Döşeme
Nereden Yazdırıldığı: Peugeot Turkey Fan Club
Kategori: PEUGEOT MODELLERİ (ARIZALAR VE ÇÖZÜMLERİ)
Forum Adı: Aracınız Hakkındaki Tüm Sorular
Forum Tanımlaması: Jant, Yay, Lastik Egzoz, Filtre, Ses Sistemi vb. araçlarınızla alakalı tüm sorunları paylaşabileceğiniz genel alandır
URL: https://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=23177
Tarih: 01 Ağustos 2025 Saat 12:36 Program Versiyonu: Web Wiz Forums 12.07 - http://www.webwizforums.com
Konu: Döşeme
Mesajı Yazan: GiTaRRa
Konu: Döşeme
Mesaj Tarihi: 23 Mayıs 2012 Saat 01:33
arkadaşlar döşeme yaptırmayı düşünüyorum sizce kılıf alıp takmakmı mantıklı? yoksa deri döşeme mi mantıklıdır?
------------- Peugeot 106 XR.. 1 saat yürüsem 5 km bu sirada 2 sigara içsem 75 kuruş,75 bölü 5 desek km de 15 kuruş yakiyorum PuG gibi adamım.:) KONYA
|
Cevaplar:
Mesajı Yazan: ufuk91
Mesaj Tarihi: 23 Mayıs 2012 Saat 01:42
deri döşeme mantıklı değil benden tavsiye yaptırma, kışın donar yazın yanarsın ve görüntüsü dışında bi işe yaramaz.
kılıf da yapma eğer imkanın varsa güzel bi kumaşla normal döşeme yaptır derim
------------- Roland Garros 2000 1.6 8v 90bg
|
Mesajı Yazan: oguzhan29
Mesaj Tarihi: 23 Mayıs 2012 Saat 09:42
deriler arkadaşın dediği gibi görüntü yazın sıcak kışın soğuk hazır kılıfta alma döşemeciye git aracının ölçülerini ver beğendiğin kumaştan yaptır hem arabanın üstüne tam otursun hemde gönlünün istediği olsun
------------- PEUGEOT 206 SW HDİ X-LİNE(GRİ)2004 model
|
Mesajı Yazan: herry
Mesaj Tarihi: 23 Mayıs 2012 Saat 10:50
döşemelerin eskidiyse eğer, bence de kumaş yaptır, hatta orjinaline en yakın sekilde yapabilen ustalar var, çirkin olmaz merak etme. Deri işine gelince aynen yazın yanar sırtını dayayamazsın, kışın ise buz gibi olur oturamazsın, güzel görüntüdür sadece, yani ben simdi sonradan yapılan deriler icin konustum, fabrika cıkısı deriler nasıl yapılıyor bilemem belki içleri ona göre malzemelerle üretiliyordur. bunların haricinde, aksesuarcılarda satılan 50 tl ye kılıflar var hem koltuga bol geliyor hem de basit ucuz bir goruntu veriyor..
|
Mesaj Tarihi: 23 Mayıs 2012 Saat 13:38
herry Yazdı:
döşemelerin eskidiyse eğer, bence de kumaş yaptır, hatta orjinaline en yakın sekilde yapabilen ustalar var, çirkin olmaz merak etme. Deri işine gelince aynen yazın yanar sırtını dayayamazsın, kışın ise buz gibi olur oturamazsın, güzel görüntüdür sadece, yani ben simdi sonradan yapılan deriler icin konustum, fabrika cıkısı deriler nasıl yapılıyor bilemem belki içleri ona göre malzemelerle üretiliyordur. bunların haricinde, aksesuarcılarda satılan 50 tl ye kılıflar var hem koltuga bol geliyor hem de basit ucuz bir goruntu veriyor..
|
yok hocam bende fabrika çıkışı deri var Roland Garros onda da aynı olay bu aralar oturamıyorum araca bindiğimde...
|
Mesaj Tarihi: 23 Mayıs 2012 Saat 14:16
ufuk91 Yazdı:
herry Yazdı:
|
yok hocam bende fabrika çıkışı deri var Roland Garros onda da aynı olay bu aralar oturamıyorum araca bindiğimde... |
hımm demek öyle, öğrendiğimiz iyi oldu wyvallah
|
Mesajı Yazan: GiTaRRa
Mesaj Tarihi: 23 Mayıs 2012 Saat 18:53
aslında arkadaşlar koltuklarım eski değil tersi gayette temiz ancak çok toz çekiyor temizlemekten bıktım yanık dahi yok araç sıfır alınmış 1 yada 2 ay sonra kılıf takılmış 2 sahibiyim ben satmadanda sokulmuş ki belli yani temızlığınden.vazmıgeçsem acaba..
------------- Peugeot 106 XR.. 1 saat yürüsem 5 km bu sirada 2 sigara içsem 75 kuruş,75 bölü 5 desek km de 15 kuruş yakiyorum PuG gibi adamım.:) KONYA
|
Mesaj Tarihi: 23 Mayıs 2012 Saat 21:21
GiTaRRa Yazdı:
aslında arkadaşlar koltuklarım eski değil tersi gayette temiz ancak çok toz çekiyor temizlemekten bıktım yanık dahi yok araç sıfır alınmış 1 yada 2 ay sonra kılıf takılmış 2 sahibiyim ben satmadanda sokulmuş ki belli yani temızlığınden.vazmıgeçsem acaba.. |
hocam sorunsuz ve anlattığınız kadar temiz bir döşemeniz varsa neden böyle işlere girişiyosun :) bizim döşemelerin halini bi görsen 
|
Mesajı Yazan: safrane23
Mesaj Tarihi: 24 Mayıs 2012 Saat 06:57
Bu orjinal döşemelri söküp makinede yıkama şansımız varmı :))
------------- http://img2.netcarshow.com/Peugeot-206_Sedan_2006_800x600_wallpaper_06.jpg
|
Mesajı Yazan: dukenukem82
Mesaj Tarihi: 24 Mayıs 2012 Saat 07:16
Dosemeler cikiyor diye biliyorum az ugrasla cikar yerinden
------------- pug 206 1.4 75 hp 8v 1999 zavoli sıralı lpg
|
Mesaj Tarihi: 24 Mayıs 2012 Saat 10:33
aslında çıkarıp makinaya atacaksın döşemeleri, bol deterjan yumuşatıcı basıp bi güzel yıkayacaksın, ohh miss olur he, ama söküp takması iş bee üşendim =)
|
Mesajı Yazan: _ali_
Mesaj Tarihi: 21 Ocak 2013 Saat 15:08
Bende koltuk kılıflarını yıkamak istiyorum, yeni sayılır ama lekeli yerleri var birkaç. Kılıfı sökmek için önce koltuğu mu sökmek lazım acaba?
------------- 206 1.4 + LPG
|
Mesaj Tarihi: 21 Ocak 2013 Saat 17:04
yok koltuk sokmeden çıkarabilirsiniz, koltugu one dogru cekin arkasından altıba bakın baglantı yerleri ipleri fln gerli elinize deniyerek sokebilirsiniz fakat dikkat edin yırtmayın bi yerini..
|
Mesajı Yazan: pierson
Mesaj Tarihi: 31 Ağustos 2013 Saat 23:24
aracımın içinin temiz kokmasını istiyorum..döşemeleri neyle temizleyeblirim..yeni alınan araçlar kadar olmasa da araç kokusunu alabilri miyiz?
|
|