Peugeot Türkiye Forumları
Pejo.Com.TR Peugeot Yedek Parça
www.pejo.com.tr
Anasayfa Anasayfa >PEUGEOT MODELLERİ (ARIZALAR VE ÇÖZÜMLERİ) >206
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - bu 206 nasıl araba ?
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

bu 206 nasıl araba ?

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
pessimisive Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Durum: Aktif Değil
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı pessimisive Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: bu 206 nasıl araba ?
    Gönderim Zamanı: 26 Haziran 2011 Saat 20:13
herkese selamlar,

abime 206 düşünüyoruz arkadaşlar abiler, benzinli bir hatcback bulduk; 

-1.4 fever
-alüminyum gri
-25000 km'de
-2007 model

-bir kapısında oynama var
-etek altlarında yarım yarım boya
-sırıtmasın diye vernik kullanılmış

-18000 tl fiyatı var. bu vernik olayı nedir? kapı oynaması nedir? ben aracı gördüm bindim hoş güzel araba. hem modeline göre fiyatıda uygun. sol tarafta sürtme var dediler galeriden. bunların yakıtı nedir? istediğimiz zaman satabilirmiyiz? gidişleri nasıl? yol tutuşu var mı? sağlam mıdır? işin doğrusu öyle aylarca arayıp kendimizi yıpratmak istemiyoruz. millet 3-5 ay araba alıyor ince eleyip sık dokuyor sonra afedersin gidip kazıklanıyor tanıdıklarım var. biz arabadan pek anlamayız. ben 106 gördüm gittim aldım. sıra abimde inş. oda kırmızı bir 1.2 opel corsa essentia görmüş tutturdu onu alacam diye sonra pazarda 206 gördük neredeyse aynı fiyat!

opel corsa 2004 model 130 binde 16500 tl (ama allah var çizik yok tertemiz)
206 2007 model 25 binde 18000 tl. (anlattığım gibi)

sizin görüşleriniz nedir acaba? 206 olacak gibi ama bu vernik falan nedir acaba ?

ne kadar az isterseniz o kadar çok alırsınız.
Yukarı Dön
muurrat Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı muurrat Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 26 Haziran 2011 Saat 20:47
?fiyat çok gibi geldi tüp varmı arabada ?
2010 hyundai era team 1,4.
murat karagöz
Yukarı Dön
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı pessimisive Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 26 Haziran 2011 Saat 21:00
araçta tüp yok. fiyat çok mu harbiden? 

peki opel corsa'ya ne diyorsunuz acaba ? 
Yukarı Dön
muurrat Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı muurrat Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 26 Haziran 2011 Saat 21:03
Orjinalini yazan: pessimisive pessimisive Yazdı:

araçta tüp yok. fiyat çok mu harbiden? 

peki opel corsa'ya ne diyorsunuz acaba ? 
oda pek hayırlı sayılmaz onun yerine 206 tavsiye ederim.
fiyat konusunda ben arkadaşa 1.4 tüplü 40 binde x desin aldım 2006 model.araçta sıfır jant lastik+bi kaç modifiye vs vardı 16.50 aldık. bi kapıda boya vardı sadece.
murat karagöz
Yukarı Dön
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı pessimisive Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 26 Haziran 2011 Saat 21:05
peki hocam bu kapı oynaması olayı nedir ?

vernik olayı nedir ?

araştırdım ama pek bişey çıkmadı.
Yukarı Dön
muurrat Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı muurrat Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 26 Haziran 2011 Saat 21:05
murat karagöz
Yukarı Dön
muurrat Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı muurrat Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 26 Haziran 2011 Saat 21:07

peki hocam bu kapı oynaması olayı nedir ?

vernik olayı nedir ?

araştırdım ama pek bişey çıkmadı.
bildiğim kadarıyla boyanan yerin rengini tutturmak için yapılan işlem.ben eski arabamın ujfak bi yerini boyattım adam vernik attım dedi bi 15 20 cm yer daha boyalı gibiydi.
murat karagöz
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 26 Haziran 2011 Saat 21:11

herkese selamlar,

abime 206 düşünüyoruz arkadaşlar abiler, benzinli bir hatcback bulduk; 

bence fiyat fazla. ben 3 haziranda aldım 206 mı. desire modeli. özellikle gümüş gri istedim.
km de 46000 de. alış faturasına kadar herşey mevcut. şeceresi belli bir araba.
ben 16000 e aldım.

-1.4 fever
-alüminyum gri
-25000 km'de
-2007 model

-bir kapısında oynama var
-etek altlarında yarım yarım boya
-sırıtmasın diye vernik kullanılmış

-18000 tl fiyatı var. bu vernik olayı nedir? kapı oynaması nedir? ben aracı gördüm bindim hoş güzel araba. hem modeline göre fiyatıda uygun. sol tarafta sürtme var dediler galeriden. bunların yakıtı nedir? istediğimiz zaman satabilirmiyiz? gidişleri nasıl? yol tutuşu var mı? sağlam mıdır? işin doğrusu öyle aylarca arayıp kendimizi yıpratmak istemiyoruz. millet 3-5 ay araba alıyor ince eleyip sık dokuyor sonra afedersin gidip kazıklanıyor tanıdıklarım var. biz arabadan pek anlamayız. ben 106 gördüm gittim aldım. sıra abimde inş. oda kırmızı bir 1.2 opel corsa essentia görmüş tutturdu onu alacam diye sonra pazarda 206 gördük neredeyse aynı fiyat!

opel corsa 2004 model 130 binde 16500 tl (ama allah var çizik yok tertemiz)
206 2007 model 25 binde 18000 tl. (anlattığım gibi)

sizin görüşleriniz nedir acaba? 206 olacak gibi ama bu vernik falan nedir acaba ?

Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 26 Haziran 2011 Saat 21:13
bence fiyat fazla. bende 3 haziran da aldım 206 mı. desire modeli. özellikle gümüş gri istedim.
km si 46000 de. alış faturasına kadar herşey mevcut arabanın. şeceresi belli.
ben 16000 e aldım. ordan fiyat biç.
Yukarı Dön
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı pessimisive Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 26 Haziran 2011 Saat 21:15
Orjinalini yazan: muurrat muurrat Yazdı:

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-peugeot-2007-model-satilik-tertemiz-206-52675360/detay/ şunada bi bak istersen tüpte var pazarlık atılır.

bizim baktığımız araç 90 hp olması lazım. linkteki neden 75 acaba? 
gidişi iyi midir peki bunların ? abim günlerdir benim araca biniyor gtı gibi aractan inip buna binerse bozulur heraldeDil Çıkarma

valla gri rengide hiç hoşuma gitmedi ama dediğiniz gibi 130 bin km'deki bir araç yerine bu çok çok daha mantıklı. ama corsa'nın konforu ve güvenilirliği tartışılamaz bile.
Yukarı Dön
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı pessimisive Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 26 Haziran 2011 Saat 21:17
Orjinalini yazan: maverick sbd maverick sbd Yazdı:

bence fiyat fazla. bende 3 haziran da aldım 206 mı. desire modeli. özellikle gümüş gri istedim.

güzel fiyat vallahi, hayırlı olsun kazasız belasız.
Yukarı Dön
muurrat Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı muurrat Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 26 Haziran 2011 Saat 21:18

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-peugeot-2007-model-satilik-tertemiz-206-52675360/detay/ şunada bi bak istersen tüpte var pazarlık atılır.

gidişi iyi midir peki bunların ? abim günlerdir benim araca biniyor gtı gibi aractan inip buna binerse bozulur heraldeDil Çıkarma

valla gri rengide hiç hoşuma gitmedi ama dediğiniz gibi 130 bin km'deki bir araç yerine bu çok çok daha mantıklı. ama corsa'nın konforu ve güvenilirliği tartışılamaz bile.
gidişi konusunda bişe diyemem çok bi performans beklemesin ama yakıt konusunda çok cimri yakmıyo vala.haa dersen performans benim ki gibi 1.6 110 bg alıcaksın.
murat karagöz
Yukarı Dön
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı pessimisive Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 26 Haziran 2011 Saat 21:22

gidişi konusunda bişe diyemem çok bi performans beklemesin ama yakıt konusunda çok cimri yakmıyo vala.haa dersen performans benim ki gibi 1.6 110 bg alıcaksın.

benzine gücün yetiyorsa benim araçtan al diyosun yaniKahkaha
onada eywSırıtma
Yukarı Dön
muurrat Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı muurrat Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 26 Haziran 2011 Saat 21:24
bence tüp taktır derim benzine para verme ben taktırdım çokta memnunum sorun yok maş.
murat karagöz
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 26 Haziran 2011 Saat 21:28

sağol kardeşim. Allah razı olsun.
arkadaşa tavsiyem şu: 1.2 corsa benim 2. arabamdı. uzun yolda şehir içinde yakıt konusunda iyidir.
ben 2008 yılında almıştım. bir depo o zaman 145 tl ye doluyordu. 700 km şehir dışı yapıyordum. ama rampa konusunda seni geçen araclar sana tüplü muamelesi yapıyor. yüzde 20 eğimli yolda araç içinde 4 kişi ile beraber 45 km yi geçmiyor. itina ile hızlanıp rampaya vardığımda da sonuç değişmedi.
1.2 motor yakıt için iyi. memnundum ben. ama performans konusunda bişey bekleme.kırmızı ışıkta durup klimayı açtığında arac stop ediyor. onu da bil. sorsan bile sahibine söylemez bunları.

Yukarı Dön
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı pessimisive Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 26 Haziran 2011 Saat 21:36

sağol kardeşim. Allah razı olsun.
arkadaşa tavsiyem şu: 1.2 corsa benim 2. arabamdı. uzun yolda şehir içinde yakıt konusunda iyidir.
ben 2008 yılında almıştım. bir depo o zaman 145 tl ye doluyordu. 700 km şehir dışı yapıyordum. ama rampa konusunda seni geçen araclar sana tüplü muamelesi yapıyor. yüzde 20 eğimli yolda araç içinde 4 kişi ile beraber 45 km yi geçmiyor. itina ile hızlanıp rampaya vardığımda da sonuç değişmedi.
1.2 motor yakıt için iyi. memnundum ben. ama performans konusunda bişey bekleme.kırmızı ışıkta durup klimayı açtığında arac stop ediyor. onu da bil. sorsan bile sahibine söylemez bunları.

valla bilmiyordum bu stop olayını. hayır zaten 130 bin km vs 25 bin km ! bu tartışılmaz bile bence. ama gel ona anlat derdini. opel corsa'nın direksiyonu hissedilmeyecek derecede hafifmiş konforluymuş kaliteymiş. dersin insignia alıyorSırıtma direksiyona biraz asıl sende sanayiye girmede arkadaş! virajlara biraz daha yavaş gir ne var yani !

sinirlendimSırıtma
Yukarı Dön
muurrat Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı muurrat Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 26 Haziran 2011 Saat 21:38
dostum abinin içinde ne varsa onu alsın gider pejoyu alır şansına oda arıza felan variri kabahat sana patlar.dahada sinirlenirsin sanki sen yaptın arabayı gibi
murat karagöz
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 26 Haziran 2011 Saat 22:01
Orjinalini yazan: Stock Stock Yazdı:

Kardeş senin aracin rolanti motoru bozukmuş.. klimayi açınca stop etmez, o kadarda degil ;)

1.2 lerin kroniktir. motor gücü yetersiz.1.3 cdtı larda da aynı sorun var.
ayrıca eps denilen bir direksiyon sistemi var. onun açı sensörlerinde de sorun yaşadım. söküldü takıldı serviste.yenisi 1500 tl civarı.
senin direksiyon yumuşak dediğin işte o.EPS
ayrıca direksiyon kutusundan tıkırtı gelir. yolların malum halinden dolayı.opellede ön takıma kolayla birşey olmuyor ama direksiyon kutusuna yansıtıyor olayı.

karar senin. ben kullandım 2 sene 1.2 easytronic corsayı. tok bir arabadır. ama değim sorunları da vardır her aracta olduğu gibi. istersen opelim nete gir bak fikir sahibi olursun.bunlar benim nacizane kullanım görüşlerim.
Yukarı Dön
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı pessimisive Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 26 Haziran 2011 Saat 22:27

Kardeş senin aracin rolanti motoru bozukmuş.. klimayi açınca stop etmez, o kadarda degil ;)

ayrıca eps denilen bir direksiyon sistemi var. onun açı sensörlerinde de sorun yaşadım. söküldü takıldı serviste.yenisi 1500 tl civarı.
ayrıca direksiyon kutusundan tıkırtı gelir. yolların malum halinden dolayı.opellede ön takıma kolayla birşey olmuyor ama direksiyon kutusuna yansıtıyor olayı.

karar senin. ben kullandım 2 sene 1.2 easytronic corsayı. tok bir arabadır. ama değim sorunları da vardır her aracta olduğu gibi. istersen opelim nete gir bak fikir sahibi olursun.bunlar benim nacizane kullanım görüşlerim.

söylediğin siteye baktım, haklısın.

astra h kasa 1.3 cdti kullanıcısı klima açıkken aracın titremesi ve rolanti bozukluğundan dolayı şikayet ediyor. 130 bin olması küçük hacimli motorlar için sıkıntı yaratır mı? 
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 27 Haziran 2011 Saat 00:01

söylediğin siteye baktım, haklısın.

astra h kasa 1.3 cdti kullanıcısı klima açıkken aracın titremesi ve rolanti bozukluğundan dolayı şikayet ediyor. 130 bin olması küçük hacimli motorlar için sıkıntı yaratır mı? 

2000 cc ve yukarısı için bu rakama ''civata'' tabirini kullanırlar.
yani hiçbişey.
ama genelde 2. el piyasasında en çok rağbet gören küçük segment otomobiller,ve her zaman peynir ekmek gibi satılırlar.
şimdi bana sorsan ben 100000 ni geçmiş arabayı almam. motor hacmi zaten küçük,yıpranmış gözüyle bakarım.satarken de sorun yaşarım diye bakarım.
corsadan sonraki arabam 98 mazda lantisti. 155000 deydi. ama motor mükemmel durumdaydı. çünkü 1.8 motor 115 bg bana mısın dememiş. yetkili servis bile ömürlük motor diyordu.

sana tavsiyem 80000 km aralığında bir araba bak. ben bile sahibinden.com da 80000 km ye kadar bakıyordum. 100000 den sonrası pek yüz güldürmez.

Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.07
Copyright ©2001-2024 Web Wiz Ltd.
Peugeot Türkiye Forumları PEUGEOT TÜRKİYE FORUMLARINDA SON 20 KONU
Peugeot Türkiye Fan Club Gündem      
konu icon Peugeot Yedek Parça
konu icon 306 1.6 8V silindir kapak son mesaja git 314 0 freestyle53
konu icon 307 çözümsüz hararet problemi son mesaja git 6454 16 a.selim
konu icon PEVGEOT 206 TEKLEM SORUNU son mesaja git 185 0 kartal5200
konu icon ECO MOD DEVREDEYKEN İSTOP ETTİ son mesaja git 459 0 alibozoglu1
konu icon İlk araç 206 gti son mesaja git 373 0 leow
konu icon Üçgen içinde Ünlem işareti son mesaja git 107582 14 Salihsencan
konu icon PEJO 206 isaco far ayarı son mesaja git 1608 0 kralex18
konu icon Peugeut / TEKLEME SORUNU - Kronik son mesaja git 3250 4 Rock
konu icon 407 bagaj sorunu (çözüldü) son mesaja git 10016 9 Pejocum
konu icon Rcz Arıza Işığı Gaz Yememe Titreme son mesaja git 8992 1 Barisge
konu icon Peugeot 2002 suv son mesaja git 1077 0 Pyrs
konu icon 3008 2025 RODAJ VE DİĞER KONULAR son mesaja git 1217 0 ankaralı_emre
konu icon peugeot 107 3D son mesaja git 23 0 karauurböcei
konu icon 206 2001 model 1.6 motor otomatik şanzıman son mesaja git 1692 1 Eren yıldız
konu icon Otomatik şanzıman da vuruntu son mesaja git 55632 87 Eren yıldız
konu icon Isı Kalkanı son mesaja git 324 0 kaya52
konu icon E-3008 Otomatik D Vitese Alma Sorunu son mesaja git 1434 0 CBerkG
konu icon pejo 106 son mesaja git 2762 0 badking530
konu icon Start stop son mesaja git 286 0 İlyas41
konu icon Peugeot 208 2021 Model 1.2 PT - Klima Fan Sorunu son mesaja git 2879 0 berkancelik
Bizi Takip Edin    Facebook Instagram

Bu ayki En Aktif 10 Üye 2025 JULY EN AKTİF 10 ÜYE
Üye Mesaj
Eren yıldız 2
kaya52 1
karauurböcei 1
ankaralı_emre 1
Pyrs 1
Barisge 1
Pejocum 1
Rock 1
kralex18 1
Salihsencan 1
Bu ayki En Aktif 10 Üye FORUM YETKİLİLERİ
Üye Adı Yetki
GökhaN YÖNETİCİ
sonerkyl MODERATÖR
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır.
Peugeot Turkey Fan Club © 2008 - 2025
“İnsanların en hayırlısı, insanlara faydalı olandır.“ H.Ş.

Peugeot Forum English