|
307 Araç İçi Tavan-Bagaj Led Uygulaması. Led resi. |
Yanıt Yaz | Sayfa 123> |
Yazar | |
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 16 Eylül 2011 Saat 14:26 |
Arkadaşlar bir arkadaşın ricası üzerine ledlerin resimlerini çektim. 38 tane foto var. Arabayla uğraşmak gerçekten zevkli.Xenon için pançla kapakları deliyordum. Pedere süpriz yapcaktım. Xenon aldım diye o da çevreden duyduğu yok arıza lambası yanar karşı şerittekinin gözünü alıyor filan gibi saçmalıklardan dolayı xenon lar askıya alındı Zaten atıştık biraz. Ön farlardaki ledleri araç için tavan ön aydınlatmaya taktım güzel oldu gerçekten tavsiye ederim.Sonra ön farlara geri taktım . zor bir uygulama değil. Tornavidaya eli yatkın kişiler rahatlıkla yapabilir ki yapmalı zaten
Önceki resimleri incelemeyenler 307 led uygulaması konusundan başlayabilirler Berke Karayel Keyifli Seyirler Diler ... kapağı açıyorsunuz kahverengi siyah kablo parkların kablosudur takma çabaları arabam gerçekten çok temiz 42 000 olmuş arka koltuklar :S plaka aydınlatma küçük ampul hepsi 5w lık bu daha düşük kalite aşağı yatıp takmak zorunda kaldım bagajda deneyeceğim öndeki ledleri tırnağa tornavida sokup çıkarabilirsiniz soketi çıkartıp ampülü söndürün ampul sıcaktır durumumuz ledi taktık ve sonuç flaşı kapadım öyle çektim akü bitmesin diye arabayı çalıştırdım epey müzik filan dinledim çalışırken sinyal ampülü bunlarıda değiştircem cem abimin dedikleriyle tavan ön aydınlatma ampül sıcaktır taktık kağı kapamadık ve sonuç çok zarif duruyor bu sarı ampül French Kiss and Vtec vtec tede led var otopark alman fransız japon french 4ever Düzenleyen berkekk - 16 Eylül 2011 Saat 14:33 |
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
resimlere açıklama yazacağım
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Masallah ugras bakalım |
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
abi açıklamaları ekledim Düzenleyen berkekk - 16 Eylül 2011 Saat 14:33 |
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Cıvıctekı kare tıp 5 ledlı ama. Bence senın taktıklarından daha guzel Sennın taktıkların yana bakıyor. Ilerı bakmıyor. |
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
bana bunlarda yeter cem abi yana baksın boşver trafiktekilerin gözünü almasın
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
cem abi benim her led 4lü yani bi ampül 4 ledden oluşuyor arka tarafını çekmemişim bide üstünde patlamasın diye dirençler var
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Bayağı bir emek harcamışın. Güle güle kullan. |
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Bılgı ıcın tesekkur ederım
|
|
Haksen016
3. Vites 23 - Temmuz - 1973 Kayıt Tarihi: 12 Eylül 2010 Konum: Bursa,Osmangazi Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1952 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Haksen016
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
emeğine sağlık.
|
|
2006 Peugeot 307 XT Triptonik
1973 - Bursa |
|
mehmet eren
1. Vites 25 - Eylül - 1990 Kayıt Tarihi: 19 Temmuz 2011 Konum: ORDU Durum: Aktif Değil Mesajlar: 447 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı mehmet eren
|
elıne saglık berkekk ıyı ıs olmus seneye okul bıtınce bende alacagım led bu resımler benım ıcın cok ıyı oldu.
|
|
Peugeot 2001 Model 306 Platınum
Tüplü(Atiker)1.6 Motor 90 Beygir.127.000KM 5053747493 Sıfır al omur boyu kullan. |
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
evet berke eline koluna emeğine sağlık güzel çalışma ....
|
|
metin
4. Vites 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
berkek maşallah güzel uğraşıyorsun, bunları led yapınca ısınma derdinde kalmaz parçalar ısınıp erime riski olmaz,
bişey merak ettim. tavandaki lamba normalde yavaş yavaş söner ya ledleri takınca da aynımı oldu yoksa birden mi sönüyor.
|
|
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|
metin
4. Vites 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
berke bu konuda sana katılmıyorum baban haklı. xenon sana daha önce bahsettiğim gibi dağalır o yüzden karşıdan gelenin gözünü alır. boşuna delip zenon takma hiç bir işe yaramayacaktır. eğer xenon istersen mercekli far alman gerekli ozaman ışık merceğin içinde toplanır ve dağılmadığı için sadece yolunu aydınlatır karşı tarafıda rahatsız etmez. kaliteli xenon kullanırsan da elektromanyedik dalga yaymaz o yüzden diğer parçalara zarar vermez.
|
|
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Berk saolasın bildiğim ledler bunlar. smd olanlar. bunlar çok ısınıyor dikkat et. Ben de teyp için adaptör getirtim bugün geldi montajını videoladaım buluşma var malum ondan sonra paylaşacam
|
|
badcombatant
1. Vites 16 - Aralık - 1988 Kayıt Tarihi: 01 Şubat 2010 Konum: İST-Sultanbeyli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 341 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı badcombatant
|
emeğine sağlık
|
|
2004 1.4 hdi 307 xr
|
|
Burak07
1. Vites 24 - Kasım - 1992 Kayıt Tarihi: 22 Aralık 2010 Konum: Antalya/Alanya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 908 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
maşallah ellerine sağlık kendi işini kendin yapmak kadar zevkli bişey yok herşeyde sanayiye gitmemek lazım elin yatkınsa uğraşmalısın benimkiler bıktı artık rahat bırak arabayı diye :) bende geçen gün plaka ledlerini (mavi) parklara taktım parklarıda (beyaz led) plakaya taktım güzel oldu enazından değişiklik oldu :) bugün stop lambasının yanmayan yerinede gittim şerit led'in + - ucuna kablo lehimledim ve ampul yerine sıkıştırdım fıstık gibi oldu vallaha çok canlı yanyor ve tamamen belli oluyor bagajımdada kendi orjinal bagaj lambasını söktüm şerit beyaz led bağladım kablo ekleyerek tam dibe florasan gibi aydınlarıyor her yeri tavsiye ederim
|
|
1999 Model Peugeot 106 XR (öğrenci uçağı)
1.4 Benzinli Liseli 0Rh+ Alanya/Antalya 0538 945 18 95 "07" |
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
arkadaşlar kusura bakmayın aktif değildim. hakkaten insanın kendi işini kendi yapması kadar güzel birşey yok. eğer ben oto elektrik çiye gidip taksaydım arabamdan bi zevk almıcaktım.
Metin abi sana gelince tavan lambası reostalı gibi akımı azaltarak sönüyor yavaş yavaş yani. Metin abi farlara yere baktırsak karşıdakinin gözünü almaz. Ersin abi çok teşekkür ederim Menderes abi sanada teşekkür ederim Arkadaşlar hepinize teşkkür ederim bu uygulamayı tavsiye ederim hepinize ama ledler ve ampuller sıcak oluyor Aracınıza haftanın belli bir kısmını ayırın aracınızdan keyif alın |
|
metin
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
en aşağı bile alsan göz alır çünkü ışık farın içinde dağalır, en aşağı bile alsan 4. kattaki adamın gözünü alır çünkü farın üstü açık, merceğin dışında hiç bişey olmaz anca farın üst yarısını bişeyle kapamalısın kısaca olmaz
|
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Berke, kardeş inan ki baban da metin kardeşimiz de haklı, merceksiz zenon kullanan bir araba karşıdan gelirken yolu göremiyorum. Ciddi anlamda tehlike oluşturuyor. Keşke, şahsi fikrimdir, kimse kusura bakmasın ama bu tip farları olan arabaları direkt olarak trafikten uzaklaştırmak lazım. Bir cam filmi için trafikten uzaklaştırmayı düşünen sayın böyüklerimiz! bu farları kullananlar için neden önlem almaz bilmiyorum. Led çalışman güzel olmuş bana fikir verdi bazen bagajın ışığı az geliyor yeterli aydınlatmıyor buraya şerit led yapsam diye düşündüm bir an. Sadece bağlantıları yapsak normal ışığın dibinden hat çeksek karşı tarafa acaba sigortada falan bir sıkıntı yapar mı? |
|
Yanıt Yaz | Sayfa 123> |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |