|
Kolçağı taktımGüncel 3.sayfa |
Yanıt Yaz | Sayfa 123> |
Yazar | ||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 12 Ağustos 2011 Saat 13:45 |
|
2 resim daha var ama sanırım şirketten resim yüklediğim siteyi tespit ettiler yasaklandı. Fiyatına göre mükkemmel ötesi bir ürün bence tek kusuru kapağının menteşesi biraz zayıf oda değiştirilebilir. Kafasında soru işareti olan arkadaşlar için çektim bunu bimdir dandiktir diye düşünmeyin gayet güzel bence.genişliği 13-14 cm felan direk orta tarafa ayaklarından vidalanıyor koltukla bi alakası yok 206larada uyabilir bence
Düzenleyen HuseyinTurk - 12 Ağustos 2011 Saat 21:34 |
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Montajını nasıl yaptın peki?
|
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Kapanıyordur bence.
|
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
307ye rahat olacak gibi.Airbag düğmesi kapanıyor ama aklımda faklı projeler var o bölgenin kullanımını engellemeyecek akşam takıcam kısmetse fotolarla anlatırım ben yine burdan.Alcaksanz acele edin ama 3 bim gezdim 2sinde birer tane kalmıştı.Küçük çocuğu kardeşi olanlarada su sebilini almalarını tavsiye ederim
|
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Dıkkat edersen senın aracında sırtlık kolu dıs tarafta ama 206 ların sırtlık yatırma kolu koltuk arasında. O kola engel olabılır gıbı dusunmustum ben... Hayırlısı olsun gule gule kullan...
|
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Teşekkür ettim abi.İllaki sıkıştırabilir biraz ama mesafe kalıyo abi koltuklardan4er cm felan
Düzenleyen HuseyinTurk - 12 Ağustos 2011 Saat 14:23 |
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
cem abi bence bizde el atalım bu olaya ... ama bu bize biraz büyük gibi geldi ?? |
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Senın aracın 206 dan ne kadar genıs oldugunu bılıyormusun sen??? Bırak 3-4 cm kalsın yanı Ayrıca senın aracında orada sırtlık kolu yok. 206 da kollar orada ve koltuklar daha yakın...
|
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Almasın abi 206sı olanlar o zaman satıp 307 alsınlar :)
|
||
EmRe26
1. Vites 13 - Mayıs - 1993 Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2010 Konum: Eskişehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 459 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
arabayı satmak yerine max 50tl verip uygun kolçak alsak?:D
|
||
2002 206 XT 110 hp. Öğrenci Modifiyesi:D Xenon,cam filmi, JSV Egsoz,, Gündüz Farı
26 FL 760 Ses Sistemi Yapım Aşamasında |
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Guzel kardesım mumkunse sırtlık kollarının arasındakı mesafeyı olcebılırmısın hemen ???
Ama bak dıkkat et koltuk arasında demıyorum. Sırtlıgı yatırdıgımız kolların arasındakı mesafeyı ıstıyorum... Cunku kolcak o kolların arasına gırecek...
|
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
O mantıklı olur abi bize uymaz :)
|
||
EmRe26
1. Vites 13 - Mayıs - 1993 Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2010 Konum: Eskişehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 459 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
abi ölçerm tabi araç ewde değil şuan 5 gbi söyleyebilrm mesafeyi |
||
2002 206 XT 110 hp. Öğrenci Modifiyesi:D Xenon,cam filmi, JSV Egsoz,, Gündüz Farı
26 FL 760 Ses Sistemi Yapım Aşamasında |
||
metin
4. Vites 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
ressim açılmıyor göremedim.
benimde orjinal kolçaklar çok kötü sökmek istiyorum ama koltuğa yandan takıldığı için delik kalacak.
orjinal orta kolçaklar var, airbag düğmesi ile el freni arasındaki cep gibi olan boşluğa takılıyor delme çakma işi olmuyor orjinal oluyor.
benim orjinallere kolumu dayarken kırılacak diye çok korkuyorum
|
||
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Evet Metınım bu kolcak daha saglam...
|
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Çok güzelmiş yalnız bu orjinali nerden temin edebilirizki acaba birde fiyatı ne kadardır tahminen?
|
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-aksesuar-tuning-otomobil-arazi-araci-armster-peugeot-307-01-orjinal-kol-dayama-kolcak-siyah-53721402/detay/?
Bu Metinin paylaştığı resimdekinden değil dimi?
|
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Hayır o Metının gosterdıgı degıl. Bılındık armster kolcak o...
Metının gosterdıgını bulamazsın gıbı bırsey...
|
||
metin
4. Vites 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
buluyor artık cem abi. şuan yardımcı olmak için araştırdım 95 TL den aşağı bulamadım. Ama çok iyi hatırlıyorum 50-55 TL gibi bir rakama satılıyordu.
linkteki eğer doğru ise 60 tl. dahada ucuza bulunur. sadece alt tarafı gösterdiğim ressimdeki gibi olması yeterli. airbag düğmesinin diğer tarafındaki boşluğa "cuk" diye oturuyor kesme biçme yok.
alt tarafını göremedim ama kesme biçme yok dediği için herhalde benim dediğimden bahsediyor.
buda ressimi.
alt tarafındaki çıkıntı önemli olan.
|
||
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Metin; Kardeşim Ben Bu Kolçağı Bulurum İstersen Fiyatıda Oldukça Uygun... |
||
Yanıt Yaz | Sayfa 123> |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |