Peugeot Türkiye Forumları
Pejo.Com.TR Peugeot Yedek Parça
www.pejo.com.tr
Anasayfa Anasayfa >PEUGEOT MODELLERİ (ARIZALAR VE ÇÖZÜMLERİ) >Aracınız Hakkındaki Tüm Sorular
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Arkadaşlar kaza yaptım
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Arkadaşlar kaza yaptım

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  123>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
Bavik Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge
28 - Temmuz - 1990

Durum: Aktif Değil
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Bavik Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Arkadaşlar kaza yaptım
    Gönderim Zamanı: 15 Eylül 2011 Saat 19:04
arkadaşlar dun kontrolsuz bi kavşakta kaza yaptım dönmek için kavşaga ilk giren bndim kavsaga girince bi durdum sonra tekarar hareket ettim kafamı sola çevirdigimde sagdan gelen araç önümdeydi hızlı deildim zatn yeni dur kalk yapmıştım nese diger aracın sol arka kapısına çarptım bnim masrfım pek yok gibi far ın üst tırnagı kırılmış diger tırnaklarla tamponda çıizik vurmanın etkisiyle çamurlugun ön kısmında biraz boya patlamış araçlardan indigimizde karşı tarafa ehliyet sordum var dediler ( karşı araçta iki kişi var baba ogul oglu kullanıyo)fotograf makinasını çıkardılar kendimiz anlaşalım diye tekrar ogluna sordugumda ehliyeti var dedi araçları yol kenarına aldık tutanagı tutarken benim bilgilerimden sonra adam kendi bilgilerini yazmak istedi kazayı oglunun yaptıgı için onu yaz dedim ama ehliyetin olmadıgını söyledi uzlaşmayı red edip polis cagırtım araçlar yerinden oynadıgı için trafik bakmadı karakol a sevk etti onlarda bi tutanak tutuldu ben bide bunun yanında aracı oynattım için kaza yerini terk etmekten 140 lira ceza yedim şu an durum mahkemelik karşı taraftan bişey talep etmelimiyim ceza ücreti vb ilk kazam bu şekilde .

Düzenleyen Bavik - 15 Eylül 2011 Saat 19:06
Yukarı Dön
OkaN Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge
14 - Nisan - 1988

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı OkaN Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 15 Eylül 2011 Saat 19:15
hocam o cezayı her halukarda ödersin sen çok yanlış iş yapmışsın ya kendini haklı çıkartıp tutsaydın tutanagı yada paranı verseydiler uzlaşmak en mantılısıydı o durumda sen eger suçluysan hiç 1 türlü yaralanamazsın diger taraf ehliyetsizlik cezasını yer hiç 1 türlü kimse faydalanamaz yani senin eksin olcak geçmiş olsun...
Şakağımdaki kansa, o benim gülüşümdür,
Namert sürünmektense, erkekçe ölüşümdür…

EGİL KULAK VER CEDDİNE TÜRKE KEFEN BİÇMEK KİMİN HADDİNE AVRUPADAN ÇİN SEDDİNE REHBER KUR’AN HEDEF TURAN
Yukarı Dön
Bavik Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge
28 - Temmuz - 1990

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Bavik Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 15 Eylül 2011 Saat 19:20
peki hocam sagol..
Yukarı Dön
Burak07 Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge
24 - Kasım - 1992

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Burak07 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 15 Eylül 2011 Saat 19:33
ahh ahh yerinden oynatma hatasını sende mi yaptın abicim öncelikle geçmiş olsun Allah beterinden saklasın geçenlerde bir arkadaşımın annesi kaza yapmış sol şeritte giderken üstüne kırmışlar direksiyonu ve ön çamurluk iyice berbat olmuş anlattığına göre adamlar ablamıza yolu tıkamayalım gel kenara çekelim demişler ve araçları kenara çekmişler fakat polisde gelince adamlar suçlu oldukları halde suçsuz gibi görünmeye çalışıyorlar tekrardan geçmiş olsun...
1999 Model Peugeot 106 XR (öğrenci uçağı)
1.4 Benzinli
Liseli 0Rh+      Alanya/Antalya 0538 945 18 95    "07"
Yukarı Dön
avcifurkan Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge
24 - Eylül - 1982

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı avcifurkan Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 15 Eylül 2011 Saat 19:36
Öncelikle geçmiş olsun,
Ne güzel adalet ehliyetsiz adam kazaya karışsın, ama sen ceza öde maşaAllah Thumbs Down
2007 407 2.0 HDI Executive OV
Yukarı Dön
Bavik Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge
28 - Temmuz - 1990

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Bavik Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 15 Eylül 2011 Saat 20:28
Orjinalini yazan: Burak07 Burak07 Yazdı:

ahh ahh yerinden oynatma hatasını sende mi yaptın abicim öncelikle geçmiş olsun Allah beterinden saklasın geçenlerde bir arkadaşımın annesi kaza yapmış sol şeritte giderken üstüne kırmışlar direksiyonu ve ön çamurluk iyice berbat olmuş anlattığına göre adamlar ablamıza yolu tıkamayalım gel kenara çekelim demişler ve araçları kenara çekmişler fakat polisde gelince adamlar suçlu oldukları halde suçsuz gibi görünmeye çalışıyorlar tekrardan geçmiş olsun...
valla arkadaşım şimdi bndede öyle oldu adam belgeler tam dedigi için kaldırdık ama böyle çıkınca durum deişti polis e gitti
Yukarı Dön
Bavik Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge
28 - Temmuz - 1990

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Bavik Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 15 Eylül 2011 Saat 20:28
Orjinalini yazan: avcifurkan avcifurkan Yazdı:

Öncelikle geçmiş olsun,
Ne güzel adalet ehliyetsiz adam kazaya karışsın, ama sen ceza öde maşaAllah Thumbs Down
sagol arkadaşım onda yapıcak bişey yok kaza yerini terk ettimiz için böyle oldu
Yukarı Dön
Bavik Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge
28 - Temmuz - 1990

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Bavik Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 15 Eylül 2011 Saat 20:30
arkadaşlar şimdi şöyle bi durum var uzlaşamadıgımız için bn karşı tarafdan şikayetciyim dedim mahkemelik oldu mevzu orada ne yapılır ne edilir basınızdan geçen var mı veya bu mahkeme ucretleri fln hakkında bilgisi olan 
Yukarı Dön
Muhammet ÇAKIR Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Muhammet ÇAKIR Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 15 Eylül 2011 Saat 20:34
Orjinalini yazan: Bavik Bavik Yazdı:

arkadaşlar şimdi şöyle bi durum var uzlaşamadıgımız için bn karşı tarafdan şikayetciyim dedim mahkemelik oldu mevzu orada ne yapılır ne edilir basınızdan geçen var mı veya bu mahkeme ucretleri fln hakkında bilgisi olan 
mahkemeyı kazanırsan tazmınat davası acma hakkına sahıp oluyorsun zaten kazandıgında mahkeme ucretını karsıdan alıyorlar :)
1998 VW GOLF 1.6 105 hp
Pati çeker yan veririz, Draga Kalkar Bmwlerle didişiriz. Polis ARKADAN sağa çek dedimi iner Paşalar gibi Cezamızı Yeriz..!!!
Yukarı Dön
Bavik Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge
28 - Temmuz - 1990

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Bavik Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 15 Eylül 2011 Saat 20:40
hmm peki ya mahkemeyi kazanamazsam şimdi dava içerigi ne yönde olucak zatn kazanamam die pek bi duşuncem yok karşı taraf ehliyetsiz vb yukarıda yazılanlar var ifadelerdede 
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 15 Eylül 2011 Saat 21:05
anasını ağlat karşı tarafın. *otoşa bak ehliyet var diyon sonra yok çıkıyor 
Yukarı Dön
Baybars Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge
01 - Ocak - 1985

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Baybars Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 15 Eylül 2011 Saat 21:28
Geçmiş olsun kardeşim
PEUGEOT Partner 1.6 HDI Tepee Comfort Origin
0532 430 79 22
Yukarı Dön
badcombatant Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge
16 - Aralık - 1988

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı badcombatant Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 15 Eylül 2011 Saat 23:09
Herkesi kendimiz gibi iyi niyetli sanıp iyilik yapıyoruz süt dökmüş kedi olanlar birden aslana dönüyo 
Elinde imkanın varsa acıma 
2004 1.4 hdi 307 xr
Yukarı Dön
goner Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı goner Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 15 Eylül 2011 Saat 23:10
geçmiş olsun
can gelceğine mala gelsin daha kütüsüde olabilirdi
iyiki durkalk yapmışşın
Yukarı Dön
Bavik Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge
28 - Temmuz - 1990

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Bavik Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 16 Eylül 2011 Saat 00:10
teşekkür ederim arkadaşlar inş hiç birimizin başına gelmesin yani
goner : tabiki arkadaşım cana gelcegine mala gelsinde kimsenin basına gelmesin inş

benim zatn olayı bu boyuta getirmemdeki sebep bu ehliyet var deyip araçları kaza yerinden kaldırıyo tutanagı tutarkende yok diyo bide üzerine biz iyi niyetli yaklaştık böyle oluyo dedi diye gelsin polis dedim ama poliste baya geç geldi ya 18.00 dan gece 04.00 e kadar ugraştık

Düzenleyen Bavik - 16 Eylül 2011 Saat 00:13
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 16 Eylül 2011 Saat 01:17
Büyük Geçmiş Rabbime Çok Şükürler Olsunki Ciddi Bir Sıkıntı Oluşmamış...
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 16 Eylül 2011 Saat 01:19
geçmiş olsun kardeşim.. allah beterinden saklasın ..şeytan kulağına kurşun ...son zamanlarda sitemizde peş peşe kaza haberleri geldi.. allah hepimize kazasız belasız sürüşler nasip eylesin..
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 16 Eylül 2011 Saat 07:56
Geçmiş olsun,Allah beterinden saklasın..Ama iyi araştırın,yoksa yaşadığınız olay gibi haklıyken haksız konuma düşebilirsiniz,bizim ülkemizde malesef komedilere konu olacak olaylar yaşanıyor,mutlaka bilen birisine danışmadan hareket etmeyin..
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 16 Eylül 2011 Saat 08:36
ne insanlar var bu hayata bazen çok değişik hal alıyorlar.
Yukarı Dön
emin08 Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge
25 - Nisan - 1980

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı emin08 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 16 Eylül 2011 Saat 08:46
Geçmiş olsun, Allah beterinden korusun. Bu konuda yapılabilecek en uygun davranış konuyu bir avukatla görüşüp nasıl bir yol izlenmesi konusunda bilgi almak olduğunu düşünüyorum.
Peugeot Partner 2.0HDI (2005)
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  123>

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.07
Copyright ©2001-2024 Web Wiz Ltd.
Peugeot Türkiye Forumları PEUGEOT TÜRKİYE FORUMLARINDA SON 20 KONU
Peugeot Türkiye Fan Club Gündem      
konu icon Peugeot Yedek Parça
konu icon 206 2001 model 1.6 motor otomatik şanzıman son mesaja git 1918 2 talip206
konu icon 307 çözümsüz hararet problemi son mesaja git 6659 17 talip206
konu icon 206 otomatik basınç ayar arızası son mesaja git 115 1 talip206
konu icon Satilik Peugeot 208 2015 Coilover Basaran son mesaja git 105 0 selahattnsahman
konu icon 208(2015) Başaran Coilover son mesaja git 102 0 selahattnsahman
konu icon Araç içi ekran android auto sorunu hk. son mesaja git 706 1 Ozzy1903
konu icon Peugeot 208 2015 1.2 PureTech Yakıt Tüketimi son mesaja git 104 0 selahattnsahman
konu icon 5008 GT Şanzıman Arızası son mesaja git 140 0 eRRoR
konu icon 306 1.6 8V silindir kapak son mesaja git 837 0 freestyle53
konu icon PEVGEOT 206 TEKLEM SORUNU son mesaja git 324 0 kartal5200
konu icon ECO MOD DEVREDEYKEN İSTOP ETTİ son mesaja git 520 0 alibozoglu1
konu icon İlk araç 206 gti son mesaja git 401 0 leow
konu icon Üçgen içinde Ünlem işareti son mesaja git 107782 14 Salihsencan
konu icon PEJO 206 isaco far ayarı son mesaja git 1643 0 kralex18
konu icon Peugeut / TEKLEME SORUNU - Kronik son mesaja git 3399 4 Rock
konu icon 407 bagaj sorunu (çözüldü) son mesaja git 10350 9 Pejocum
konu icon Rcz Arıza Işığı Gaz Yememe Titreme son mesaja git 9275 1 Barisge
konu icon Peugeot 2002 suv son mesaja git 1158 0 Pyrs
konu icon 3008 2025 RODAJ VE DİĞER KONULAR son mesaja git 1395 0 ankaralı_emre
konu icon peugeot 107 3D son mesaja git 23 0 karauurböcei
Bizi Takip Edin    Facebook Instagram

Bu ayki En Aktif 10 Üye 2025 AUGUST EN AKTİF 10 ÜYE
Üye Mesaj
selahattnsahman 3
talip206 3
eRRoR 1
ErkamC 1
Ozzy1903 1
Bu ayki En Aktif 10 Üye FORUM YETKİLİLERİ
Üye Adı Yetki
GökhaN YÖNETİCİ
sonerkyl MODERATÖR
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır.
Peugeot Turkey Fan Club © 2008 - 2025
“İnsanların en hayırlısı, insanlara faydalı olandır.“ H.Ş.

Peugeot Forum English