![]() |
|
sizce? |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123> |
Yazar | ||
forewer_fb ![]() 1. Vites ![]() ![]() 20 - Ocak - 1985 Kayıt Tarihi: 05 Mart 2011 Konum: üsküdar/küçüksu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 844 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı forewer_fb
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 24 Mayıs 2011 Saat 17:09 |
|
arkadaşlar, aslanım 2001 model 306 xr manuel 1.6 72000 de ve aracımı çokkkk seviyorum.bir araç buldum kasa olarak herşeyi aynı olan, 82000 de XT modelini buldum aracımdan farklı olarak sunroof, yağmur sensörü, 4 hava yastığı, elektrikli aynalar,elektrikli arka camlar ve otomatik olması. sorum şudur ki otomatik olmasının bana katacağı DEZAVANTAJ ları neler olur.
|
||
İETT, metrobüs, dolmuş, vapur :)hala peugeot sevdalısı
B Rh(+) 0533 484 26 08 |
||
![]() |
||
ismail özdemir ![]() 2. Vites ![]() ![]() 26 - Mart - 1983 Kayıt Tarihi: 03 Kasım 2010 Konum: ANKARA/elvanknt Durum: Aktif Değil Mesajlar: 255 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ismail özdemir
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
aracını herzaman diken üstünde kullanırsın :)
|
||
307xt 1.6 16v 110hp trıp (atiker lpg)
|
||
![]() |
||
murat20021978 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Mart 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 91 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı murat20021978
|
En başta yakıt daha çok yakar, Manuel vites ile yapabildiğin ani hareketleri otomatik ile yapamazsın. Şanzuman ile ilgili sorun yaşarsan sanırım epey bir sıkıntılı olur senin için :) Bu arada benim görüşlerim bunlar yani bir deneyimim olduğu için değil :) |
||
2006-206 X-Design 1.4 Benzinli
|
||
![]() |
||
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
yakıtın %15-20 artar. ayrıca senin araç kadar temiz değilse açacağı masraflar keşke eski aracımdan vaz geçmeseydim dedirtebilir. senin aracından farklı olan donanımları tek tek açıklayayım.
sunroof = 80 km den sonra yaptığı ses yüzünden herzaman açamıyorsun, ayrıca contaları eskiyor su kanalları tıkanıyor yani zevkinden çok derdi oluyor
yağmur sensörü = bu özellik sadece sileceğin fasılasını ayarlamadan kendi yapmasını sağlıyorsun çok uygun fiyata satıyorlar
hava yastığı önemli ona bişey diyemem,
elektrikli ayna= kırt yılda bir ayarlıyorsun ayrıca zamanla içine toz girdiği için motor zorlanıyor bir süre sonra masraf açıyor
elektrikli arka cam tavsiye ederim istersen kendinde yapabilirsin ama maliyeti konusunda bir fikrimyok.
|
||
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
||
![]() |
||
ismail özdemir ![]() 2. Vites ![]() ![]() 26 - Mart - 1983 Kayıt Tarihi: 03 Kasım 2010 Konum: ANKARA/elvanknt Durum: Aktif Değil Mesajlar: 255 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ismail özdemir
|
metin bey sizin araç düz vitesmi?
|
||
|
||
![]() |
||
ose ![]() 2. Vites ![]() ![]() 05 - Ocak - 1985 Kayıt Tarihi: 07 Ocak 2011 Konum: elazığ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 859 |
|
model eskiyse hiç bulaşma. Millet temiz bakımlı olan arabasını kolay kolay satmaz ne kadar ustaya şuna buna göstersen de masraf mutlaka çıkar belki 1000tl belki 2000tl. gene de karar senin. Tabi senin aracın durumu da önemli
|
||
![]() |
||
monur ![]() 2. Vites ![]() ![]() 09 - Nisan - 1974 Kayıt Tarihi: 03 Nisan 2011 Konum: Balıkesir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 498 |
|
Ammada kötülediniz arkadaşlar şu otomatik vitesi
![]() Öncesin de şanzıman düzgün kullanılmışsa,bakımları yapılmışsa ve sizde onu üzmeden kullanırsanız size uzun km leriniz boyunca bir dost olarak hizmet eder,yakıttan da tasarruf ettirir.Satın almayı düşündüğünüz aracın şanzımanı AL4 tam otomatik tork konvertörlü (ağır iş makinalarında kullanılan sistem) Alman teknolojisi ile üretilen halk dilin de hafızalı şanzımandır ve piyasanın en iyi şanzımanları arasında ilk sıralarda yer alır. En büyük özelliği vites değişim zamanlarını sürücü ve yol faktörüne göre ayarlar,motor torkuna bakmaz.Ani frenlemelerin gerektiği anlarda düz vitesli araçlara göre daha kısa mesafelerde daha güvenli ve stabil bir duruş karakteri gösterir.
|
||
2003 Peugeot 206 1,6 16v BVA 5P Şeytan kırmızı
|
||
![]() |
||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
|
onur arkadaşıma aynen katılıyorum kısacası eğer sen şanzumanı üzmessen o da seni üzmeyecektir eminim.
|
||
![]() |
||
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
|
otomatik 307 XT
|
||
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ismail özdemir
|
ne durumda yakıtı ş.içi ve dışı
|
||
|
||
![]() |
||
|
vites geçişi için deviri beklediğini düşünerek otomatik şanzımandan hiç hoşlanmıyordum ama bu al4 ler okadar güzelki gaza az bassam düşük devirde vites değiştiriyor çok bassam yüksek devirde vites değiştiriyor yani illa 3000 devirde değiştireyim yok sana kalmış
bir diğer hoşuma giden özelliğide ben manuelde hızlanmak için vites küçültmeye bayılıyordum otomatikde bu yok diye istemiyordum ama yolda giderken hızlanmak istediğinizde gazı köklediğinizde kick down oluyor yani halk dilinde roketleme yapıyor, vitesi küçültüp fırlıyor. bir nevi gaza basma şeklime göre vites değiştiriyorum.
|
||
||
![]() |
||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
|
Eğerki Aksamı Şanzımanında Problem Yoksa Tavsiye Ederim Şahsım Adına Söylüyorum Otomatik Araç Benim İçin Çok Özeldir...
Rahatlığı Göz Ardı Edilemez... Heleki Büyük Şehirde Yaşıyorsak Çok Büyük Bir Artı Bence Dediğim Gibi Temizse Alınır... Yakıt Konusuna Gelincede Büyük Aman Aman Fark Olacağını Sanmıyorum... |
||
![]() |
||
fTh206 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 15 - Haziran - 1991 Kayıt Tarihi: 29 Nisan 2011 Konum: İstanbul/Şişli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 652 |
|
otomatik olması daha ii bence rahatlığın tadına varırsın özelliklede trafikde ama çok yakar hemde baya bi çok örnğin:benim 206 40 krş yakıo km'de ama değiyo rahatlığına...
|
||
HONDA CİTY 1.4 ES
İ-VTEC 2010 CVT OTOMATİK |
||
![]() |
||
ose ![]() 2. Vites ![]() ![]() 05 - Ocak - 1985 Kayıt Tarihi: 07 Ocak 2011 Konum: elazığ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 859 |
|
çok yakma dediğimiz 100km 1-2 litre fazla dimi.
|
||
![]() |
||
insomnia ![]() 2. Vites ![]() ![]() 27 - Ağustos - 1980 Kayıt Tarihi: 17 Ocak 2011 Konum: B.paşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 404 |
|
kişiye göre otomatik zevki değişir bence uzak dur manuel aracını ararsın iyi düşün
|
||
306 1.6 XR şeytan kırmızı
Alpıne S serıes 30 cm Subwoofer & Sony Xplod 500w XM-SD14 Amphı & Pıoneer DEH-4250 sab bass 4*50w & Kıcker DS 650.2 Mıd Bass & O RH+ bayariin haa |
||
![]() |
||
|
normal şartlarda %15-20 artar ama kullanıma bağlı olarak düşürebilirsinde.
|
||
||
![]() |
||
Haksen016 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 23 - Temmuz - 1973 Kayıt Tarihi: 12 Eylül 2010 Konum: Bursa,Osmangazi Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1952 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Haksen016
|
bende otomatik kullanmadan önce çok negatif düşünüyordum , ama rahatlığını , konforunu görünce artık kolay kolay vaqzgeçmem diyorum.
|
||
2006 Peugeot 307 XT Triptonik
1973 - Bursa |
||
![]() |
||
monur ![]() 2. Vites ![]() ![]() 09 - Nisan - 1974 Kayıt Tarihi: 03 Nisan 2011 Konum: Balıkesir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 498 |
|
Vallahi benim 206 XT şehir içi 8,9 ila 9.5 gibi yakıyor 100 km de (benzin) Audi şehir içi 100 km de 11.5 ila 15.0 arsında değişiyor.(Euro Dizel) 1.4 otomatiklerde durum biraz daha farklıdır diye tahmin ediyorum.Sanıyorum 1.4 ler de olsun olsun 9.0 ila 10.5 arasında değişebilir. 1.4 otomatik kullanıcıları varsa daha detaylı bilgi verebilir.
|
||
2003 Peugeot 206 1,6 16v BVA 5P Şeytan kırmızı
|
||
![]() |
||
azdek ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Mart 2011 Konum: Afyon&Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 223 |
|
Çok yaktığını ve sıkıntı çıkardığında hayli tuzlu olduğunu biliyorum
|
||
Soner Hoca
2005 307 1.4 Benzin 16V 5K, |
||
![]() |
||
oguzhan29 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Mayıs 2010 Konum: GÜMÜŞHANE Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2352 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı oguzhan29
|
kardeşim senin aracından özellikli sadece otomatik şanzımanını falan bi baktır daha doğrusu her yerini baktırda şanzıman önemli olan aksamalrından biri otomatiklerde beğenirsen hoşuna giderse al yoksa senin arabandan güzeli yok insanın kendi arabası gibi
|
||
PEUGEOT 206 SW HDİ X-LİNE(GRİ)2004 model
|
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |