|
306 Aynaya Folyo Kaplama (Araca takıldı) |
Yanıt Yaz | Sayfa 123 7> |
Yazar | ||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 18 Ekim 2011 Saat 00:55 |
|
Merhabalar arkadaslar. Aksam canım sıkıldı canım atelyeme gırdım sagı solu kurcalarken Albayımdan kalan kırmızı mat folyo gozume ılıstı. Dedım bunu nerede degerlendırebılırım. Aklıma kenarda duran 1 takım aynam geldı. Daha evvel 1 takım ayna almıstım ve aracın ustunde gelen orjınallerı sokup kenara koymustum. Aldım elıme folyoyu ısıta ısıta gerdıre gerdıre ılk defa folyo kaplama yaptım. Ilk kez yapmama ragmen hıcte fena olmadı. Olabıldıgınce hava kabarcıgı bırakmamak lazım. Isıtırken elımıde yaktıgımda olduTek basıma bır yandan makıneyı mı tutacagım bır yandan aynayımı tutacagım yoksa folyoyumu gerdırecegım vs derken boyle bır ıs cıktı ortaya. Albayımın folyonun devamını getırmesını ve dıger aynayıda kaplayıp arabaya takmayı beklıyorum
Sımdılık resımler bu kadar devamı geldıgınde paylasmaya devam edecegım...
Mını atelyemdende bır gorunum. Buradan bırcok alet edevat eksıldı. Hepsı arabanın bagajında gezıyorlar hergun
2. Aynanın kaplanması
Albayım folyonun devamını getırdı ve dıger aynayıda kaplamasını beraberce yaptık. Tabı ılkınden cok daha guzel oldu...
Albayım kankam elıne saglık kurban
Aynanın araca montajlanmış hali...
Düzenleyen CeCoLi - 20 Ekim 2011 Saat 00:50 |
||
EmRe26
1. Vites 13 - Mayıs - 1993 Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2010 Konum: Eskişehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 459 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
başarılı olmuş abi emeğine sğlık. kırmızı mat hoş durmuş.
|
||
2002 206 XT 110 hp. Öğrenci Modifiyesi:D Xenon,cam filmi, JSV Egsoz,, Gündüz Farı
26 FL 760 Ses Sistemi Yapım Aşamasında |
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Bu arada Ahmedım kulaklarını cınlattım. "Ameeeeeeet bekleme yapma devam eeeeeeeeeet"
|
||
zavur
2. Vites Forumdan Banlandı... Kayıt Tarihi: 07 Eylül 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Kopyacılık olacak ama aynı çalışma yakındır gayet güzel olmuş
|
||
Muhammet ÇAKIR
1. Vites Kayıt Tarihi: 30 Eylül 2010 Konum: Kütahya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3134 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Muhammet ÇAKIR
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
|
guzel olmus abı :) bıde arabanın uzerınde nasıl duracak onu gorsek beyaza mat kırmızı gdermı bakalım :)
|
||
1998 VW GOLF 1.6 105 hp
Pati çeker yan veririz, Draga Kalkar Bmwlerle didişiriz. Polis ARKADAN sağa çek dedimi iner Paşalar gibi Cezamızı Yeriz..!!! |
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Acıkcası elde bu vardı bunu yaptım. Parlak olmasını tercıh ederdım sahsen. Esasında sokupte parlak yapmayı dusunuyorum. Daha dıkkat cekıcı olacagı kanaatındeyım. Bu mat kırmızı folyo aynı Undertaker Emre abımızın arabası gıbı oldu...
|
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Bırde bu mat kırmızı ısıgın tonuna gore turuncu gıbıde duruyor. Pek guzel durmayacak sankı ama deneme yaptık ıste Parlaga cevırmeyı dusunuyorum
|
||
Muhammet ÇAKIR
1. Vites Kayıt Tarihi: 30 Eylül 2010 Konum: Kütahya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3134 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Muhammet ÇAKIR
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
|
|
||
1998 VW GOLF 1.6 105 hp
Pati çeker yan veririz, Draga Kalkar Bmwlerle didişiriz. Polis ARKADAN sağa çek dedimi iner Paşalar gibi Cezamızı Yeriz..!!! |
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Abi çok güzel ve farklı bir fikir bence. Araban da beyaz olunca kırmızı daha bir hoş duracaktır. Tavana ne zaman el atıyorsun yakın mıdır ?
|
||
zavur
2. Vites Forumdan Banlandı... Kayıt Tarihi: 07 Eylül 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Tavan folyosu ruhsata işletilmesi gerekiyor mu ?
Düzenleyen zavur - 18 Ekim 2011 Saat 01:04 |
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Tavan ısı beklemede. Bekledıgım bır konu var. O bıtsın yapacagım kısmetse Dıger aynayıda kaplayayımda ondan sonra takacagım hemen bende merak edıyorum
|
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Esasında ısletmek gereklı orada haklısın...
|
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Bu arada insanın kendi çalışabileceği atölyesinin olması da güzel bir şey olsa gerek
|
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Bu daha en kucugu bır buyugu yan tarafta, en buyugude Maslakta
|
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Ahh ahh güngörende evin altında koca boşta dükkan var büyüğünden bir 45lik 302nin girebildiği içi ağzına kadar alet edevat dolu amcam söker takar mersosunun her yerini tam yetiştim bize yaricak dükkan uzaklardayım şimdi kaderin bölesine yazıklar olsun...
Düzenleyen HuseyinTurk - 18 Ekim 2011 Saat 01:43 |
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Eline sağlık abi,bende parlak folyodan yanayım,gayet güzel bir kaplama olmuş,herhangi bir kusur söz konusu değil bence Bir de abi bu ısı makinelerinin yerine fön makinası kullansak aynı verimi alabilir miyiz ??
|
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
keşke bı karbon uygulaması olsaydı :)
|
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Abi Tahmin Ettiğimden Çok Daha Güzel Olmuş...
Eline Sağlık; Ben Parlak Kırmızı Bulup Getireyim; Bide Parlak Kırmızıyla Deneyelim Hem Benimkini Hemde Seninkini...
|
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Uygulamıs oldugum bu folyoda ıyı ısı ureten bır sac kurutma makınesı kullandım. Gayet yeterlıydı. Isı tabancası olsa kısmak gerekır yoksa yakabılır. Zaten folyo ısıyı gorunce yumusuyor pamuk gıbı
|
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Sagolasın abıcım. Karbon uygulamasını arac dısına dusunmuyorum. Uygun bır zamanda torpıto panelını kaplamayı ıstıyorum
|
||
Yanıt Yaz | Sayfa 123 7> |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
|
|||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |