![]() |
|
En sonunda lpg' yi taktırdım |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123> |
Yazar | |
tarkankarabas ![]() 1. Vites ![]() ![]() 19 - Haziran - 1974 Kayıt Tarihi: 15 Nisan 2011 Konum: ist. çatalca Durum: Aktif Değil Mesajlar: 45 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tarkankarabas
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 16 Haziran 2011 Saat 14:58 |
dün itibariyle cem kardeşimizin önerdiği yerde lpgyi taktırdım. atiker fast marka kit takıldı. arkadaşlar çok ilgiliydiler. ufak tefek sorunlar yaşadık ama şimdilik sonuçlar iyi gibi. montaj yapılan regülatör arızalı çıktı. bir de pcyi arabaya başlayan ara kablo koptu falan filan :)) tank simit olarak arabanın altına takıldı ve koruma zırhını görünce için rahat etti. tank zaten sağlam üzerine takılan zırh ondan sağlam. muhtemelen bir sorun yaşanmaz inşallah. oradan sonra eve döndüm otobandan... kesinlikle benzine göre en küçük bir çekiş kaybı falan hissetmedim. sadece geri vitese takarken ses yapıyordu. o da daha önce egzoz yere sörtmüş ve motordan ayrılmış. geri viteste motor ileri gidince arası açılıyormuş. 20 tlye halledince şimdi cillop gibi oldu. daha önce fark edemedik. motoru zorlayamadık ki tasarruf yapacağız diye :)
yakıt tüketimini pek hesaplamadım ancak ilk izlenimler iyi olacak gibi görünüyor. pazar günü uzun yola çıkacağım kısmetse. giderken yakıt sarfiyatını 3 aşağı 5 yukarı hesaplarım. eğer taktırmayı düşünen ve tereddüt eden varsa bence hiç etmesin. km' en az 10 - 12 kr. fark eder. kullandıkça oluşabilecek olumsuzluk ya da güzellikleri :) buradan paylaşmaya çalışırım. Düzenleyen CeCoLi - 16 Haziran 2011 Saat 15:39 |
|
2000 peugeot 206 1.4 xr otomatik kırmızı
atiker fast lpg |
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
hadi gözün aydın..güle güle kullan... |
|
![]() |
|
Hayırlı olsun inşallah bir sorun yaşamassınız.
|
|
![]() |
|
tarkankarabas ![]() 1. Vites ![]() ![]() 19 - Haziran - 1974 Kayıt Tarihi: 15 Nisan 2011 Konum: ist. çatalca Durum: Aktif Değil Mesajlar: 45 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tarkankarabas
![]() ![]() ![]() ![]() |
eyvallah hocam sağol.
bu arada ilk mesajda yazmayı unuttum. cem'e teşekkür ederim. sağolsun epey ilgilendi. hatta tesadüf kendisinin de işi düştü aynı yere. böylece şahsen de tanışmış olduk. :) |
|
atiker fast lpg |
|
![]() |
|
anil307 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Mayıs 2011 Konum: öğrenci Durum: Aktif Değil Mesajlar: 173 |
hayırlı olsunn
|
|
307 XSİ 2.0 hatchback 3 (coupe) kapı BEYAZ 2002 lpg/benzin (SATILDI)
|
|
![]() |
|
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
hadi hayırlı olsun güle güle kullan. |
|
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|
![]() |
|
hayırlı olsun az yakmalı gunler temenlı ederız
|
|
![]() |
|
Hayırlı olsun. sorunsuz, kazasız bol kilometreler.
|
|
![]() |
|
Tarkan abım hayırlısı olsun... Gule gule kullanmanı dılerım.
Dun Masl*ga ısımız dusunce senın orada oldugunu bıldıgım ıcın bır ugrayayım dedım ıyıde oldu :)) Tanısmıs olduk...
Regulator konusunda acık konusmak gerekırse benımde ılk takılan regulatorum arızalı oldugunu farkedınce 2 ay sonra degıstı. Devamında bır daha sıkıntı cıkmadı. Demekkı bu tarz bır sıkıntı sanada rast gelmıs. Baska hıc duymadım zaten boyle bır durum...
Servıs benım kendı yerım gıbıdır. Sagolsunlar hepsı guzel ılgılenırler. Memnun kalmanı dılerım. Uygun zamanda makıne daıresı ve depo resımlerınıde bızımle paylasırsın...
Bu arada senın ılk mesajına ufak bır duzeltme yapıp atıkerın modelı olarak fast kelımesını ekledım bılgın olsun... Düzenleyen CeCoLi - 16 Haziran 2011 Saat 15:40 |
|
![]() |
|
___KxL___ ![]() 1. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1982 Kayıt Tarihi: 08 Kasım 2010 Konum: AnkarA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 167 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ___KxL___
hayırlı olsunn
|
|
2004 Peugeot 206 1.4 XT
|
|
![]() |
|
dinoco ![]() 1. Vites ![]() ![]() 26 - Haziran - 1979 Kayıt Tarihi: 16 Ocak 2011 Konum: izmir urla Durum: Aktif Değil Mesajlar: 829 |
güle güle sevdiklerinle agaz tadıyla kullan dostum
|
|
![]() |
|
çetin ![]() 1. Vites ![]() ![]() 19 - Ocak - 1980 Kayıt Tarihi: 14 Haziran 2011 Konum: Kdz Ereğli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 225 |
Kardeş hayırlı uğurlu olsun.bende dün götürdüm atiker servisine ama bana alt tarafa takmamın iyi olmayacağını nedenleri ile söylediler bende bagaja taktırmaya karar verdim.koruma sacınıda takınca dediler yere dahada yakınlaşır araç dediler.bende işimi şansa bırakmadım.32 tl küçük tanktan taktırmaya karar verdim.umarım yakıt tasarruf hesaplarımız tutar gerisi hikaye
![]() |
|
206 feline (2006) 1.4 otomatik+Atiker Safe Fast
|
|
![]() |
|
Hayırlı olsun. Kazasız ve ekonomik sürüşler dilerim.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tarkankarabas
iyi dilekleriniz için hepinize teşekkürler. benim araçta herhangi bir düşürme falan olmadığı için yerle mesafe gayet yeterliydi bence. ayrıca tank takılınca hala egzoztun üstünde kalıyor. küçük tankı bagaja koydular ve gerçekten çok yer kaplıyor :(
|
|
atiker fast lpg |
|
![]() |
|
Haksen016 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 23 - Temmuz - 1973 Kayıt Tarihi: 12 Eylül 2010 Konum: Bursa,Osmangazi Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1952 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Haksen016
hayırlı olsun güle güle kullan , değerlerini merakla bekliyoruz.
|
|
2006 Peugeot 307 XT Triptonik
1973 - Bursa |
|
![]() |
|
mdincer34 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22 Mart 2011 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 425 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı mdincer34
lpg uzun yolda gayet ekonomik oluyor önceki aracımda vardı gayet memnundum .şehir içindede benzin fiyatlarına bakınca inanılmaz ekonomik benzinde gezene zengin adam gözüyle bakar olduk :)
|
|
2005 407 2.0 comfort hdi otomatik / 136 hp
|
|
![]() |
|
mon ![]() 2. Vites ![]() ![]() 12 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 13 Mart 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 339 |
en güzelini yapmışsın tahmini 1 litre gaz ile 12 14 km yol gidersin
|
|
206 2001 1.4 Colorline, Atiker
İlim dahi sanma senindir, Bilim dediğin yalnız Rab içindir. |
|
![]() |
|
sertacizm34 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Mart 2011 Konum: pendik/istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 66 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı sertacizm34
ortalama ne kadara maloluyo lpg taktırmak? aklımın bi ucunda var ama cesaret edemedik henüz.
|
|
2000 206 XR 1.4 otomatik/benzinli
|
|
![]() |
|
Yere yaklasmak gıbı bır durum yok. Zaten aracın yukseklıgı yeterlı. Ayrıca genelde alttan depo takmak ıstememelerının sebebı ugrasısı daha fazla oldugu ıcın. Yoksa hıcbır problem yaratmaz... Fakat alcaltılmıs araclarda kullanılamaz. Cunku yerden yukseklık en az 20 cm olmalı...
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tarkankarabas
lpg taktırmak takılacak kitin markasına ve aracın modeline göre değişir. benim araca atiker fast kit takıldı ve simit tank dahil 1100 tl tuttu. ancak normal tank olsa 990 tl olacaktı. bir de ayrıca yaklaşık 250 tl kadar ruhsata işletmesi tutacak. ben haftaya işletmeyi düşündüğüm içim fatura ve projeyi hemen aldım. kısmetse 25'inden sonra hemen işletirim.
benim de daha önce 94 model spring aracım vardı. gerçekten eski ve düz sistem bir kit olmasına rağmen çok tasarrufluydu. |
|
atiker fast lpg |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |