|
Peugeot 306 Kalorifer sorunu |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
zavur
2. Vites Forumdan Banlandı... Kayıt Tarihi: 07 Eylül 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 14 Ekim 2011 Saat 00:31 |
Arkadaşlar aracımın benden önceki sahibi kaloriferi klima tuşuna bağlatmış ,klima açmadan kalorifer açılmıo . Bu sorun için oto elektirikçisine gittim , elektirikçi işin baya uzun olduğunu vs belki torpidoyu sökeceğini falan söyledi basit bi tuş ayrımı için gerçekten bu kadar işe gerek var mı ? Yoksa elektirikçi bana ayakmı yapıyor ?
İşin kötüsü klimada bu ara tutukluk yapıo bi çalışıyor bi çalımıyor. |
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Oncelıkle aracın sıstemını orjınalıne cevırmek gerektıgı kanaatındeyım. Cunku neden sıcak hava alabılmek ıcın klima acasınız kı ??? Sıcaklık zaten motorun sogutma sıstemındekı sıvıdan elde edıldıgıne gore bu durumda klımayı calıstırıp ek yakıt tuketmenın ne anlamı var ??? |
|
zavur
2. Vites Forumdan Banlandı... Kayıt Tarihi: 07 Eylül 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Bende böyle düşündüğüm için saten elektirikçiye gittim ama adam bi tuşu ayırmaya bence gereksiz iş çıkardı.Ayrıca normalde klimayı çok nadir kullanan bi insanım öğrenciyim neticede .
|
|
zavur
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Kalorifer sorunu çözdüm ama bunu orjinal sisteme çevirerek deil TÜRK usulü yaptım Orjinal anahtarı çalışmıyordu ve devre eletrironik ti elektirikçinin dediğine göre bir parçaya ulaşmak içinde göğüs sökülecekmiş ve parçada tuzlu . Bende benden önceki hıyarının düşünmeden klimaya bağlattığı kabloyu aldım rezitans denen arka camın buğusunu çözen butona bağlattım orjinalinden iyi oldu valla. Çünkü ben sabah hep unuturdum arka camın buğusunu çözmek için rezitans kullanmayı
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Oldukca degısık bır cozum olmus. Arka camın rezıstansını acmayı unuttuguna gore anlasılan sen ıc dıkız aynasından hıc bakmıyorsun. Fazlalık yapıyorsa sokebılırsın yanı |
|
zavur
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Bakmaya bakıyorumda bilinç altı olarak " gördüm bana yetiyor sati gideceğim 4 km boşa basmaya gerek yok" olunca bende basmıyordum bir süre sonra hiç basmama başladı
|
|
zavur
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Kış günü Samsuna gittim halen o tuşa basmadım mesala ben basana kadar o kendi çözülüyor
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
306 larda genel olarak buhar problemı olmuyor. Aracın ıcındekı hava sırkulasyonu sayesınde arka camdakı buhar bıle kendılıgınden yok oluyor. Benımde arka cam rezıstansını actıgım cok nadır olur.
Fakat buhar olayı bazı araclarda cok buyuk bır problem olusturabılıyor. Ne yaparsanız yapın buhar gıtmeyebılıyor...
|
|
redline
1. Vites Forumdan Banlandı... Kayıt Tarihi: 10 Ekim 2011 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 89 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
306 bu konuda benide hiç uğraştırmadı kendi aracımda hiç sıkıntı yok arka cam buğusundan dolayı ama dün şirket arabasıyla Balıkesire gittim ne yan camlar nede arka camın buharı bi türlü bitmek bilmedi
|
|
malazgirt18
1. Vites 07 - Nisan - 1987 Kayıt Tarihi: 16 Eylül 2011 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 29 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı malazgirt18
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
Bende de sana yakın bir sorun vardı kardeşim fan kontağı çevirdiğimde tek ayarda ve sürekli çalışıyordu Kazalı bir araçdan orta konsol ''Hava kontrol paneli'' temin ettim kendim değiştirdim Şu anda saatime kadar hepsi çalışıyor |
|
Pegeout 306 xr platinium 2001 Açık Hava filitre Kit 100Bg
05414395418 |
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
|
|||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |