Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Arkadaşlar kaza yaptım

Nereden Yazdırıldığı: Peugeot Turkey Fan Club
Kategori: PEUGEOT MODELLERİ (ARIZALAR VE ÇÖZÜMLERİ)
Forum Adı: Aracınız Hakkındaki Tüm Sorular
Forum Tanımlaması: Jant, Yay, Lastik Egzoz, Filtre, Ses Sistemi vb. araçlarınızla alakalı tüm sorunları paylaşabileceğiniz genel alandır
URL: https://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=18201
Tarih: 03 Ağustos 2025 Saat 08:12
Program Versiyonu: Web Wiz Forums 12.07 - http://www.webwizforums.com

Konu: Arkadaşlar kaza yaptım
Mesajı Yazan: Bavik
Konu: Arkadaşlar kaza yaptım
Mesaj Tarihi: 15 Eylül 2011 Saat 19:04
arkadaşlar dun kontrolsuz bi kavşakta kaza yaptım dönmek için kavşaga ilk giren bndim kavsaga girince bi durdum sonra tekarar hareket ettim kafamı sola çevirdigimde sagdan gelen araç önümdeydi hızlı deildim zatn yeni dur kalk yapmıştım nese diger aracın sol arka kapısına çarptım bnim masrfım pek yok gibi far ın üst tırnagı kırılmış diger tırnaklarla tamponda çıizik vurmanın etkisiyle çamurlugun ön kısmında biraz boya patlamış araçlardan indigimizde karşı tarafa ehliyet sordum var dediler ( karşı araçta iki kişi var baba ogul oglu kullanıyo)fotograf makinasını çıkardılar kendimiz anlaşalım diye tekrar ogluna sordugumda ehliyeti var dedi araçları yol kenarına aldık tutanagı tutarken benim bilgilerimden sonra adam kendi bilgilerini yazmak istedi kazayı oglunun yaptıgı için onu yaz dedim ama ehliyetin olmadıgını söyledi uzlaşmayı red edip polis cagırtım araçlar yerinden oynadıgı için trafik bakmadı karakol a sevk etti onlarda bi tutanak tutuldu ben bide bunun yanında aracı oynattım için kaza yerini terk etmekten 140 lira ceza yedim şu an durum mahkemelik karşı taraftan bişey talep etmelimiyim ceza ücreti vb ilk kazam bu şekilde .

Cevaplar:
Mesajı Yazan: OkaN
Mesaj Tarihi: 15 Eylül 2011 Saat 19:15
hocam o cezayı her halukarda ödersin sen çok yanlış iş yapmışsın ya kendini haklı çıkartıp tutsaydın tutanagı yada paranı verseydiler uzlaşmak en mantılısıydı o durumda sen eger suçluysan hiç 1 türlü yaralanamazsın diger taraf ehliyetsizlik cezasını yer hiç 1 türlü kimse faydalanamaz yani senin eksin olcak geçmiş olsun...

-------------
Şakağımdaki kansa, o benim gülüşümdür,
Namert sürünmektense, erkekçe ölüşümdür…

EGİL KULAK VER CEDDİNE TÜRKE KEFEN BİÇMEK KİMİN HADDİNE AVRUPADAN ÇİN SEDDİNE REHBER KUR’AN HEDEF TURAN

Mesaj Tarihi: 15 Eylül 2011 Saat 19:20
peki hocam sagol..

Mesajı Yazan: Burak07
Mesaj Tarihi: 15 Eylül 2011 Saat 19:33
ahh ahh yerinden oynatma hatasını sende mi yaptın abicim öncelikle geçmiş olsun Allah beterinden saklasın geçenlerde bir arkadaşımın annesi kaza yapmış sol şeritte giderken üstüne kırmışlar direksiyonu ve ön çamurluk iyice berbat olmuş anlattığına göre adamlar ablamıza yolu tıkamayalım gel kenara çekelim demişler ve araçları kenara çekmişler fakat polisde gelince adamlar suçlu oldukları halde suçsuz gibi görünmeye çalışıyorlar tekrardan geçmiş olsun...

-------------
1999 Model Peugeot 106 XR (öğrenci uçağı)
1.4 Benzinli
Liseli 0Rh+      Alanya/Antalya 0538 945 18 95    "07"

Mesajı Yazan: avcifurkan
Mesaj Tarihi: 15 Eylül 2011 Saat 19:36
Öncelikle geçmiş olsun,
Ne güzel adalet ehliyetsiz adam kazaya karışsın, ama sen ceza öde maşaAllah Thumbs Down

-------------
2007 407 2.0 HDI Executive OV

Mesaj Tarihi: 15 Eylül 2011 Saat 20:28
Orjinalini yazan: Burak07 Burak07 Yazdı:

ahh ahh yerinden oynatma hatasını sende mi yaptın abicim öncelikle geçmiş olsun Allah beterinden saklasın geçenlerde bir arkadaşımın annesi kaza yapmış sol şeritte giderken üstüne kırmışlar direksiyonu ve ön çamurluk iyice berbat olmuş anlattığına göre adamlar ablamıza yolu tıkamayalım gel kenara çekelim demişler ve araçları kenara çekmişler fakat polisde gelince adamlar suçlu oldukları halde suçsuz gibi görünmeye çalışıyorlar tekrardan geçmiş olsun...
valla arkadaşım şimdi bndede öyle oldu adam belgeler tam dedigi için kaldırdık ama böyle çıkınca durum deişti polis e gitti

Mesaj Tarihi: 15 Eylül 2011 Saat 20:28
Orjinalini yazan: avcifurkan avcifurkan Yazdı:

Öncelikle geçmiş olsun,
Ne güzel adalet ehliyetsiz adam kazaya karışsın, ama sen ceza öde maşaAllah Thumbs Down
sagol arkadaşım onda yapıcak bişey yok kaza yerini terk ettimiz için böyle oldu

Mesaj Tarihi: 15 Eylül 2011 Saat 20:30
arkadaşlar şimdi şöyle bi durum var uzlaşamadıgımız için bn karşı tarafdan şikayetciyim dedim mahkemelik oldu mevzu orada ne yapılır ne edilir basınızdan geçen var mı veya bu mahkeme ucretleri fln hakkında bilgisi olan 

Mesajı Yazan: Muhammet ÇAKIR
Mesaj Tarihi: 15 Eylül 2011 Saat 20:34
Orjinalini yazan: Bavik Bavik Yazdı:

arkadaşlar şimdi şöyle bi durum var uzlaşamadıgımız için bn karşı tarafdan şikayetciyim dedim mahkemelik oldu mevzu orada ne yapılır ne edilir basınızdan geçen var mı veya bu mahkeme ucretleri fln hakkında bilgisi olan 
mahkemeyı kazanırsan tazmınat davası acma hakkına sahıp oluyorsun zaten kazandıgında mahkeme ucretını karsıdan alıyorlar :)

-------------
1998 VW GOLF 1.6 105 hp
Pati çeker yan veririz, Draga Kalkar Bmwlerle didişiriz. Polis ARKADAN sağa çek dedimi iner Paşalar gibi Cezamızı Yeriz..!!!

Mesaj Tarihi: 15 Eylül 2011 Saat 20:40
hmm peki ya mahkemeyi kazanamazsam şimdi dava içerigi ne yönde olucak zatn kazanamam die pek bi duşuncem yok karşı taraf ehliyetsiz vb yukarıda yazılanlar var ifadelerdede 

Mesajı Yazan: Guests
Mesaj Tarihi: 15 Eylül 2011 Saat 21:05
anasını ağlat karşı tarafın. *otoşa bak ehliyet var diyon sonra yok çıkıyor 

Mesajı Yazan: Baybars
Mesaj Tarihi: 15 Eylül 2011 Saat 21:28
Geçmiş olsun kardeşim

-------------
PEUGEOT Partner 1.6 HDI Tepee Comfort Origin
0532 430 79 22

Mesajı Yazan: badcombatant
Mesaj Tarihi: 15 Eylül 2011 Saat 23:09
Herkesi kendimiz gibi iyi niyetli sanıp iyilik yapıyoruz süt dökmüş kedi olanlar birden aslana dönüyo 
Elinde imkanın varsa acıma 

-------------
2004 1.4 hdi 307 xr

Mesajı Yazan: goner
Mesaj Tarihi: 15 Eylül 2011 Saat 23:10
geçmiş olsun
can gelceğine mala gelsin daha kütüsüde olabilirdi
iyiki durkalk yapmışşın

-------------
15ınc bwa jant arıyorum 5516052468
106 xs 1998
bize her yer trabzon. . .

Mesaj Tarihi: 16 Eylül 2011 Saat 00:10
teşekkür ederim arkadaşlar inş hiç birimizin başına gelmesin yani
goner : tabiki arkadaşım cana gelcegine mala gelsinde kimsenin basına gelmesin inş

benim zatn olayı bu boyuta getirmemdeki sebep bu ehliyet var deyip araçları kaza yerinden kaldırıyo tutanagı tutarkende yok diyo bide üzerine biz iyi niyetli yaklaştık böyle oluyo dedi diye gelsin polis dedim ama poliste baya geç geldi ya 18.00 dan gece 04.00 e kadar ugraştık

Mesaj Tarihi: 16 Eylül 2011 Saat 01:17
Büyük Geçmiş Rabbime Çok Şükürler Olsunki Ciddi Bir Sıkıntı Oluşmamış...

Mesaj Tarihi: 16 Eylül 2011 Saat 01:19
geçmiş olsun kardeşim.. allah beterinden saklasın ..şeytan kulağına kurşun ...son zamanlarda sitemizde peş peşe kaza haberleri geldi.. allah hepimize kazasız belasız sürüşler nasip eylesin..

Mesaj Tarihi: 16 Eylül 2011 Saat 07:56
Geçmiş olsun,Allah beterinden saklasın..Ama iyi araştırın,yoksa yaşadığınız olay gibi haklıyken haksız konuma düşebilirsiniz,bizim ülkemizde malesef komedilere konu olacak olaylar yaşanıyor,mutlaka bilen birisine danışmadan hareket etmeyin..

Mesaj Tarihi: 16 Eylül 2011 Saat 08:36
ne insanlar var bu hayata bazen çok değişik hal alıyorlar.

Mesajı Yazan: emin08
Mesaj Tarihi: 16 Eylül 2011 Saat 08:46
Geçmiş olsun, Allah beterinden korusun. Bu konuda yapılabilecek en uygun davranış konuyu bir avukatla görüşüp nasıl bir yol izlenmesi konusunda bilgi almak olduğunu düşünüyorum.

-------------
Peugeot Partner 2.0HDI (2005)

Mesajı Yazan: 34sea45
Mesaj Tarihi: 16 Eylül 2011 Saat 09:16
çok geçmiş olsun allah beterinden saklasın

-------------
106 xr 1998 1,4 her daim benzinli+playstation (PeSBoX)
Çakmak/Ümraniye/İstanbul
0 507 250 90 71 - dincerkukku@hotmail.com

Mesaj Tarihi: 16 Eylül 2011 Saat 09:43
Geçmiş olsun,Allah beterinden saklasın

Mesaj Tarihi: 16 Eylül 2011 Saat 10:00
Cok gecmıs olsun... Rabbım tekrarından saklasın. Boyle rıyakarlar pıyasada gıderek cogalıyor. Insanlar yaptıkları sucu ınkar edıyor. Bu nasıl bır ahlaktır bılemıyorum. Sorsan muslumanın en onde gıdenıdır ama sahtekarlıkta rıyada ustune yok... Allah boylelerını nasıl bılırse oyle yapsın...

Mesajı Yazan: metin
Mesaj Tarihi: 16 Eylül 2011 Saat 10:40
Orjinalini yazan: 34GH0111 34GH0111 Yazdı:

hocam o cezayı her halukarda ödersin sen çok yanlış iş yapmışsın ya kendini haklı çıkartıp tutsaydın tutanagı yada paranı verseydiler uzlaşmak en mantılısıydı o durumda sen eger suçluysan hiç 1 türlü yaralanamazsın diger taraf ehliyetsizlik cezasını yer hiç 1 türlü kimse faydalanamaz yani senin eksin olcak geçmiş olsun...

yani bunlar kaza yapmış ama durumdan devlet kârlı çıkıyor öylemi Sırıtma

-------------
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar.
Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar...

Mesajı Yazan: tigerland
Mesaj Tarihi: 16 Eylül 2011 Saat 10:41
geçmiş olsun, allah beterinden saklasın. bi avukat bul en azından ondan öğren bence yapman gerekenleri

-------------
206 RG 2000
206 GTI 2001
206 XS 2004
206 RC 2004
206+ 2012
206 GTI 2002
206 RED RC
207 GT
206 RC Black

Mesaj Tarihi: 16 Eylül 2011 Saat 11:07
geçmiş olsun karakolda alınan ifadede karşıtaraf aracın kimin kullandığını söyledi babamı ehliyetsiz oğulmu eğer oğul yazdırdılarsa kafadan kaybettiler davayı

Mesaj Tarihi: 16 Eylül 2011 Saat 11:22
Orjinalini yazan: OKANKYM OKANKYM Yazdı:

geçmiş olsun karakolda alınan ifadede karşıtaraf aracın kimin kullandığını söyledi babamı ehliyetsiz oğulmu eğer oğul yazdırdılarsa kafadan kaybettiler davayı
Karakolda karşı tarafın verdigi ifadeyi bilmiyorum ama tüm işlemler oglunun üzerine yapıldı büyük ihtimalle

Mesajı Yazan: SZKR
Mesaj Tarihi: 16 Eylül 2011 Saat 11:58
Nazarlik olmuş diyelim hocam, Allah beterinden saklasın. Ama bu yapılan düpedüz terbiyesizlik. Insanlarimiz bozuldu artık, güven kalmıyor boyle acı tecrubelerden sonra...

-------------
http://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=17717&title=307m" rel="nofollow - PUG 307 XS - 2003, 1,6 Benzinli

Mesaj Tarihi: 16 Eylül 2011 Saat 12:02
Geçmiş olsun. Rabbim beterinden saklasın.

Mesaj Tarihi: 16 Eylül 2011 Saat 12:29
gecmıs olsun ufak bısey gozukuyo

Mesaj Tarihi: 16 Eylül 2011 Saat 12:33
Geçmiş olsun. Sizin araçta pek birşey yok gibi görünüyor. Corolla'da da 1 parça işlem + boya o kadar..

Mesajı Yazan: mehmet eren
Mesaj Tarihi: 16 Eylül 2011 Saat 13:01
gecmiş olsun arkadasım bırdahakı kavsak donuslerınde dıkkatlı olursun ınsallah,boyle vakalar gelmez basımıza.

-------------
Peugeot 2001 Model 306 Platınum
Tüplü(Atiker)1.6 Motor 90 Beygir.127.000KM
5053747493

Sıfır al omur boyu kullan.

Mesajı Yazan: calpsize
Mesaj Tarihi: 16 Eylül 2011 Saat 13:31
öncelikle geçmiş olsun kardeşim.Allah başka kaza bela vermesin.Kavşakta geçiş üstünlüğü daima kavşak içindekinindir ne olursa olsun,oğlunun ehliyetsiz olması direk direk senin lehine bir olay mahkeme trafik ne olursa olsun bunlar senin artıların.Ancak taşıtı yerinden oynatman bütün lehine olan delilleri biranda silmiştir.Bunun sonucunda tahminim bütün dava giderleri ve karşı aracın masraflarının tarafına yıkmaya çalışacaklardır.Çünkü polis o durumda kazayı kavşaktada yapsan oynattığın için yeri kavşak olarak göstermez adamda bu durumdan faydalanıp ehliyetsiz olan oğlunun yerine kendi bilgilerini işletecektir.Bu işten en kolay kurtulma yolu adamla anlaşıp maddi hasarı ödemek gibi gözüküyor.Burası böyle bir ülke işte kardeşim haklıyken birden haksız duruma düşebiliyorsun ancak oralarda mobesa kayıtları varsa iste belki işine yarayabilir.Tekrar geçmiş olsun.

-------------
biliyorsan konuş ibret alsınlar,bilmiyorsan sus adam sansınlar ...2003 Model 206 xt benzinli

Mesajı Yazan: Yücel
Mesaj Tarihi: 16 Eylül 2011 Saat 13:38
Geçmiş olsun..Allah beterinden korusun

Mesajı Yazan: SZKR
Mesaj Tarihi: 16 Eylül 2011 Saat 14:57
Ya o degil de elinde kaza yerinden,oynatmadan önceki resimler var. Bunlar böyle bi durumda işe yaramiyor mu?

-------------
http://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=17717&title=307m" rel="nofollow - PUG 307 XS - 2003, 1,6 Benzinli

Mesaj Tarihi: 16 Eylül 2011 Saat 18:21
Orjinalini yazan: calpsize calpsize Yazdı:

öncelikle geçmiş olsun kardeşim.Allah başka kaza bela vermesin.Kavşakta geçiş üstünlüğü daima kavşak içindekinindir ne olursa olsun,oğlunun ehliyetsiz olması direk direk senin lehine bir olay mahkeme trafik ne olursa olsun bunlar senin artıların.Ancak taşıtı yerinden oynatman bütün lehine olan delilleri biranda silmiştir.Bunun sonucunda tahminim bütün dava giderleri ve karşı aracın masraflarının tarafına yıkmaya çalışacaklardır.Çünkü polis o durumda kazayı kavşaktada yapsan oynattığın için yeri kavşak olarak göstermez adamda bu durumdan faydalanıp ehliyetsiz olan oğlunun yerine kendi bilgilerini işletecektir.Bu işten en kolay kurtulma yolu adamla anlaşıp maddi hasarı ödemek gibi gözüküyor.Burası böyle bir ülke işte kardeşim haklıyken birden haksız duruma düşebiliyorsun ancak oralarda mobesa kayıtları varsa iste belki işine yarayabilir.Tekrar geçmiş olsun.
hmm tamam hocam anladım da zatn adam kendi bilgilerini vermek istedi olmaz dedim tutulan tutanaklarda ve alınan ifadelerde karakolda oglunun direksiyonda oldugunu söyledi zatn hastaneden sürücüler için alkol testi yapıldı oglu ile bana yapıldı ondan kendi bilgilerini işlete bilcegini pek sanmıyorum

Mesaj Tarihi: 16 Eylül 2011 Saat 20:50
geçmiş olsun be abi

Mesajı Yazan: deamod
Mesaj Tarihi: 17 Eylül 2011 Saat 08:28
geçmiş olsun arkadaşım

-------------
206 XS 1.6 8v 4 silindir Benzinli
Sade Ugly girl
0530 776 65 68
0RH+

Mesaj Tarihi: 19 Eylül 2011 Saat 10:47
teşekkürler arkadaşlar 

Mesaj Tarihi: 19 Eylül 2011 Saat 10:48
bugun beni karşı taraf aradı kendi kaskocusunun benim ruhsat ve trafik sigortası poliçe bilgilerimi istedigini söyledi bu adam ehliyetsiz kendi kaskosundan faydalanabiliyormu 

Mesaj Tarihi: 19 Eylül 2011 Saat 12:38
Çok geçmiş olsun ama keşke biraz anlayış gösterseydiniz ehliyeti olmayabilir ama babasının yanında sonuçta çocuk hepimiz böle öğreniyoruz zaten sadece kurslarda öğrenilenle trafiğe çıksa insanlar vay halimize

Mesaj Tarihi: 19 Eylül 2011 Saat 22:45
Orjinalini yazan: HuseyinTurk HuseyinTurk Yazdı:

Çok geçmiş olsun ama keşke biraz anlayış gösterseydiniz ehliyeti olmayabilir ama babasının yanında sonuçta çocuk hepimiz böle öğreniyoruz zaten sadece kurslarda öğrenilenle trafiğe çıksa insanlar vay halimize
haklısın arkadaşım dogru diyosunda karşı tarafa ilk olay yerinde gayet tolerans sagladım ama uyanıklık yapmaya çalıştıgı için böyle oldu

Mesajı Yazan: yeditepely
Mesaj Tarihi: 19 Eylül 2011 Saat 23:39
gecmıs olsun usta.bunu oğrendım bende sımdı.polıs cagıracaksak trafıgıde kıtlesek arabayı oynatmıcaz.

-------------
Atakan
2001 206 XS 1.6 16V benzinli (siyah)
İSTANBUL

Mesajı Yazan: hakann83
Mesaj Tarihi: 19 Eylül 2011 Saat 23:49
geçmiş olsun arkadaşım allah beterinden saklasın ve sakınsın

Mesajı Yazan: hcbank
Mesaj Tarihi: 20 Eylül 2011 Saat 09:06
geçmiş olsun kardeş ceza için yapacaktek şey var erken yaıt indirimli ödersin
kaza için se mahkeme sonuçlanana kadar karşı tarafa evrak verme
ehliyet yoksa kasko zarar karşılamaz ağı kusur dıe görünüyor karşı taraf için
resme göre suçlu sensin ama
karşı tarafın ehliyetsiz olması senin için büyük avantaj karakolda senın verdigin ifade çok önemli
allah yardımcın olsun işin ras gitsin

-------------
hayatı gaz pedalı ile paspas arası yaşamak ...[vites sport konumunda]iken...05422048340

Mesaj Tarihi: 20 Eylül 2011 Saat 16:24
Orjinalini yazan: yeditepely yeditepely Yazdı:

gecmıs olsun usta.bunu oğrendım bende sımdı.polıs cagıracaksak trafıgıde kıtlesek arabayı oynatmıcaz.
aynen arkadaşım trafigi kapasan dahi yerinden kımıldatmıcaksın

Mesajı Yazan: tazmaniac
Mesaj Tarihi: 20 Eylül 2011 Saat 17:33
madem durum mahkemelik araç sahibiyle gereksiz yere sakın muhatap olma.aslına bakarsan şu durumda senin aracında büyük bir masraf olamamsı en büyük avantajın çünkü kanunen şöyle saçmasapan bir durum var kusur oranında aracı sürenin ehliyetsiz olup olmamasına bakılmıyor sigortalar buna göre ödeme yapıyor.resimden görüldüğü kadarıyla vurduğun araç kavşağa senden önce girmiş büyük ihtimalle suçu sana vereceklerdir fakat ortada kusur dışında ehliyetsiz olma gibi bir suç var bu yüzden karşı tarafın arabası pert dahi olsa senden bişey alamazlar.eğer sende byük bir masraf olsaydı çıkan kusur oranına göre sen aracını kendin yaptırırdın.ha tersi olurda birinci derece kusurlu karşı taraf olursa örneğin %75ini karşılar sigortan ve karşı tarafa rücu edip onlardan alır ehliyetsiz kullanmaktan cezası falan da cabası

Mesajı Yazan: I Love My Pug
Mesaj Tarihi: 20 Eylül 2011 Saat 21:11
gecmıs olsun kardesım allah buyuklerınden esırgesın.

-------------
306 GTI - 2.0LT 200 HP
"Türkiye, Atatürk'ü Allah'a borçlusun, geriye kalan her şeyi de Atatürk'e" Daniel Dumoulin
0507 750 39 37

Mesaj Tarihi: 20 Eylül 2011 Saat 22:48
Orjinalini yazan: tazmaniac tazmaniac Yazdı:

madem durum mahkemelik araç sahibiyle gereksiz yere sakın muhatap olma.aslına bakarsan şu durumda senin aracında büyük bir masraf olamamsı en büyük avantajın çünkü kanunen şöyle saçmasapan bir durum var kusur oranında aracı sürenin ehliyetsiz olup olmamasına bakılmıyor sigortalar buna göre ödeme yapıyor.resimden görüldüğü kadarıyla vurduğun araç kavşağa senden önce girmiş büyük ihtimalle suçu sana vereceklerdir fakat ortada kusur dışında ehliyetsiz olma gibi bir suç var bu yüzden karşı tarafın arabası pert dahi olsa senden bişey alamazlar.eğer sende byük bir masraf olsaydı çıkan kusur oranına göre sen aracını kendin yaptırırdın.ha tersi olurda birinci derece kusurlu karşı taraf olursa örneğin %75ini karşılar sigortan ve karşı tarafa rücu edip onlardan alır ehliyetsiz kullanmaktan cezası falan da cabası
kavsaga ilk giren bendim çıkış hakkı bendeydi ama işte kavsakda bi durkalk yapına böyle oldu  ama bilgi verdigin için sagol arkadaşm

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.07 - http://www.webwizforums.com
Copyright ©2001-2018 Web Wiz Ltd. - https://www.webwiz.net