![]() |
|
Döşeme |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | ||
GiTaRRa ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Kasım 2010 Konum: 106 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 725 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 23 Mayıs 2012 Saat 01:33 |
|
arkadaşlar döşeme yaptırmayı düşünüyorum sizce kılıf alıp takmakmı mantıklı?
yoksa deri döşeme mi mantıklıdır?
|
||
Peugeot 106 XR..
1 saat yürüsem 5 km bu sirada 2 sigara içsem 75 kuruş,75 bölü 5 desek km de 15 kuruş yakiyorum PuG gibi adamım.:) KONYA |
||
![]() |
||
ufuk91 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 30 - Ocak - 1991 Kayıt Tarihi: 09 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 921 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
deri döşeme mantıklı değil benden tavsiye yaptırma, kışın donar yazın yanarsın ve görüntüsü dışında bi işe yaramaz.
kılıf da yapma eğer imkanın varsa güzel bi kumaşla normal döşeme yaptır derim |
||
Roland Garros 2000 1.6 8v 90bg
|
||
![]() |
||
oguzhan29 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Mayıs 2010 Konum: GÜMÜŞHANE Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2352 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı oguzhan29
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
deriler arkadaşın dediği gibi görüntü yazın sıcak kışın soğuk hazır kılıfta alma döşemeciye git aracının ölçülerini ver beğendiğin kumaştan yaptır hem arabanın üstüne tam otursun hemde gönlünün istediği olsun |
||
PEUGEOT 206 SW HDİ X-LİNE(GRİ)2004 model
|
||
![]() |
||
herry ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Kasım 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3168 |
|
döşemelerin eskidiyse eğer, bence de kumaş yaptır, hatta orjinaline en yakın sekilde yapabilen ustalar var, çirkin olmaz merak etme. Deri işine gelince aynen yazın yanar sırtını dayayamazsın, kışın ise buz gibi olur oturamazsın, güzel görüntüdür sadece, yani ben simdi sonradan yapılan deriler icin konustum, fabrika cıkısı deriler nasıl yapılıyor bilemem belki içleri ona göre malzemelerle üretiliyordur. bunların haricinde, aksesuarcılarda satılan 50 tl ye kılıflar var hem koltuga bol geliyor hem de basit ucuz bir goruntu veriyor..
|
||
![]() |
||
ufuk91 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 30 - Ocak - 1991 Kayıt Tarihi: 09 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 921 |
|
yok hocam bende fabrika çıkışı deri var Roland Garros onda da aynı olay bu aralar oturamıyorum araca bindiğimde... |
||
|
||
![]() |
||
herry ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Kasım 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3168 |
|
hımm demek öyle, öğrendiğimiz iyi oldu wyvallah |
||
![]() |
||
GiTaRRa ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Kasım 2010 Konum: 106 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 725 |
|
aslında arkadaşlar koltuklarım eski değil tersi gayette temiz ancak çok toz çekiyor temizlemekten bıktım yanık dahi yok araç sıfır alınmış 1 yada 2 ay sonra kılıf takılmış 2 sahibiyim ben satmadanda sokulmuş ki belli yani temızlığınden.vazmıgeçsem acaba..
|
||
Peugeot 106 XR..
1 saat yürüsem 5 km bu sirada 2 sigara içsem 75 kuruş,75 bölü 5 desek km de 15 kuruş yakiyorum PuG gibi adamım.:) KONYA |
||
![]() |
||
|
hocam sorunsuz ve anlattığınız kadar temiz bir döşemeniz varsa neden böyle işlere girişiyosun :) bizim döşemelerin halini bi görsen ![]() |
||
|
||
![]() |
||
safrane23 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Kasım 2011 Konum: a Durum: Aktif Değil Mesajlar: 95 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı safrane23
|
Bu orjinal döşemelri söküp makinede yıkama şansımız varmı :))
|
||
http://img2.netcarshow.com/Peugeot-206_Sedan_2006_800x600_wallpaper_06.jpg
|
||
![]() |
||
dukenukem82 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 04 - Aralık - 1982 Kayıt Tarihi: 14 Ekim 2010 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 887 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı dukenukem82
|
Dosemeler cikiyor diye biliyorum az ugrasla cikar yerinden
|
||
pug 206 1.4 75 hp 8v 1999
zavoli sıralı lpg |
||
![]() |
||
|
aslında çıkarıp makinaya atacaksın döşemeleri, bol deterjan yumuşatıcı basıp bi güzel yıkayacaksın, ohh miss olur he, ama söküp takması iş bee üşendim =)
|
||
![]() |
||
_ali_ ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 13 Kasım 2012 Konum: Antalya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 241 |
|
Bende koltuk kılıflarını yıkamak istiyorum, yeni sayılır ama lekeli yerleri var birkaç. Kılıfı sökmek için önce koltuğu mu sökmek lazım acaba?
|
||
206 1.4 + LPG
|
||
![]() |
||
|
yok koltuk sokmeden çıkarabilirsiniz, koltugu one dogru cekin arkasından altıba bakın baglantı yerleri ipleri fln gerli elinize deniyerek sokebilirsiniz fakat dikkat edin yırtmayın bi yerini..
|
||
![]() |
||
pierson ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Aralık 2012 Konum: giresun Durum: Aktif Değil Mesajlar: 332 |
|
aracımın içinin temiz kokmasını istiyorum..döşemeleri neyle temizleyeblirim..yeni alınan araçlar kadar olmasa da araç kokusunu alabilri miyiz?
|
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |