![]() |
|
Sizce pert mi? |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123> |
Yazar | |
cnrars ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Ocak 2010 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 372 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 15 Kasım 2012 Saat 13:07 |
Arkadaşlar bu sabah Protokol yolundan atatürk bulvarına doğru giden alt geçitten çıktım ve trafikte beklerken köprünün altından hızlı gelen bir yeni mondeo duramadı ve arkadan çarptı. Mondeo' nun on kısım çok kötü, benim de arka taraf resimdeki gibi. Aracım çalışmıyor, çekici geldi ve Göral' a gittim, 7000-TL ortalama hasar çıkardılar, bagaj içinde ki havuz tamamen eğilmiş, motor kulakları koptu galiba, eksoz yerlerde, sağ sol arka çamurluklar eğik, bagaj kapağının durumu belli. Göral aracınız pert olabilir dedi, sizce ne olur? Aracın resimleri : Düzenleyen cnrars - 15 Ocak 2013 Saat 11:13 |
|
![]() |
|
gngburak ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Şubat 2012 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 636 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
büyük geçmiş olsun
cana geleceğine mala gelsin sanırım pert olmaz
aldığım aracı araştırdığımda aşşağı yukarı böyle bi hasar varmış ama pert değil
tekrar geçmiş olsun
|
|
www.gngtasarim.com
|
|
![]() |
|
cnrars ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Ocak 2010 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 372 |
göral tahmini 9500-tl hasar çıkardı, zaten 18 bin lira kasko değeri var aracın, servis pert olabilir, ekspere bağlı dedi
|
|
![]() |
|
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
Geçmiş olsun hocam, pert değil gibi görünüyor 7.000 tl için perte çıkaracaklarını sanmıyorum,
|
|
![]() |
|
yapıldığını varsayarsak satmada zorluk çekeceğim kesin :( peki sizce yapılırsa problem çıkar mı sonradan, bir de motor çalışmıyor, neden anlamadım
|
|
![]() |
|
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
Malesef satarken zorluk çekersiniz millet artık boyaya değişene iyice takmaya başladı, iyi bir işçilikle problem çıkarmaz, motorun çalışmaması hakkında hiçbir fikrim yok,
|
|
![]() |
|
fTh206 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 15 - Haziran - 1991 Kayıt Tarihi: 29 Nisan 2011 Konum: İstanbul/Şişli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 652 |
Geçmiş olsun 7bin Tl için perte çıkmaz benimde önceki aracımda 7.500 tl lik hasar gözüküyodu pert değildi hasarlı olarak gözüküyo ve satarkende pert olmadığı sürece pek sorun yaşamazsınız ben sattım daha 1 ay önce ancak kafama takılan bir soru var masrafı karşı taraf karşılıcak demi
Düzenleyen fTh206 - 15 Kasım 2012 Saat 13:44 |
|
HONDA CİTY 1.4 ES
İ-VTEC 2010 CVT OTOMATİK |
|
![]() |
|
Burak ![]() MODERATOR ![]() ![]() P.T FORUM MODERATOR Kayıt Tarihi: 16 Ekim 2012 Konum: İstanbul Eyüp Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5330 |
Çok geçmiş olsun..
|
|
Zalım Quik Oyun Bozan ...
|
|
![]() |
|
evet zaten polisin yanında oldu kaza, ben bekliyordum, hareket halinde değildim, arkadaki araç kaptırmış köprü altından çıkarken köprünün başını göremedi ve vurdu, iki tarafında kaskosu var, karşı tarafın kaskosu karşılayacak hasarı. |
|
![]() |
|
bana da öyle geliyor, zaten servis hasarı görünce bagaj değişecek kesin, sağ sol çamurluklar değişir, bagaj içinde ki halının altında havuz gibi birşey varmış, o zaten bayağı yamulmuş sağı solu, o da değişmesi lazım dedi, hal böyle olunca eksper arabanın değeri ne ki bu kadar hasar ödensin der ve pert olur galiba dedi :( Bu arada üzerindeki jant lastik kasko yapılırken yoktu, bunlar bende daha önce vardı eğer pert olursa bunlar alsam eski lastikleri taksam olur mu?
|
|
![]() |
|
Servisle konuş eksper gelmeden jantlarını değiştir perte çıkarsa yazık olur jantlara
|
|
![]() |
|
Mesut48 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Ekim 2012 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1010 |
Geçmiş olsun Allah beterinden korusun.
Tahminim aracınız pert olmayacak,eksper parçaları tedarikten yani kendi bünyesinden temin edip onarımı yaptıracaktır.Geçmiş olsun tekrar.
|
|
__B0DRUMLU__
|
|
![]() |
|
reddevil ![]() 1. Vites ![]() ![]() 04 - Ekim - 1980 Kayıt Tarihi: 21 Mart 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 6 |
bir sigortacı olarak aracınız yetkili serviste bu rakamlarla sigorta şirketi onartmaz perti daha makul olacaktır.Kaldı ki aracın piyasa değerine göre dikkate alındıgında pert olasılıgı daha yuksek
geçmiş olsun
|
|
ReD DeViL
|
|
![]() |
|
evet bana da öyle geliyor. aracın piyasa değerli 30-35 bin civarında olsa 7-8 bin TL lik hasar sigorta şirketi tarafından düşünülebilir, ama piyasa değerinin hemen hemen yarısı kadar bir masraf sigorta şirketi açısından olumsuz karşılanır gibime geliyor. Peki eksper pert olsun derse ben de istemem dersem başka yerde yaptırabilir miyim?
|
|
![]() |
|
Buğra ![]() 3. Vites ![]() ![]() TRAKYA BÖLGE TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 17 Kasım 2011 Konum: Tekirdağ/Merkez Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2325 |
öncelikle geçmiş olsun. ben permi değilmi anlamam ama her ne olursa olsun. bu çektirdiğin resimleri sakla, satarkende böle bi kaza olduğunu daha fazlası olmadığını ispatlama şansın olur. sorgulamada pert dahi çıksa resimleri gösterdinmi satman kolay olur diye düşünüyorum.
|
|
2005 model
206 1.4 hdi panoramic |
|
![]() |
|
berk2309 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 23 - Eylül - 1989 Kayıt Tarihi: 02 Ağustos 2010 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1509 |
motor calısmaz cunku kaza esnasında pejolarda benzın kesılır akunun arka tarafında yanlıs hatırlamıyosam kırmızı tuş olcak ona basmanız gerek
|
|
"307 XT PREMİUM 1.6 16v 2005" Aslanın duruşu yeter!!!
|
|
![]() |
|
reddevil ![]() 1. Vites ![]() ![]() 04 - Ekim - 1980 Kayıt Tarihi: 21 Mart 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 6 |
Dediğinizde haklısınız muhtemel aracınızın değerini 15-16,000 gibi değerlendirirek pert yolunu seçeceklerdir.
aracınız sizin istediğiniz yerde yaptırmak yasal hakkınız.Sigorta şirketi pert eder siz yetkisiz bir serviste daha uygun maliyetlerle yaptırılabileceğini belirtirseniz bunu olumlu karşılarlar bu sorun olmaz.
|
|
ReD DeViL
|
|
![]() |
|
Peki, sigorta şirketinin eksperi geldi baktı diyelim, dedi ki bu araba pert, astarı yüzünden pahallı dedi. Bu durumda artık aracı canımın istediği yere de yaptırsam, zaten ödemesini karşı tarafın sigorta ya da kaskosu mu karşılayacak ve sigorta şirketinin belirlediği hasar tutarı kadar pert diye mi not düşülecek tramer kayıtlarına?
|
|
![]() |
|
berk2309 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 23 - Eylül - 1989 Kayıt Tarihi: 02 Ağustos 2010 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1509 |
o sızın kasko sırketınız cıkardıgı experın gozlemıne baglı tabıkı fatura olarakta yansıyabılır sadece meblag gozukur tramerde
|
|
"307 XT PREMİUM 1.6 16v 2005" Aslanın duruşu yeter!!!
|
|
![]() |
|
öncelikle siz kaskonuzda başvurdugunuz ıcın ve size arkadan çarpıldıgı ıcın çarpan arac %100 kusurlu.Şirketiniz ödediği hasarı karşı şirketin trafik sıgortasından rucu yolu ıle tahsıl edecektır.
Siz eğer aracınızı yaptırmak istiyor aynı zamanda tramerde hiçbir hasar kaydı gorunsun ıstemıyor ısenız kendı kaskonuz yerıne karsı aracın trafik sigortasına basvurur ve aracınızı özel serviste daha makul rakamlarla yaptırabilirsiniz.Hem aracınız yapılır hemde hasar kaydı tramerde gorunmez
ancak satarken bu ısten anlayan bır yerde ekspertız yapılırsa ortaya cıkar hasar durumu.
dıger konu ıse eksper yetkılı servıs rakamları ıle pert olur dedı sigorta şirketi ile görüşerek
raiç vesovtaj değeri arasındakı rakamın ödenmesini talep edersiniz ondan sonra istediğiniz yere aracınızı yaptırırsınız.Ama şirket arcınıza yine pert kaydı düşebilir .Bunu şirketinizle o aşamada mutlaka görüşmelisiniz
|
|
ReD DeViL
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |