Peugeot Türkiye Forumları
Pejo.Com.TR Peugeot Yedek Parça
www.pejo.com.tr
Anasayfa Anasayfa >PEUGEOT TÜRKİYE MODİFİYE PLATFORMU >Nasıl Yapılır ?
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - 307 Araç İçi Tavan-Bagaj Led Uygulaması. Led resi.
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

307 Araç İçi Tavan-Bagaj Led Uygulaması. Led resi.

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  123>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: 307 Araç İçi Tavan-Bagaj Led Uygulaması. Led resi.
    Gönderim Zamanı: 16 Eylül 2011 Saat 14:26
Arkadaşlar bir arkadaşın ricası üzerine ledlerin resimlerini çektim. 38 tane foto var. Arabayla uğraşmak gerçekten zevkli.Xenon için pançla kapakları deliyordum. Pedere süpriz yapcaktım. Xenon aldım diye o da çevreden duyduğu yok arıza lambası yanar karşı şerittekinin gözünü alıyor filan gibi saçmalıklardan dolayı xenon lar askıya alındı Sırıtma Zaten atıştık biraz. Ön farlardaki ledleri araç için tavan ön aydınlatmaya taktım güzel oldu gerçekten tavsiye ederim.Sonra ön farlara geri taktım . zor bir uygulama değil. Tornavidaya eli yatkın kişiler rahatlıkla yapabilir ki yapmalı zaten Göz Kırpma

Önceki resimleri incelemeyenler 307 led uygulaması konusundan başlayabilirler Göz Kırpma

Berke Karayel Keyifli Seyirler Diler ...

kapağı açıyorsunuz

kahverengi siyah kablo parkların kablosudur

takma çabaları

arabam gerçekten çok temiz 42 000 olmuş

arka koltuklar :S

plaka aydınlatma küçük ampul hepsi 5w lık

bu daha düşük kalite

aşağı yatıp takmak zorunda kaldım Göz Kırpma

bagajda deneyeceğim öndeki ledleri

tırnağa tornavida sokup çıkarabilirsiniz

soketi çıkartıp ampülü söndürün ampul sıcaktır

durumumuz

ledi taktık

ve sonuç flaşı kapadım öyle çektim

akü bitmesin diye arabayı çalıştırdım epey müzik filan dinledim çalışırken Sırıtma

sinyal ampülü bunlarıda değiştircem cem abimin dedikleriyle

tavan ön aydınlatma ampül sıcaktır

taktık kağı kapamadık

ve sonuç çok zarif duruyor

bu sarı ampül

French Kiss and Vtec

vtec tede led var

otopark
alman fransız japon
french 4everSırıtma

Düzenleyen berkekk - 16 Eylül 2011 Saat 14:33
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 16 Eylül 2011 Saat 14:26
resimlere açıklama yazacağım 
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 16 Eylül 2011 Saat 14:31

Masallah ugras bakalım Gülme

Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 16 Eylül 2011 Saat 14:33
Orjinalini yazan: CeCoLi CeCoLi Yazdı:

Masallah ugras bakalım Gülme

abi açıklamaları ekledimSırıtma

Düzenleyen berkekk - 16 Eylül 2011 Saat 14:33
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 16 Eylül 2011 Saat 14:34

Cıvıctekı kare tıp 5 ledlı ama. Bence senın taktıklarından daha guzel Gülme Sennın taktıkların yana bakıyor. Ilerı bakmıyor.

Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 16 Eylül 2011 Saat 14:38
bana bunlarda yeter cem abi yana baksın boşver trafiktekilerin gözünü almasın Göz Kırpma
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 16 Eylül 2011 Saat 14:42
cem abi benim her led 4lü yani bi ampül 4 ledden oluşuyor Göz Kırpma arka tarafını çekmemişim bide üstünde patlamasın diye dirençler var 
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 16 Eylül 2011 Saat 16:13

Bayağı bir emek harcamışın. Güle güle kullan.

Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 16 Eylül 2011 Saat 16:15
Orjinalini yazan: berkekk berkekk Yazdı:

cem abi benim her led 4lü yani bi ampül 4 ledden oluşuyor Göz Kırpma arka tarafını çekmemişim bide üstünde patlamasın diye dirençler var 

Bılgı ıcın tesekkur ederım Embarrassed
Yukarı Dön
Haksen016 Açılır Kutu Gör
3. Vites
3. Vites
Simge
23 - Temmuz - 1973

Durum: Aktif Değil
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Haksen016 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 16 Eylül 2011 Saat 16:51
emeğine sağlık.
2006 Peugeot 307 XT Triptonik

1973 - Bursa
Yukarı Dön
mehmet eren Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge
25 - Eylül - 1990

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı mehmet eren Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 16 Eylül 2011 Saat 17:03
elıne saglık berkekk ıyı ıs olmus seneye okul bıtınce bende alacagım led bu resımler benım ıcın cok ıyı oldu.
Peugeot 2001 Model 306 Platınum
Tüplü(Atiker)1.6 Motor 90 Beygir.127.000KM
5053747493

Sıfır al omur boyu kullan.
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 16 Eylül 2011 Saat 17:59
evet berke eline koluna emeğine sağlık güzel çalışma ....
Yukarı Dön
metin Açılır Kutu Gör
4. Vites
4. Vites
Simge
24 - Ağustos - 1986

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı metin Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 16 Eylül 2011 Saat 18:00
berkek maşallah güzel uğraşıyorsun, bunları led yapınca ısınma derdinde kalmaz parçalar ısınıp erime riski olmaz,

bişey merak ettim. tavandaki lamba normalde yavaş yavaş söner ya ledleri takınca da aynımı oldu yoksa birden mi sönüyor.
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar.
Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar...
Yukarı Dön
metin Açılır Kutu Gör
4. Vites
4. Vites
Simge
24 - Ağustos - 1986

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı metin Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 16 Eylül 2011 Saat 18:03

Arkadaşlar bir arkadaşın ricası üzerine ledlerin resimlerini çektim. 38 tane foto var. Arabayla uğraşmak gerçekten zevkli.Xenon için pançla kapakları deliyordum. Pedere süpriz yapcaktım. Xenon aldım diye o da çevreden duyduğu yok arıza lambası yanar karşı şerittekinin gözünü alıyor filan gibi saçmalıklardan dolayı xenon lar askıya alındı Sırıtma Zaten atıştık biraz. Ön farlardaki ledleri araç için tavan ön aydınlatmaya taktım güzel oldu gerçekten tavsiye ederim.Sonra ön farlara geri taktım . zor bir uygulama değil. Tornavidaya eli yatkın kişiler rahatlıkla yapabilir ki yapmalı zaten Göz Kırpma

Önceki resimleri incelemeyenler 307 led uygulaması konusundan başlayabilirler Göz Kırpma

Berke Karayel Keyifli Seyirler Diler ...

berke bu konuda sana katılmıyorum baban haklı.  xenon sana daha önce bahsettiğim gibi dağalır o yüzden karşıdan gelenin gözünü alır. boşuna delip zenon takma hiç bir işe yaramayacaktır. eğer xenon istersen mercekli far alman gerekli ozaman ışık merceğin içinde toplanır ve dağılmadığı için sadece yolunu aydınlatır karşı tarafıda rahatsız etmez. kaliteli xenon kullanırsan da elektromanyedik dalga yaymaz o yüzden diğer parçalara zarar vermez.

Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 16 Eylül 2011 Saat 18:51
Berk saolasın bildiğim ledler bunlar. smd olanlar. bunlar çok ısınıyor dikkat et. Ben de teyp için adaptör getirtim bugün geldi montajını videoladaım buluşma var malum ondan sonra paylaşacam
Yukarı Dön
badcombatant Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge
16 - Aralık - 1988

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı badcombatant Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 16 Eylül 2011 Saat 19:15
emeğine sağlık 
2004 1.4 hdi 307 xr
Yukarı Dön
Burak07 Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge
24 - Kasım - 1992

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Burak07 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 16 Eylül 2011 Saat 19:34
maşallah ellerine sağlık kendi işini kendin yapmak kadar zevkli bişey yok herşeyde sanayiye gitmemek lazım elin yatkınsa uğraşmalısın benimkiler bıktı artık rahat bırak arabayı diye :) bende geçen gün plaka ledlerini (mavi) parklara taktım parklarıda (beyaz led) plakaya taktım güzel oldu enazından değişiklik oldu :) bugün stop lambasının yanmayan yerinede gittim şerit led'in + - ucuna kablo lehimledim ve ampul yerine sıkıştırdım fıstık gibi oldu vallaha çok canlı yanyor ve tamamen belli oluyor bagajımdada kendi orjinal bagaj lambasını söktüm şerit beyaz led bağladım kablo ekleyerek tam dibe florasan gibi aydınlarıyor her yeri tavsiye ederim
1999 Model Peugeot 106 XR (öğrenci uçağı)
1.4 Benzinli
Liseli 0Rh+      Alanya/Antalya 0538 945 18 95    "07"
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 16 Eylül 2011 Saat 20:14
arkadaşlar kusura bakmayın aktif değildim. hakkaten insanın kendi işini kendi yapması kadar güzel birşey yok. eğer ben oto elektrik çiye gidip taksaydım arabamdan bi zevk almıcaktım.

Metin abi sana gelince tavan lambası reostalı gibi akımı azaltarak sönüyor yavaş yavaş yani. Metin abi farlara yere baktırsak karşıdakinin gözünü almaz.

Ersin abi çok teşekkür ederim

Menderes abi sanada teşekkür ederim

Arkadaşlar hepinize teşkkür ederim bu uygulamayı tavsiye ederim hepinize ama ledler ve ampuller sıcak oluyor Göz Kırpma

Aracınıza haftanın belli bir kısmını ayırın aracınızdan keyif alın
Yukarı Dön
metin Açılır Kutu Gör
4. Vites
4. Vites
Simge
24 - Ağustos - 1986

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı metin Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 16 Eylül 2011 Saat 23:06

arkadaşlar kusura bakmayın aktif değildim. hakkaten insanın kendi işini kendi yapması kadar güzel birşey yok. eğer ben oto elektrik çiye gidip taksaydım arabamdan bi zevk almıcaktım.

Metin abi sana gelince tavan lambası reostalı gibi akımı azaltarak sönüyor yavaş yavaş yani. Metin abi farlara yere baktırsak karşıdakinin gözünü almaz.

Ersin abi çok teşekkür ederim

Menderes abi sanada teşekkür ederim

Arkadaşlar hepinize teşkkür ederim bu uygulamayı tavsiye ederim hepinize ama ledler ve ampuller sıcak oluyor Göz Kırpma

Aracınıza haftanın belli bir kısmını ayırın aracınızdan keyif alın

en aşağı bile alsan göz alır çünkü ışık farın içinde dağalır, en aşağı bile alsan 4. kattaki adamın gözünü alır çünkü farın üstü açık, merceğin dışında hiç bişey olmaz anca farın üst yarısını bişeyle kapamalısın Gülme kısaca olmaz
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 16 Eylül 2011 Saat 23:35

Berke, kardeş inan ki baban da metin kardeşimiz de haklı, merceksiz zenon kullanan bir araba karşıdan gelirken yolu göremiyorum. Ciddi anlamda tehlike oluşturuyor. Keşke, şahsi fikrimdir, kimse kusura bakmasın ama bu tip farları olan arabaları direkt olarak trafikten uzaklaştırmak lazım. Bir cam filmi için trafikten uzaklaştırmayı düşünen sayın böyüklerimiz! bu farları kullananlar için neden önlem almaz bilmiyorum.

Led çalışman güzel olmuş bana fikir verdi bazen bagajın ışığı az geliyor yeterli aydınlatmıyor buraya şerit led yapsam diye düşündüm bir an. Sadece bağlantıları yapsak normal ışığın dibinden hat çeksek karşı tarafa acaba sigortada falan bir sıkıntı yapar mı?

Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  123>

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.07
Copyright ©2001-2024 Web Wiz Ltd.
Peugeot Türkiye Forumları PEUGEOT TÜRKİYE FORUMLARINDA SON 20 KONU
Peugeot Türkiye Fan Club Gündem      
konu icon Peugeot Yedek Parça
konu icon Selülozik tiner silinen yerleri matlaştırdı iz yap son mesaja git 6063 12 stayk
konu icon 206 Otomatik Viteslerde Gazdan Cekince Devir sorun son mesaja git 1087 4 muratzengin
konu icon 2024 yılında 407 almak son mesaja git 241 0 Kazu59
konu icon "Clarion pu-2859a(l) rd3-01" Radyodan Aux alma son mesaja git 3574 1 Baki TANRISEVEN
konu icon 307 otomatik vites sorunu son mesaja git 49236 50 Pejo58
konu icon Tablet ekran dış bolumleri son mesaja git 481 0 Miskinler
konu icon 308 T7 Dizel Araç Aküden Akan Asitli Su Sorunu son mesaja git 301 0 Kalenders
konu icon 106 gti vites çubukları son mesaja git 520 0 SerkanPinar
konu icon Yeni 106 GTI a Yeni Usta - İstanbul Anadolu Yakası son mesaja git 86 0 SerkanPinar
konu icon 206 otomatik vites sorunu son mesaja git 4359 15 MMYILMAZ
konu icon 208 şanzıman vuruntu son mesaja git 1763 2 208adem1
konu icon PEUGEOT PANORAMİK CAM TAVAN MAĞDURİYETİ son mesaja git 995 0 Just for Justice
konu icon Acil Yardım! 1.4 quicksilver stop ediyor son mesaja git 764 0 ozcank
konu icon 307 1.6 xt yürüyünce gelen ses son mesaja git 1748 11 Pejo58
konu icon Peugeot 307 Otomatik Vites Arızası (ÇÖZÜLDÜ) son mesaja git 28770 22 Pejo58
konu icon 407 ÇEKMİYOR son mesaja git 3690 6 Oyk2147
konu icon peugeot 308 star-stop sorunu? (2015- ) son mesaja git 26095 19 wolkan35
konu icon P0087 Hata kodu son mesaja git 2502 5 yigitmustafa
konu icon 1.4hdi / 1.4tdci rölanti arızası yardım edin lütfe son mesaja git 235 0 omersardogan
konu icon Kolçak Montajı son mesaja git 871 0 2016active1.6Hdi
Bizi Takip Edin   

Bu ayki En Aktif 10 Üye 2024 NOVEMBER EN AKTİF 10 ÜYE
Üye Mesaj
Kesim 4
muratzengin 3
Pejo58 3
wolkan35 2
yigit0060 2
yigitmustafa 2
ulamburias 2
Oyk2147 2
208adem1 2
SerkanPinar 2
Bu ayki En Aktif 10 Üye FORUM YETKİLİLERİ
Üye Adı Yetki
GökhaN YÖNETİCİ
sonerkyl MODERATÖR
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır.
Peugeot Turkey Fan Club © 2008 - 2024
“İnsanların en hayırlısı, insanlara faydalı olandır.“ H.Ş.

Peugeot Forum English