![]() |
|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
basseskutki ![]() 1. Vites ![]() ![]() 02 - Şubat - 1986 Kayıt Tarihi: 19 Ağustos 2011 Konum: TEKİRDAĞ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
![]() Gönderim Zamanı: 04 Eylül 2011 Saat 21:05 |
arkadaşlar 206 roland garosumda kullandığım 15 inç ariane jantlar satılıktır trakya bölgesinde elden teslim edilir .fiyatım elden 400 dür getli 500tl dir pazarlık payı yoktur.http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-jant-lastik-jant-memurdan-tertemiz-ariane-peugeot-15-inc-jant-58133665/detay/
|
|
feel the bass
|
|
![]() |
|
34sea45 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 14 - Ocak - 1984 Kayıt Tarihi: 23 Mayıs 2011 Konum: Ümraniye / İst Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1653 |
![]() |
hayırlı satışlar
|
|
![]() |
|
basseskutki ![]() 1. Vites ![]() ![]() 02 - Şubat - 1986 Kayıt Tarihi: 19 Ağustos 2011 Konum: TEKİRDAĞ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
![]() |
arkadaşlar telefonun 05323782556 dır ulaşabilirsiniz
|
|
feel the bass
|
|
![]() |
|
![]() |
arkadaşlar yokmu arıyan en son 390 tldir
|
|
feel the bass
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() |
Şu Takımın Net Bir Resmi Yokmu...???
|
|
![]() |
|
![]() |
Gercek fotolarını gormek lazım. Gormeden alısverıs olmazkı !!!
|
|
![]() |
|
![]() |
ilan yayında değil usta .. bi güncelle istersen..hayırlı satışlar..
|
|
![]() |
|
![]() |
Eğer Fotoları Görseydik Şayet,
Deniz_206 Kardeşimize Almayı Düşünüyorduk...
|
|
![]() |
|
![]() |
arkadaşlar foto larını yarın akşam üstü koyabilirim linke tekrar bakın şimdi
|
|
feel the bass
|
|
![]() |
|
![]() |
feel the bass
|
|
![]() |
|
yeditepely ![]() 2. Vites ![]() ![]() 12 - Ocak - 1985 Kayıt Tarihi: 18 Haziran 2011 Konum: İst/KARTAL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 340 |
![]() |
fotolar yetersızzz |
|
![]() |
|
![]() |
Fotolar yetersiz ama jantı az çok biliyorum. 16" olsaydı taliptim 14den 15e geçmek bana mantıksız geliyo şuan. Hayırlı satışlar
|
|
![]() |
|
![]() |
Albayım öle bi yazmışınki kız ister gibi jant ismeişsin
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
feel the bass
|
|
![]() |
|
![]() |
arkadaşlar sahibinden.com un azizliğine uğruyorum demo programla çektiğimden ilanı kabul etmiyor
|
|
feel the bass
|
|
![]() |
|
![]() |
jantlar güzel ve fiyat çok uygun ihtiyacı olan kaçırmasın derim ;) |
|
![]() |
|
musictime ![]() MISAFIR ![]() ![]() 01 - Ocak - 1989 Kayıt Tarihi: 25 Ağustos 2011 Konum: ADANA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 333 |
![]() |
adanada olsa alırdım fakat 4. jantın resmi yok
|
|
![]() |
|
![]() |
ufak çizikler var dediği jant 4 ncü jant olabilir ufak sürtünmedir çünkü eşe dosta yarar demiş. bencede çizikli jant sadece 4 ncü jant onun için resim eklememiş olabilir. ama bu fiyata 15 jant gerççekten çok uygun fiyata eskişehirde olsa tereddütsüz ben de alırdım hazır aracın torsiyonları kaldırmışken 15 jant daha da iyi olurdu ;) |
|
![]() |
|
musictime ![]() MISAFIR ![]() ![]() 01 - Ocak - 1989 Kayıt Tarihi: 25 Ağustos 2011 Konum: ADANA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 333 |
![]() |
hoşlandıgım bir jant ama memleketimde yok malesef koskoca adanada bu fiyata gitmiyor burada olsa temizine 600 diye fiyat biçerler tekirdağda arkadaşım var ama görerek almak çok ayrı.
|
|
![]() |
|
![]() |
Arkadasım hayırlı satıslar olsun. Fakat sen ılana "SIFIRI SERVİSTE 1040TL REPLİKASI 700 TL" yazmıssın. Ama bu jantlar orjınal olamaz kı!!! Cunku bu jantın orjınalı 16" tır
![]() Buradan 2 durum cıkıyor. Ya bu jantlar 16" orjınal ama sen 15" bılıyorsun yada jant gercekten 15" ise kesınlıkle replıkadır orjınal olamaz.
Fakat 206 da kullanıyor olman 15" olma ıhtımalını artırıyor. Ayrıca senınde jant capını dogru bılecegını tahmın edıyorum... Orjınal oldugunu sanıyor olman muhtemel bır durum...
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |