşü yapma imkanı buldum, öncelikle aracın ön konsolu access ve active modelinden çok farklı, dijital kliması, dijital bilgi ekranı ve usb bluetooth bağlantılı teybi aracın havasını tamamen değiştirmiş, Piano black konsol ve iç kapı kollarıda gayet hoş.
Araç tam bir aile arabası diz ve baş mesafesi mükemmel, arka yolculara çok ferah ve geniş yolculuklar sunacaktır, aynı şekilde bagajda çok geniş, koltuk arkalarına yetişmek nerdeyse imkansız. Bizim böyle bir sedan araca kesinlikle ihtiyacımız var. Eşimde arka yaşam alanına hayran kaldı. Sürüş keyfide gayet güzel direksiyonu, vites geçişleri gayet rahat, motor performansıda başarılı, ses izalasyonu malesef çok başarısız motor sesini nerdeyse benim 206 kadar içeri alıyor, kaput kapağında keçe kullanılmamış, enjektörlerin üzerini kapatan herangi bi kapakta yok, kaput keçesi haricen takıllıyormuş ama sese ne kadar etki eder bilinmez. Sonuç olarak 41-42 bin liralık fiyatı ile fiyat performans açısından alınabilecek en iyi araçlardan biri, yakın zamanda sahip olma planları yapıyorum. (Tek engel eşimi kandırabilmek.) İlgisinden dolayı Özgür Bey'e çok teşekkür ederim. Videoyu eşim çekti fazlasıyla amatör bi çekim olmuş Fotolar Access modelinden bir kaç foto |
|||
fTh206
2. Vites 15 - Haziran - 1991 Kayıt Tarihi: 29 Nisan 2011 Konum: İstanbul/Şişli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 652 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
Bende geçen galeride inceledim kullanmadım ama ben peugeot arabalarını gerçekden çok severim normalde fakat 301 rezalet ötesi olmuş ne iç dizaynı güzel ne dış ve çok fazla plastik aksam kullanılmış o fiyatlara alınabilcek daha güzel araçlar var mesela 308 veya ikinci el full+full golf,vb ama tabi yinede zevk meselesi beyenen alıyo biniyo bişey diyemem
|
|||
HONDA CİTY 1.4 ES
İ-VTEC 2010 CVT OTOMATİK |
|||
Serkan
5. Vites Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
Hocam access veya active'i incelediyseniz iç dizaynı gerçekten berbat ama allure benim hoşuma gitti, dış dizaynıda bence hoş, tabiki 308 çok daha iyi ama hem fiyat farkı var hemde birisi sedan birisi hatcback, evli ve çocuk olunca ihtiyaçlar değişiyor, rahatlık ve genişlik daha ön plana çıkıyor. bide memleketten uzak olunca her yaz yaklaşık 4 bin km yol yapınca 308'den ve golfden daha mantıklı geliyor.
|
|||
volkan_uysal
1. Vites Kayıt Tarihi: 29 Temmuz 2010 Konum: Düzce Durum: Aktif Değil Mesajlar: 356 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı volkan_uysal
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
||
Bu paraya Fiat Punto için full versiyonu test edin derim.
|
|||
307 XT 1,6 110 BG / 81 BF 307 |
|||
Serkan
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
Hocam neden 301 düşündüğüm 1 üstteki mesada yazıyor, hatcback araba alacak olsam 206'mı hiç değiştirmem en az 5 sene daha binerim
|
|||
fTh206
2. Vites 15 - Haziran - 1991 Kayıt Tarihi: 29 Nisan 2011 Konum: İstanbul/Şişli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 652 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
Anlıyorum sizi eğer sedan düşünüyosanız yeni kasa honda city'de tavsiye ederim şuan ben kullanıyorum yeni aldım 206'mı satıp gayet memnunum ve iç ferahlık olarak konfor olarakda 301'den bir adım önde oldunu düşünüyorum tabi yinede zevk meselesi karışmakda istemem
|
|||
HONDA CİTY 1.4 ES
|||
Serkan
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(1)
|
||
Dizeli varmı honda city'nin yok diye biliyorum ama emin değilim
|
|||
fTh206
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
Yok malesef honda dizel üretmiyo fakat yeni yeni gelmeye başladı civic'lerde falan ama yakıtı okadar fazla değil benimki otomatik mesela bir depo ile 650 km rahat gidiyo sakin kullanımda ve düz viteslerde bu oran dahada artabilir.
|
|||
HONDA CİTY 1.4 ES
|||
fTh206
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
|
|||
HONDA CİTY 1.4 ES
|||
Serkan
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
Dizele alıştık biz benzinliye binmek zor gelir, bide kısa mesafede çok kullanıyorum iş yerim 4 Km dizel bile bu mesafede çok yakıyor benzin daha çok üzer, gerçi uzun vadede düşünüyorum yaz tatiline (ağustos-eylül) kadar zaman var, bakalım belki o güne kadar gelir Honda city dizel
|
|||
Serkan
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
Yok hocam lpg hiç düşünmem benzin, gerekirse veririm benzin parasını ama lpg taktırmam |
|||
Serkan
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
Eyvallah Salih hocam, şimdilik acelem yok geniş geniş bakıp karar vercez, şimdiki 206'mdan çok memnun olduğun için ağırlık yine peugeot olacak ama alternatifleride inceleyeceğim
|
|||
Serkan
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
Amin hocam, cümlemizin inşallah,saygılar benden
|
|||
aknard
1. Vites Kayıt Tarihi: 13 Mayıs 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 289 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
aracın ses yalıtımı nasıldı önceki dizel modellere göre? (206,307 vs)
|
|||
Serkan
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
Hocam ilk mesajdada yazdığım gibi motor sesini içeri çok alıyor, kaput keçesi ve motor kapağı falan yoktu, kaput keçesi eklenebiliyormuş ama sesi ne kadar keser bilmiyorum, rüzgar sesi konusunda iyi rüzgar sesini pek almıyor. 307 dizel hiç kullanmadım,nerdeyse 206 kadar motor sesi alıyor içeri ama benim 206'da motor kapağı var. 308'le kıyaslarsak baya ses alıyor. |
|||
aknard
1. Vites Kayıt Tarihi: 13 Mayıs 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 289 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
arkadaşın da dediği gibi aceleye gelicek bi konu değil ve allure haricinde rakiplerinin önüne geçirecek üstünlükler göremedim. Hatta allure dışındaki modeller clio symbol ün biraz daha yakışıklısı olmaktan öteye gitmiyo gibi..
tecrübelerinizi paylaştığınız için teşekkürler
|
|||
Serkan
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
Evet hocam allure ile access arasında iç dizayn olarak çok fark var, dijital bilgi ekranı, dijital klima, piano black konsol ve kapı kolları deri direksiyon simidi kolçak gibi özellikler var. access'i kesinlikle düşünmem, söylediğiniz gibi clio symbolden pek farkı yok, genel olarak bakarsak bu fiyata rakibi çok ama sedan olarak bence rakiplerinden bir adım önde,hatchback arabalar benim ihtiyacımı karşılasa hiç bakmam bile 301'e,ama 206'da sıkış pıkış seyahat etmekten bıktık artık.
|
|||
Buğra
3. Vites TRAKYA BÖLGE TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 17 Kasım 2011 Konum: Tekirdağ/Merkez Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2325 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
hocam benimde dikkatimi motor kapağının izolasyon malzemesinin olmaması çekti. yani o şekildemi satıyorlar bu aracı. keçeyi isteyince üste paramı ödeniyor?
|
|||
2005 model
206 1.4 hdi panoramic |
|||
Burak
MODERATOR P.T FORUM MODERATOR Kayıt Tarihi: 16 Ekim 2012 Konum: İstanbul Eyüp Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5330 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
bu seneki autoshow da sadece civic modelinin dizelini tanıttılar diye hatırlıyorum city nın dizelini ben göremedım yada hatırlamıyorum . Bu araba fuarda benımde çok ilgimi çekmişti ama daha iyide olabilirdi bence direksiyon simidi daha ayrı bir havada güzel olabilirdi allure için degermı degmezmı bişey diyemem ama diger paketleri için sınıfta kalıcam bir model diye düşünüyorum ben 301 için.
|
|||
Zalım Quik Oyun Bozan ...
|
|||
aknard
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
motor keçesinin opsiyonel olduğu ilk araç olma özelliğine sahip galiba :)
|
|||
Yanıt Yaz | Sayfa 123> |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |